Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek precepljenost na gimnazijah

precepljenost na gimnazijah

Koliko so precepljeni vaši gimnazijci? V razredu mojega manj kot pol. Sodelavka mi pravi, da pri njeni samo trije niso.

pol

V tretjem letniku moje hčere samo 2 dijakunji nista cepljeni

nekje pol, drugače pa višji letniki bolj.

Odgovor na objavo uporabnika
di kolšp, 16.11.2021 ob 09:48

nekje pol, drugače pa višji letniki bolj.

4. letniki, 2 dijakinji v našem in 1 v paralelki. V nečakovi, ki je bolj podeželjska, pa jih 8 ni cepljenih od 24.

V razredu našega mulca je cepljenih več kot 80%.

SŠ v Kranju, na smeri, kjer je moj sin, je ca. 50/50.

bolj precepljene so gimnazije, kot ostale SŠ.

Skoraj cel razred na nasi gimnaziji je cepljen.     Na frizerski soli najbrz ni nihce ?     Morda kdo kaj ve ?

Gimnazijci so za par stopenj bolj pametni, kot njihovi vrstniki na ostalih srednjih in poklicnih solah.   Zato so tudi veliko bolj precepljeni.    Verjamejo v znanost..

Ne vem tocno (kar nekaj jih je), niti me zanima. Nasa ni in tudi ne bo za zdaj.

Naša je 3. letnik, 80% je cepljenih. Sem se zelo začudila nad to številko (midva starša sva cepljena), ona ne. Moje mnenje je, naj se cepijo tisti, ki so v ogroženih skupinah (nad 40 in pa osebe, ki imajo kake posebne bolezni).

Žalostno, da gimnazijce silijo v cepljenje, ker oni pač ne filajo intenzivnih. So pač žrtve neke vsesplošne histerije siljenja z ukrepi za vsako ceno, tudi če niso učinkoviti.

Arty, 16.11.2021 ob 12:43

Žalostno, da gimnazijce silijo v cepljenje, ker oni pač ne filajo intenzivnih. So pač žrtve neke vsesplošne histerije siljenja z ukrepi za vsako ceno, tudi če niso učinkoviti.

Našega ni silil noben, je bil prvi v familiji ki se je šel cepit, sam. Kar nekaj sošolcev je cepljenih, ne vem pa točno koliko.

4. letnik ena izmed ljubljanskih tehničnih sr. šol, če vam pove kaj podatek- v razredu visok intelektualni nivo, od 28ih samo dva nista cepljena zato ker sta prebolela. To je to.

Debili, cepit so se šli, ker so ga žural. Samo zdaj ste jim tudi to zafukal vi, prizadeti necepljeni starši. Oh, kako vas bodo imeli radi, ko bodo ugotovili, da so svojo mladost izgubili zato, ker so njihovi starši ene navadne pičkice, katere so se bale inekcije. O, juhuhu, to bo veselo. Mladost izgubljena ne vrne se nobena. Odnosi z starši pa tudi ne.

Čao. Uživajte. Da ne boste jokali zakaj so vas strpali v dom ostarelih slučajno čez par let.

Nasi dijaki so se sami sli cepit. So pametni in odgovorni. Ko bi bilo le vec takih.

3 in 4 letniki so se pocepili zaradi maturancev in žura. ??

ne zaradi IQ, 16.11.2021 ob 14:08

3 in 4 letniki so se pocepili zaradi maturancev in žura. ??

Aja, tvoji tri in štiri letniki so že v gimnaziji, ali kako? Res se ti klanjam. Tvoj IQ je neskončen.

Zagovarjam, da se otrok, mladostnikov in nosečnic ne cepi. Pravzaprav ne bi cepila nobenega do 30 leta.

Pa nisem anticepilec, ampak zaradi stranski učinkov brez 2. shota.

Za sošolce mojih otrok ne vem, a pri nas se je ta starejši cepil z Jansenom (kar je sedaj odsvetovano), mlajši pa je necepljen. Prebolel kovid ravnokar s tremi dnevi vročine in to je to. Aja, okužil ga je cepljeni v ŠD.

Mladi se niso cepili zaradi solidarnosti pa da bi druge zavarovali… cepili so se zaradi zabav pa da lahko okrog hodijo, to je edini razlog.

Skoraj vsi

Zakaj so se cepili, 16.11.2021 ob 14:55

Mladi se niso cepili zaradi solidarnosti pa da bi druge zavarovali… cepili so se zaradi zabav pa da lahko okrog hodijo, to je edini razlog.

A stari se pa nočejo cepiti zaradi lastne egoistične riti? Zaradi neumnosti?

Kaj te briga zakaj so se cepili – cepljeni so in se ne obremenjujejo z bebčki. Ti pa še vedno nisi, obremenjuješ pa se z njimi. Zakaj že?

Grozljivo,koliko vaših otrok se je cepilo…da ne boste potem jokcali ko se bodo začele kazati nezaželjene posledice cepljenja.

Cepljenje se svetuje vsem. Brez izgovora in brez izjeme- vsaj za tiste od 12. leta naprej.   Cepiva so varna in ucinkovita.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close