Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Predlog moderatorjem

Predlog moderatorjem

Majmuni ste se zavarovali pred leplenjem nesposobnih linkov.

Nekje sem prebral, da se lahko prijaviš nazaj v Moj Blink preko maila če ga imaš. Takrat, ko sem bil prijavljen je obstajal email.si, ki pa so ga ukinili. Imam uporabniško ime in geslo, vendar se ne morem prijaviti. Hvala za odgovor.

Lp Iztok

Skotovi, da se ne boste pozabili pelcovat.

Manjkajo citati…. podobne teme, ki so navedene na koncu objavljenega prispevka, tako pogledaš nekaj sorodnega in dobiš mogoče že odgovor in ne odpiraš nove teme.

To bi res moralo biti, je tudi v drugih forumih, ki jih obiskujemo.

Moderatorji brišite, umaknite neresnične in zavajajoče objave, ki se v zadnjih dneh, predvsem danes pojavljajo tukaj na forumu starševski čvek. Konkretno danes glede Petrinje, Jankoviča in podobno.

A to je zdaj to od foruma? Avtor teme ni viden, ne moreš skočit na zadnji komentar, na telefonu je maratonski, če so vmes še kakšna citiranja.

Ne morem verjeti, da ste lahko spravili skupaj tako skrpucalo v letu 2021.

Nam želite postaviti ogledalo družbe, ki prehaja v novi srednji vek?

Ufff,prav napisano!!

Ivaylo Dimitrov – Oci Zelene

Ukinite stran in pejte na zavod, niste si drugega zaslužili

Ma res. Bi te citirala, ampak seveda ne deluje niti to več.

Cobani, ovce pejte past.

Res škoda, kaj ste naredili iz tega foruma

Ta forum je gnoj od gnoja, leglo izrodkov. Zrelo za selitev na darknet.

10 let glodal druge, na konc se je izkazal da ste sami nesposobni luzerji. karma. he he he

Ali moderatorji nič ne delate tukaj? Zakaj ne brišete ogabne nespodobne teme katerih je v zadnjem času vsaj na star. čveku ogromno in vedno več? Vsaj za ohranitev neke minimalne spodobnosti foruma, če že za drugo ne.

A lahko odstranite reklamo, na kateri je človek prekrit z zobmi, ker mi gre vsakič na bruhanje, ko jo vidim.

Zdi se mi pomanjkljivo, da ne vidimo števila ogledov in prikaza naslovov s podobnimi temami.

To bi bilo dobro dodati.

Tudi podatki oziroma naslov teme, s katero avtor replicira določeno objavo, bi morali dodati.

A kdo sploh moderira ta forum?

Po mojih opažanjih znate samo brisati in blokirati, pa še to ne tistih, ki bi si to res zaslužili! O moderiranju pa veste toliko kot krava o motorjih z notranjim izgorevanjem!

Ali lahko ob premikanju tem navedete, kam ste kaj skipali?

Ter če je to slovenski forum, ukinitev že hrvaščino iz sistema.

Zrihtajte že registracijo. Ne da se uspešno tegistriraš, pol dobiš pa cist en xy nick ?

Želite izboljšati, efekt pa čisto kontra.

Ste v preteklosti spreminjali forum, je še ßli, tole pa za nikamor ni. Kar se tiče sistema foruma. Koliko časa nazaj je že Andreja napisala, da se trudite? Preveč časa nazaj!

Zakaj se odpira te stare teme. Bilo bi boljše, da ob neki novi temi, odprete v programu specifikacijo podobnih tem, kot je bilo prej.

stare teme se odpira za to da se umetno prikaže priliv. saj oglaševalci počas tut ne bojo več tolk zabiti kolkor so zdj

Sploh pa je naziv tega foruma Starševski čvek zelo zastarel. Tukaj se namreč manj oglašajo starši, več je tistih samskih, pa upokojencev, ki so svojo starševsko vlogo že oddelali.

Zato bi bilo bolj primerno, da bi ga preimenovali v Vsakdanji čvek ali  Čvek 24 ur ali kaj podobnega.

Bi bilo bolj namenjeno vsebinam, ki se na tem forumu pojavljajo.

Res je, bilo bi boljše, če bi ta zastareli Starčevski čvek preimenovali v Vsakodnevni čvek ali pa v Mavrični čvek, saj se v njem oglašajo zelo barvite osebe, mladi, stari, starši, samski, upokojeni, poročeni, inteligentni, manj inteligentni, izobraženi, pa tisti brez izobrazbe, kulturno osveščeni in nekulturni…

Odgovor na objavo uporabnika
Resno, 17.05.2021 ob 12:04

Teme mi ne objavite.

Nujno je treba urediti dvig aktualne teme, prikaz avtorja teme, možnost klika na zadnjo objavo v temi, zs. Tako, kot je diskusije ne morejo steči.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close