Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Predlog za vlado za znižanje starosti za sexualne zadeve na 15 let

Predlog za vlado za znižanje starosti za sexualne zadeve na 15 let

to ni več niti vzdržno s stališča mene kot moškega niti to že dano ne gre več v korak z razvojem družbe oz naravo. gre za hinavščino države in zakona.Danes ga mnoge punce fafajo že pri 10 ih , pri 12 ih pa seksajo, sploh pa je že čudno če je kera pr 15 ih še nedolžna ali da ni imela take in drugačne spolne interakcije. In zdej nej jest čakam do njenega 18 leta da bo godna za seksa z mano, medtem ko jo bo porivalo že ducat mladoletnikov, začuda oni to pa lahko počnejo in tza njih ni kazni. Ni čudno da se vam streljao pa divjajo pr takihle zakonih. Realno gledano pri 18 ih dobim že stokrat zgojeno čez katero je šlo na desetine ali stotine trdih kur…seveda so izjeme sam na te jaz ne morem računat.

ženil bi se rad? to oa ja počakaš da je dovolj stara

Torej zahtevaš legalizacijo pedofilije? Hm, a na Tajskem si že bil, tam niso tako natančni, zlasti, če imaš denar. Tako imenovani starši dekliče in fantiče prodajajo že, ko napolnijo 3 leta. To je raj za take kot si ti. A da so 15  letnice že vse zgonjene. Morda v okolju v katerem živiš ti, se pravi socialno dno od dna. Na kozlanje mi gre ob takih kot si ti.

nikakor ne predlagam legalizacije pedofilije. kot jaz razumem zakonodajo in te zadeve je pedofilija pod 15 let. če narobe razumem zadeve potem znižanja ne predlagam. kot razumem gre za cono med 15 in 18 let ko je seks dovoljen s privolitvijo staršev oz med mladoletniki ni omejitev za to starost.

Če bi te dobila v bližini moje hčere bi ti kurac takoj odrezala. Pedofilčine stare!!!

In to mi je javni forum da podpira promocijo pedofilske golazni, ko se vam kurac dviga na otroke ! Sram vas je lahko v pokvarjeno črno dušo!

Vse se naj vas izsledi !!!

Že spet zblojena kura na delu. Obvoz.

Res sramotno da moske rajcajo otroške čespljice, njihovo telo še sploh ni razvito. Bolano res, za zapor.

Oni sploh ne seksajo, ti si jim pa verjetno že kot en dedek.

Znižati na 15 za vse tiste fante do 18. Vam pa doživljenski zapor staruhi.

Mater ste eni obsedeni s pedofilcki, uporabljate besedo, ki ocitno ne veste, kaj pomeni. Pedofil je cist, ki se mu dvigne in sanjari o 3, 5, 10 let stari puncki. To je pedofil. Pri marsikateri 14 letnici, danes ne ves da je tok stara: ma rit, sise in jih hiter zgleda 18. Mas pa take k je pr 15tih k puncka. Ce te rajca 13, 14 let stara to ni pedofilija, ampak lolitizem. Seveda pa je 13 letnico podret nezakonito – gre za zlorabo mladoletne osebe.

Avtor: ko dekle v 9 razredu osnovne sole dopolne 15 let, jo lahko das v kuferaun in ce se strinja, jo lahko mastno nategnes, da bo cel kraj slisu, pa ti noben nic ne more; po pravni poti seveda. Tudi spolna zloraba ne more bit, ker dekle lahko pri 15tih privoli. Drugo pa je , kaj bo s tabo naredila druzina takega dekleta.

V praksi pa, hodijo 11-15 letnice v diskoteke in polnoletni jih fukajo, kot po spisku. In ja, 11, 12 letnice ze zelo veselo fafajo in skacejo po kurcih – imam otroka v zadnji triadi, pa se marsikaj izve.

Odgovor na objavo uporabnika
Incestniki pedofili, 12.05.2023 ob 18:49

Če bi te dobila v bližini moje hčere bi ti kurac takoj odrezala. Pedofilčine stare!!!

In to mi je javni forum da podpira promocijo pedofilske golazni, ko se vam kurac dviga na otroke ! Sram vas je lahko v pokvarjeno črno dušo!

Vse se naj vas izsledi !!!

za avtorico incestniko pedofili. ti norica blesava, zaradi takih k si ti je svet v k…, nora si totalno. jaz nisem noben pedofil, niti ne pozivam nikogar k pedofiliji ali kakemu kaznivemu dejanju. kar sem napisal o stvareh seksu fafanju drži, to je lahko dokazljivo, saj to je napisal tudi zvarek. nehajte moralizirat ker ste totalni kreteni eni. meni ne dišijo otroci ali nerazvite deklice, ampak razvite punce s velikimi baloni in da so videti odrasle. finta je v tem, da danes marsikatera ki še ni polnoletna zgleda polnoletna ali čez 20, tudi to dokažem za mimgrede. ni čudno da se vam otroci streljajo pa fafajo že pr 12 ih letih in seksajo tam nek. zatajili ste starši in to totalno, jaz bi vas dal na goli otok. zdej pa da ne slišim več nobene norice k bo vpila da sme pedofil, ker vam bom šel sam še tožit. da vam j…..

