Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Preden grem nazaj spat, mon vedeževalke prosim.☝️

Preden grem nazaj spat, mon vedeževalke prosim.☝️

Nikoli bil na Sotli. Je dobra za kopanje? Si lahko najdeš lep osamljen kotiček za plavanje in sončenje?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 6375, 02.11.2023 ob 10:00

Nikoli bil na Sotli. Je dobra za kopanje? Si lahko najdeš lep osamljen kotiček za plavanje in sončenje?

Ne!!

ni ga, 02.11.2023 ob 09:18

Anonimno 6117, 01.11.2023 ob 20:52

Mavrični je tu?

Ah dvomim, to so blodnje, tega moškega že leta ni tukaj.

Kot boš reklo mavrični. Vsi ti verjamemo čisto vse.?

nikoli, 02.11.2023 ob 10:10

Ne!!

Zakaj točno ne?  Kar v tri dni blekneš?

Anonimno 3637, 02.11.2023 ob 10:35

Zakaj točno ne?  Kar v tri dni blekneš?

Polno pijavk.

Pijavke v Sotli?

Viharc se bomo že mi lepo v miru vse brez tebe zmenili.

nikoli, 02.11.2023 ob 13:24

Polno pijavk.

Bedak si. Sotla res ni velika reka, je pa čista. Izjemno bogata s ščuko, kleni, mrenami, ostriži, plošciči… Seveda tudi krapov ne manjka. Ma ni da ni, tudi 7 kilskega amurja sem že dobil v Sotli in bolena. Kopalisča so bila aktualna vse do postavitve ograje. Tam seveda nisem lovil, kjer so si uredili kopališce, vrvi za skakanje v vodo, ipd..

Je pa po razglasitvi tiste bedaste nature v večini težko dostopna. Včasih so kmetje čistili večino brežin. Potem je pa vse zaraslo.

Jaz vem☝️, 02.11.2023 ob 17:34

Bedak si. Sotla res ni velika reka, je pa čista. Izjemno bogata s ščuko, kleni, mrenami, ostriži, plošciči… Seveda tudi krapov ne manjka. Ma ni da ni, tudi 7 kilskega amurja sem že dobil v Sotli in bolena. Kopalisča so bila aktualna vse do postavitve ograje. Tam seveda nisem lovil, kjer so si uredili kopališce, vrvi za skakanje v vodo, ipd..

Je pa po razglasitvi tiste bedaste nature v večini težko dostopna. Včasih so kmetje čistili večino brežin. Potem je pa vse zaraslo.

Ampak najlepša ribica, ki je plavala po Sotli sem bila pa jaz.

Zdaj pa mi je povezalo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close