Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › PREDLOG GROSUPELJSKI OBCINI

PREDLOG GROSUPELJSKI OBCINI

Da naredijo svoj PCT prostor za testiranje, saj do zdravnika v ZD Grosuplje ne mores, tudi ce si negativen na PCTju se kar iscejo razloge, da se te po telefonu znebijo, samo da ne prestopis praga in jim me prineses kolere ali kuge. 3x v 8 dneh so me poslali na testiranje, a poslabsala se mi je moja kronicna bolezen, vsi testi neg, se vedno NE!!! To govorim ze za nekaj casa nazaj, ne zdaj. Zdaj pa sploh ne bos mogel v ZD Grosuplje, saj tudi na PCT ne bos sel….

Tako, da itak da je guzva v LJ, ker so se nas z obrobja posiljali tja 100x za brezveze!!!

Fuj od fuj!!!

Masaker so nrdil baje pr gasilnem ob jemanju brisov

Mazohisti nesposobni

Odgovor na objavo uporabnika
lisktko, 20.01.2022 ob 14:20

Da naredijo svoj PCT prostor za testiranje, saj do zdravnika v ZD Grosuplje ne mores, tudi ce si negativen na PCTju se kar iscejo razloge, da se te po telefonu znebijo, samo da ne prestopis praga in jim me prineses kolere ali kuge. 3x v 8 dneh so me poslali na testiranje, a poslabsala se mi je moja kronicna bolezen, vsi testi neg, se vedno NE!!! To govorim ze za nekaj casa nazaj, ne zdaj. Zdaj pa sploh ne bos mogel v ZD Grosuplje, saj tudi na PCT ne bos sel….

Tako, da itak da je guzva v LJ, ker so se nas z obrobja posiljali tja 100x za brezveze!!!

Fuj od fuj!!!

Kerga glupga dohtarja pa mas

Najbolsa je kokotova

Ostalo nesposoben krs

Moja dohtarca v Grosuplju samo tolče po tipkovnici. Zd Grosuplje in osebje katastrofa

Jep nobenih zdravnikov, veliko nas je brez, na telefon se samo informacije javljajo dohtar noben. En teden klicanja nobenega odziva, tudi eno uro na autoredail.

Da ne govorimo o tem, da jih niti na mail ne dobimo.

Res ta ZD je pa en slabsih glede odnosa do pacientov, ceprav je povsod zdaj na minimumu je tam izpod vsakega nivoja.

In nihce od tam zaposlenih se nic ne vznemirja zaradi tega, celbdelavnik sedijo v miru in tisini, telefone dajo na utripanje ali na potiho, to sem se osebno prepricala. Ce se kdo prav pise pride celo notri, vlecejo place za nove avtomobile in stanovanja, potovanja, ce pa kaksna kamera mimo pride pa muciteljski obraz nadenejo.

Pod vsako kritiko ZD GROSUPLJE IN VSI ZAPOSLENI TAM!

Zd Grosuplje, njihovo delo KATASROFA. Smo se priselili in je tukaj katastrofalno delovanje ZD. Poznam kako je drugje. Ni ravno briljantno, Grosuplje pa katastrofa na kvadrat.

A ne obstaja nek varuh pacientovih pravic???? Naredit halo!

Kakor je meni znano je vec ali manj povsod podobno. Vsaka cast medicinskemu osebju v bolnicah ki dejansko garajo, v zdravsrvenih domovih imajo pa dopust ze 2 leti.

Tudi varuh pacientovih pravic v Sloveniji zal vec ne more pomagat!

Vse se je sesulo, placujemo pa ljudje….. dobesedno…. vsak mesec poloznica v bistvu smo pa brez zdravstvene pomoci.

Samo se navzdol gre.

V omenjeni ZD pa bi mogoce ce kdo pozna res kaksno delovno inspekcijo poslali malo na obisk.

Treba jih je zbuditi, 2 leti je dolg spanec v sluzbi.

Odgovorijo na par mejlov, zakljucijo bolniske…. in so preobremenjeni, no, saj jim verjamem, ce 2 leti nic ne delas, se ti res opravilnost zmanjsa.

Revcki bogi

Ma Grosuplje, to prekleto mesto, bi moral že zdavnaj izolirat, že od časa zloglasnega Janeza iz Grosuplja to mesto širi negativno energijo po celi državi in bi ga bilo treba izbrisati iz zemljevida.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close