Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Predlagam nov forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Predlagam nov forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAj ko bi naredili nov forum z naslovom Sex v mestu.

Mislim, da je vse preveč fantazij in enoinistih debat o sexu. Razumem, da je to nekaj, kjer ste sedaj dobili z anonimnostjo priložnost, da se izpoveste, ampak se mi zdi, da je vseeno vse preveč te teme v primerjavi z ostalimi temami.

Seveda pa se tudi na tem forumu, ne bo smelo izražati kar po “domače” (vse povprek pič….), ampak namenjen bo sexu v normalnih oblikah kominikacije. Saj ste gledali nadaljevanko, čeprav je bilo govora o sexu, je bilo kljub temu na nivoju.

NA koncu koncev ni sex samo porivanje, ampak je veliko več kot to. Torej, kaj pravite Nov forum, ta pa naj ostane ženskemu čveku????

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Odlično!

Ld

Krasno!

se strinjam 🙂

Ja, to mi deli!

LP

Tudi jaz se strinjam,vendar podoben forum že imamo za mlade.Kako bo naslov tega?
Alenka

Naziv foruma pa bo: JOHANUS IN NJEGOV HAREM :)))))))))))))))))))))))))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa……………………..!

Njama!!!

JOHANUS

Kaj pa mi z dežele, a bomo v mesto hodl.

Ja, daj:-) Jaz sicer Sex v mestu nisem gledala, mogoče bi raje dal kak drug naslov, malo obrabljena fraza. To, da imamo mladi že en forum pa naj ne bo ovira, naj bo en za vse starosti, moške in ženske. O sexu imamo vsi zmer dost za povedat;-))

Predlog:
“Sex za vsepovsod in vse starosti”

Jah jebiga… dandanes gre zgleda ženskam sam še sex po glavah :))))))))

…pa vse hočejo bit ko une iz Sex v mestu :))))))))))

Sej imaš forum Mladi o spolnosti…Če boš odprl nov forum Sex v mestu, bodo Mladi samevali, ker bodo vsi šli tja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Se strinjam z idejo, osebno mi forum Mladi o spolnosti ni všeč zdi se mi, da je tam en kup slinastih fantkov, ki čakajo kdaj si ga bodo lahko malo…Serija Sex v mestu mi je pa zelooo všeč in pogrešam nadaljevanje

Meni je serija totalno bedasta. Kot ena Santa Barbara. Nikakor mi ni jasno, zakaj toliko ljudi to gleda.

Problem je v tem, da ženske preveč gledajo teelvizijo in več ne ločijo virtuale od resničnosti. začnejo si domišljati, da igrajo v filmu in da je okolica v bistvu studio nadaljevanke Seks v mestu.

če bo forum Seks v mestu res odprt, meen zagotovo ne bo tam. ga bom pa bral in se hahljal ob zlaganih in za lase privlečenih teeorijah, ki z realnostjo nimajo veliko skupnega.:)

Mhm, ja, zgleda nas je več, ki te serije nismo gledali, ker nam je bila nezanimiva, tako, da bi bilo mogoče slabo za razvoj foruma, če bi bil naslov Sex v mestu. Lahko pa mogoče damo predloge pa glasujemo ali pa daj naslov, ki bo bolj nevtralen oz. bolj originalen.

Super, sem za. Dobra ideja. Predlagam naslov: SEX BREZ OVIR

Mislim, da ni smiselno, ker že imamo en forum o spolnosti.

No, pa bom vseeno dal par predlogov kako imenovati nov forum:
SEKS DO ZADNJEGA IZDIHLJAJA

ISKANJE SPOLNOSTI

ISKRENO O SPOLNOSTI

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

Seks malo drugače,seks po žensko

seks na eks

Vsekakor Primož, je res potreben , da bi se lahko vsi zavrti, virtualni potrebneži lahko izživeli.

Tudi to je neka vrsta terapije,

anonimnost daje mnogo – treba je pa živeti v resničnem svetu, tam pa virtualni odličnjaki ne naredijo izpita !

lp iza

Iza, kam si pa mene uvrstila??????????????????

lp

Johanus

He-he heeeh!!!

Kaj pa je drugega ženski čvek, kot čvek o sexu! :)))

Zdi se mi, da je lahko ustvarjenih še toliko novih forumov, pa se bojo nekatere teme vključno z debatami o seksu pojavljale povsod ne glede na osnovni namen foruma. Enkrat je nekdo rekel, da če se kdo ne ve o čem pogovarjat, se bo vključil pa s pogovorom o seksu. Kar nekako kaže, da je to najbolj primerna tema za začetek konverzacije, tako nekako, kot pri Angležih pogovor o vremenu….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close