@avtor: se spomnem kako so izgledala dekleta ko sem jaz konceval osnovno solo: joskov skoraj nobenih, fejst ritke obrazki punckasti. Pogledas devetosolke danes: melone, riti vecinoma sirse od malo sportne 40 letnice, zgledajo vsaj 4 leta starejse. Da ne govorim o celulitu in pomarancni kozi. Prehrana unicuje dekleta, hitreje se razvijajo in posledicno tudi izgledajo starejse. Dobre riti najdes sam se pri zenskah / dekletih kinse ukvarjajo s sportom, sicer pades globoko v ilegalno starost. In ja meja spolnosti, zaradi seksualizacije deklet v medijih, tiktok kurbarije in seksualizacije otrok (oblacila, serije kot so razni pegent sovi, …)  pada proti 11, 12 letu. Podobno sliko pokazejo tudi statistike. Je pa vse skupaj povezano: ce punca prej fizicno dozori, jo prej srbi pizda in jasno tudi prej gre v svet spolnosti. Problem je samo, da ni custveno zrela. Da deklice dozorijo prej, dokazuje tudi pojav menstruacije: v razredu tamalega jo ima polovica deklic (prva triada). Vemo, ker je bilo o tem govora na roditeljskem sestanku,… ker pac fantje niso razumeli vsi, zakaj se gre…

Neglede na vse, pa cetudi hodijo razvite 12 letnice ki zgledajo 18, se okoli teh nimas kaj smukat… saj ko toliko stara odpre usta (razen ce ji noter takoj zadegas tica) te mine vsak 10 let do vsega. Poleg tega pa tudi, ce das zakonodajo na stran, previdno: pedofilija je strasansko stigmatizirana in ce gres v to smer, si unicis lajf. Nekateri pa si razpicajte razliko med zlorabo mladoletne osebe in pedofilijo

Zame je takšno razmišljanje še vedno pedofilsko, ker mentalno te osebe nikakor niso razvite. Tisti, ki karkoli hoče od njih je bolnik. Še 21 letnica je za nekoga ki je 30 + totalno neuka o lajfu.

In potem taki kot je avtor želijo, da bi njihova hčerka ostala celo življenje nedolžna.

avtor je najberž še iz stare šole lepo vzgojen v socializmu in sploh ne ve, da danes seks z mladoletnico ki kaznivo dejanje v kolikor gre za privolitev, povzemam po zvarku. Tako da ni predlagal nič nezakonitega.Pedofilija pomeni napad na mladoletno osebo na OTROKA to so tisti norci ki posiljujejo dojenčke pa otroke stare nekaj let tam recmo do 10 leta. Take bi tudi jaz dal na vislice. kar se pa tiče razvitih 15 letnic 16 letnic, katere izgledajo 18 20, kak naj jaz vem, kok ima let,to ga pa v večini fafajo že od svojega kaj vem 11 leta, seksajo tudi tam od 12 leta naprej. Seveda to ne velja za vse. Vi satrši še posebno zaščitniške mamice, ki tukaj norite, kako bi rezale ku…decom, za večino vaših hčera velja, da vas imajo za norca in se veselo natikajo na lulke in fafajo in goltajo spermo,Poznam kar nekaj takih.Saj to je tudi logično in dokazano, ko punca dobi menstro od takrat dalje je najbolj mokra in željna da ga dobi med noge in v usta, hormnoi delajo na poln, ne tako k pr starih frigidnicah. Malo poglejte vašim hčeram kaj guglajo po svojem mobiju, sam problem je ker so prepametne za vas in za sabo zgodovino pobrišejo.

Kmetavz si za na zaprt oddelk. Po razmisljanju in vsem.

Si bil zlorabljen v otrostvu revez da si tko bolan?

sam vprašam, če recimo 15 letnica rada seksa in ji daš sliko z 5 imi ku… pa si enega izbere, kakšna je zdej razlika med mladoletnim in polnoletnim ku…na katerega se natika. vsi so si podobni, enaki po anatomiji, na ku…pa ne piše kok let ima, vsi so malo ukrivljeni in iz vsakega špricne sperma. v čem je zdej poanta da 17 letnik dva dni pred 18 lahko seksa tako punco  3 dni starejši sošolec pa ne, ker je že 18 star.

Za en komentar vmes. Vcasih smo ble v osnovni in srednji soli same lepe vitke lepe ritke vitke noge trebuh male lepe prsi lep obraz

Zdj..same šunke že pri 10ih.

Če ma 12letnica joske ne pomen da je razvita,obratno. Danasnje generacije so vse slabse in dalec od razvitih. Debele so cele ,ne oblinaste. Obline so joske in rit ne celo telo. In dekle pri 12ih ne bo mela velikih josk razn ce je cela debela kar tudi so.

