Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem predor Šentvid !?

predor Šentvid !?

Mene pa zanima, ali je bila zadnje čase kje objavljena kakršnakoli novička o odprtju težko pričakovanega predora. Odprt naj bi bil 30.06.08, vendar se mi zdi sumljivo, da ni nikjer nič objavljeno…

Stanujem nekje na tej trasi, pa opažam za so s strani Brda potegnili zaključno plast asfalta, kar pa se tiče predora pa sem tudi jaz iskal kak podatek. Nula. Niti ne verjamem da bo to leto kaj s tem.

Tole sem našel, verjamem v datum pa bolj malo:

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=173269&rss=1

ja, otvoritev je še vedno predvidena 30.06.2008
Včeraj so polagali asfalt. Vendar priključki na Celovško cesto pa še ne bodo odprti.
lp
Iana

Cec, to poznam; ampak ta novica je stara že 3 tedne, pa še tako zelo nedorečena-medla je. Me prav zanima kaj na to reče SCT(beri Zidar), ki je pred enim mesecem zahteval dodatna sredstva in jih ni dobil.

En komentar je bil zadnjič okoli SCTja – kar oni zidajo, vse zamuja… Izsiljujejo denar in pika.

Nič ne izsiljujejo. če se DARS izmišljuje popravke projektov, bo treba to tud plačat. Pa da ne bo kdo mislil, da je tko slučajno.

Sicer pa zakaj se ne more za končni projekt dat na razpis, določit ceno in zgradit po dogovorjeni tarifi?

In ga tudi vedno dobijo. To je možno samo na balkanu.

Bo odprto tisto, kar bi morako bit po planu že pred najmanj 5timi leti.
Tisto, zaradi česar se je gradnja podaljšala, pa še lep čas ne bo odprto.

New Report

Close