Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija prednosti firefoxa napram IE?

prednosti firefoxa napram IE?

v čem so prednosti firefoxa napram IE?? to me res zanima ker vsi govorijo da ima velike prednosti napram IE mene pa zanima katere??

hvala za odgovore!

Med poglavitne prednosti Firefoxa proti ostalim brskalnikom uvrščamo blokiranje nezaželenih oken, brskanje z zavihki, iskalna vrstica vgrajena kar v brskalnik, varnost (preprečevanja dostopa ActiveX krmilnikov do vašega računalnika), upravljalniki za “downloads”, razširitve (ang. extensions) in preobleke (ang. themes). Največja prednost Firefoxa pa je zagotovo njegova prilagodljivost – vsak uporabnik si lahko Firefox prilagodi, kakor mu najbolj ustreza, lahko si preko sistema razsiritev doda novo funkcionalnost ali enostavno zamenja grafični vmesnik brskalnika – od novincev do ekspertov, Firefox zmore zadovoljiti vse ciljne skupine uporabnikov.

Nekako takole naj bi to bilo (kaj pa če vse to ni res :))

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Predvsem pa vsak takoj opazi neprimerno hitrejše nalaganje strani, kar je predvsem opazno pri uporabnikih, ki imajo klicni dostop.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

to osebno nebi mogel rečti ker mi IE hitreje naloži

mislim, da je Pero mislil nalaganje strani, ne nalaganje programa. sicer tudi ne vem, kaj si ti mislil… 😉

--- pa lep dan še naprej!

Osebno se še kako strinjam s Perotom. Ff je daleč pred IE. Pa še naviti se ga da.

Točno tako!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

meni stran naloži hitreje IE kot pa firefox to sem mislil!

Nakako tako je ta stvar ja – preverjeno tudi iz moje strani. Nevem pa zakaj firefoxa nebi vseeno nikoli zamenjal z IE-jem!:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close