Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pred fantom sem izpadla packa

Pred fantom sem izpadla packa

Rada imam seks, rada eksperimentiram, drugače sem čista oseba, ampak med seksom sem v drugem stanju in se spremenim v popolnoma drugo osebo. Zdaj imam fanta s katerim sva skupaj par mesecev, večkrat sva seksala analno, včeraj pa sva nekaj spila in se je zgodilo da sem ga po anali vzela v usta. Oba sva uživala v tistem trenutku, zdaj pa se sama sebi kar malo gnusim, počutim se kot največja packa in me je sram pred fantom. Se je katera kdaj tako počutila? Ste naredile med seksom kdaj kaj takšnega kar ste potem obzalovale?

Hip zatem bi ga zalizala, da bi okusil tvoj drek.

Fuj. Ne samo nagravzno, ampak tudi nezdravo. Ves kok enih bakterij je zadaj.

Ne obremenjuj se! Ko se ljubi, se ljubi. Zafrustriranci pa naj goltajo svoj drek. Uživaj!

Spet nabijanje anonimneža (moškega).

Če rada eksperimentiraš, v čem je problem. Če te ima za packo, je to že od prej.

Sedaj te bo pogosteje zalival z alkoholom.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8751, 28.09.2025 ob 13:31

Rada imam seks, rada eksperimentiram, drugače sem čista oseba, ampak med seksom sem v drugem stanju in se spremenim v popolnoma drugo osebo. Zdaj imam fanta s katerim sva skupaj par mesecev, večkrat sva seksala analno, včeraj pa sva nekaj spila in se je zgodilo da sem ga po anali vzela v usta. Oba sva uživala v tistem trenutku, zdaj pa se sama sebi kar malo gnusim, počutim se kot največja packa in me je sram pred fantom. Se je katera kdaj tako počutila? Ste naredile med seksom kdaj kaj takšnega kar ste potem obzalovale?

“prva dama” je drek žrla , ne samo lizala , torej si v trendu, samo ne še dovolj ekstremna.

400 000 bedakov na 490 000 podlage, 28.09.2025 ob 20:01

“prva dama” je drek žrla , ne samo lizala , torej si v trendu, samo ne še dovolj ekstremna.

In ti si bil zraven, da to točno veš??

No, samo še en dan časa imate, da pišete take kozlarije, potem bo itak konec s starševskim čvekom.

je povedal že vsem prjatlom kakšna si.

Fuj si, sej v rit se ne prime.

je treba očistit po vsaki uporabi 😉

Tuntematon sotilas, 28.09.2025 ob 18:18

Ne obremenjuj se! Ko se ljubi, se ljubi. Zafrustriranci pa naj goltajo svoj drek. Uživaj!

Zafrustriranci ne bodo goltali svojega dreka. Avtorica ga je…

Wau blagor tebi, ko greš lahko na Porta party v Dubaj!!! Carica si waaaauu. Na InsTiću objav. Jaz grem gnoj kidat k stari mami, da se bom nawadla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close