Da o tem da to sploh se mula razvita ni dol. Komi da ma lukno no.

Bruham.

In pol en stari jadnik veseu k to natepava k misl d je cel hud ampk ubistvu tmali sam hormoni tok delajo pac pubrteta da je skos mokra oni pa celi blazeni.

Ne vem al mi je bl ogabno vidt 30letnika s 15l.smrklo al 20letnika s 45letnico. Bruhammm

Hvala bogu sm bla v casih britney christine jessice itd to so bla sexy telesa..

v državi, kjer imaš v vrhu poročenega moškega, ki ima mlado žensko in ta ženska, ki ima poročenega, kako smo v socializmu rekli takemu poročenemu ki ima eno in taki eni ki ima poročenega. No v tej državi bi se vi šli moralizirat o tem, ko en 35 letnik po…18 ali 17 letnico. Ji že paše če mu je dala. A pol sta tudi janez golob pa trump pedofili, k imajo 30 let mlajše.

Ti kar.

Naredi javno kampano pod SVOJIM imenom, agitiraj in zbiraj podpise na Prešercu, zakaj pa ne.

Če si prepričan v svoj prav in stojiš za svojimi besedami (ne samo blebetaš v tri krasne na forumu), potem se nimaš česa bat.

Kar pogumno.

Dajte nehat babe zmešane noret in začnite gledat dejstva: od slovenskih do tujih raziskav vse kažejo isto – starost ko gredo otroci v spolnost pada – ogromno jih začne okoli 11tega, 12leta – čohajo si mokre pičke in drkajo pičke pa še nekaj let prej. Sej si tamali v zadnji triadi vse povedo in se ogromno stvari zve. Bolj je pridna punčka, po možnosti še cerkven poštirkana, večja je verjetno, da si doma v pizdo vtakne vse kar ji pride pod roke. Govorite s kakih zdravnikom: neprijetnih dogodkov pučk in fantov s zataknjenim delom kje v pizdovju, anusu je vse več. Recimo hrenovka, ki je ostala v pizdici precej mladoletne punčke, ni nič posebnega… (zdej se bo spet našla ena zmešana mamca, ki je prepričana, da je njena pa že ne in da to ni res. Well, v akcijo se pozanimat, pa se bo marsikaj zvedelo…). Ne bom pozabil, ko je bila kolegica s hčerkico (10) na obisku in ima naš enako ščetko. Pa pride s wcja pa prav, ej te ščetke so pa tok za en kurac, skos so prazne baterije. Pa bolj v šali kot zares: mogoče jo pa še za kej druga uporablja :D. No izkazalo se je da res… tako da, ne podcenjevat otrok in mislit, da vaš sonček pa ne. Hormoni pridejo prej in potrebo je treba zadovoljit.

To se predvsem dogaja, ker mulci nimajo izobrazbe in se podajajo v svet, ki ga ne poznajo in razumejo in ne vedo kakšne so lahko posledice.

Kar se tiče pa avtorja teme še enkrat: tema se navezuje je pravni pogled, ali lahko fukaš 9to šolko. Kar sprašuje je danes že legalno – samo strinjat se mora. V pravu je zelo malo prostora za moralne in družbene fore (razen če so napisane – naprimer učitelj ne sme devetošolke fukat, ker mu je zaupana v varstvo). Nekatere deklce imajo pri 15 tih (sploh tiste ki se gonijo od 11tega leta po diskotekah s sestrino osebno) več prevoženih kot katera odrasla… vzrokov je pa ogromno, vsekakor pa znanje iz tega področja primeri in pogovor z otrokom (letom primeren seveda) lahko reši večino takih stvari. Ampak to ni poanta teme. Moraliziranje prestavite v drugo temo. Eni pač ne morejo sprejet, da je tut 13 letna punčka potrebna k sahara vode.

.. pa še to: amerika ima zelo strogo zakonodajo, kar se tiče fuka… do 18 leta, nekatere zvezne države nimajo niti zgodbe romea in julije (16 letnik lahk nategne 14 letnico brez posledic). A jim kaj pomaga? Ne, tamali se še vedn gonjo ko zajci. Pisat zakonodajo, je brezpredmetno, če se tamali v šoli v naravi zmenjo in sošolka vleče kurce.

Itak da otroci/mladostniki eksperimentirajo z vrstniki, kaj vas to briga, to je skrb staršev.

To vam ne daje nobene pravice da jih zmanipulirate v seksualne odnose. Tako kot pravi nekdo zgoraj. Organizirajte peticijo če si upate.

Od 15 leta dalje lahko delas s fantom ali punco kar ti pase, ce se strinja. Kaj zdej spet bluzis. Tut ce si 100 let star. Taka je zakonodaja.

Starši so do 18 leta odgovorni za svoje otroke, lahko te vseeno prijavijo če si odrasla oseba in ne soglašajo s seksualnimi aktivnostmi z mladoletno osebo za katero so odgovorni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close