Preden grem nazaj spat, mon vedeževalke prosim.☝️
Tako mokro jutro, praznik, ravno pravšnje za podaljšan počitek v postelji….?Pa vseeno še prej vprašanje mon vedeževalkam. Ali bodo do prihodnje pomladi že odstranili ograjo za reko Sotlo? Veliko lepih spominov imam na ribolov za Sotlo in tudi na sploh vezanih na Sotlo. Tako da res komaj čakam, da bo omogočeno prosto gibanje in dostop do reke.☝️
Jaz vem☝️, 01.11.2023 ob 07:19
Tako mokro jutro, praznik, ravno pravšnje za podaljšan počitek v postelji….?Pa vseeno še prej vprašanje mon vedeževalkam. Ali bodo do prihodnje pomladi že odstranili ograjo za reko Sotlo? Veliko lepih spominov imam na ribolov za Sotlo in tudi na sploh vezanih na Sotlo. Tako da res komaj čakam, da bo omogočeno prosto gibanje in dostop do reke.☝️
Bom pogledala…
Žal do prihodnje pomladi še ne bojo odstranili ograje za reko Sotlo. Bo treba še malo počakati.
Sem klicala sicer še na Direkcijo za vode, saj sem z njimi povezana, ker sem delala na hidroelektrarni. No na Direkciji za vodo so mi povedali, da jo bojo odstranili do prihodnje pomladi.
Toda meni in Fridi kaže drugače. Kam sva pogledali pa ne smem povedati. Je pa bolj zanesljivo od kart.
?, 01.11.2023 ob 13:50
Ljuba Freda, nikar jim ne izdaj najine skrivnosti.
Zaskrbljena Frida
Oh draga Frida, oh draga Frida, kako si me presenetila, pa ti si kot angel odrešenik. Ravno sem v stiski in sem te potrebovala. Vem da si na poti na letališče in sem se bala, da si izklopila telefon kot ponavadi.
Ali lahko nujno pogledaš v temo Kaj je telenovela.
Tak sem prebrala zelo zaskrbljujoče stvari s strani formaša Kokoši anonimno. Morda boš ti znala odgovoriti na vprašanje, ki sem mu ga zastavila.
Prosim poglej. Situacija je resna.
vedno bolj zaskrbljena Freda Dolenšek
matias, 01.11.2023 ob 14:51
Ej, pazi se, 1. november kliče k večnemu počitku, upam, da si že prišel k sebi, da ti ne bo bivša prižigala svečk na grobu. 😀
Zverca žabica. Pri nas ni ravno sonca, je zgolj za lenarjenje. Za marele bom pa šel jutri pogledat, čeprav pri nas ne vem kaj ne more bit. Ko rastejo že iz avta vidim kako marelo in tudi druge glive. Zaenkrat še ni nič. Bo pa še kak ribolov, samo da se malo reke umirijo. Bom šel za Krko, če bo Sava preveč umazana. Jutri dobim dodatne nove igračke iz Avstrije, bo treba čimprej sprobat.☝️?
Jaz vem☝️, 01.11.2023 ob 15:38
Naj prižiga kar hoče. Živim svoje življenje, lepo na lahko, vsak dan samo zase in sem čisto zadovoljen. Ta ponedeljek sva se srečala na obravnavi na sodišču. Upam da res zadnjič. Njen obraz sam od sebe pove koliko se splača bit zloben. Če je ne bi srečeval na sodnih obravnavah, je ne bi več prepoznal, resnično ne.
Zverca žabica. Pri nas ni ravno sonca, je zgolj za lenarjenje. Za marele bom pa šel jutri pogledat, čeprav pri nas ne vem kaj ne more bit. Ko rastejo že iz avta vidim kako marelo in tudi druge glive. Zaenkrat še ni nič. Bo pa še kak ribolov, samo da se malo reke umirijo. Bom šel za Krko, če bo Sava preveč umazana. Jutri dobim dodatne nove igračke iz Avstrije, bo treba čimprej sprobat.☝️?
Ob reki me boš srečal.
Jaz vem☝️, 01.11.2023 ob 15:49
Debeli mavrični kura, misliš da te bo kdo v reko vrgel? Ne želim si videt utopljenca.
Lahko bi spak bolni že nehalo s to fredo…. mah, kurac lahko nehaš, če si defektno v betici.?☝️
pizda v temi Ka je telenovela te dve pički Freda in Frida omenjata tvoje ime in priimek. Ej hudo
bfjlkčkl, 01.11.2023 ob 15:53
pizda v temi Ka je telenovela te dve pički Freda in Frida omenjata tvoje ime in priimek. Ej hudo
Ne vem. Nisem gledal. Nobeni dve pički nista, le en vedno isti debeli umsko zaostali mavrični kura. Pa saj, je tolk defektno, da ne dojame in kar vztraja in na silo rine v ljudi, čeprav je že davno jasno, da je on.,?☝️
Jaz vem☝️, 01.11.2023 ob 16:03
Ne vem. Nisem gledal. Nobeni dve pički nista, le en vedno isti debeli umsko zaostali mavrični kura. Pa saj, je tolk defektno, da ne dojame in kar vztraja in na silo rine v ljudi, čeprav je že davno jasno, da je on.,?☝️
Milan, ne bodi ignorantski do Fride!
CrazY FroG ?, 01.11.2023 ob 16:06
Tu je blo pa velik marel danes. Ribolov pr nas pa čist stagnira, sploh nwem, če je kaj rib po poplavah ostalo..
Verjetno se ne sekira za dve coprnici, ki sta pozabli da je biu včeraj helowin. Vse kaže k temu, da so namigovanja, kdo stoji za to magično osebo resnična..
A to misliš Mavričnega viteza Romana?
Forum je zaprt za komentiranje.