Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Predlagam nov forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Predlagam nov forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Sex se piše kvečjemu seks.
2. Če bo naslov Seks v mestu, bo večina Slovencev diskriminiranih, saj živijo na vasi.
3. Bolano se mi zdi imenovati forum po neki ameriški nanizanki.
4. Dejmo no možgane na “on”, ko kaj bleknemo, pliiiiiiz!

Na žalost se dandanes preveč govori o seksu…

Seveda, njega dni se je o tem samo šepetalo.:)))

Tudi meni se ne zdi raba besede seks ali sex ravno sprejemljiva. Slovenci imamo vendar lep izraz. Seveda je ta BESEDA tukaj cenzurirana. Velika škoda se dela slovenskemu jeziku.
*** je Krajncem v kratek čas…je zapisal isti, katerega pesem tako vzneseno prepevamo vsi zavedni državljani. Kakšno sprenevedanje, da ga v drugi pesmi takole izničimo.
Tako je moj predlog za naslov foruma; če seveda bo nov forum: *** je Krajncem v kratek čas.

Lp

Oprosti Žoži, ampak beseda na f je meni osebno zelo anti, prostaška in hmm-nevabljiva, ljubljenje ali seX mi je bolj všeč. Ego mogoče imaš prav tudi pri posteljnih igricah je potrebno nekaj demokratičnega duha in glede na to, da je prebivalstvo v SLO pretežno nemestno dajmo forumu naslov Sex pod kozolcem:))))

Tudi s tem se strinjam.
Alenka

Predlagam bolj nevtralen naslov-VSE KAR BI RADI SLIŠALI O SEKSU, PA SE NISTE UPALI VPRAŠATI.Mislim ,da to pokrije vsa področja neglede na starost ,spol ali nagnenja….

Tebe Johanus pa ne poznam, zato te ne morem razvrstiti,

pa ne razvrščam ljudi, se kar sami )))))))))))

lp iza

Iza,

Hi, .., .., .., !!! 8—

V priklonu

Johanus

Analni seks in zakaj moški nočejo ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close