Najdi forum

PREBRANO-NEPREBRANO

Danes mi je na vseh forumih ne samo na med.over.net, tudi na drugih, npr. kul.slo itd. vse poste, ki sem jih že prebrala in so bili že označeni kot prebrani, označilo kot NEPREBRANE…ali to naredi kakšen virus, ali kaj…

mogoče si samo kaj čistila računalnik, pa si pobrisala kakšne kukije al pa history kaj takega in je pozabil, kaj vse si že prebrala…

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Kot je rekla mouse… kadar čistiš raunalnik in pobrišeš zgodovino, kukije, iskalne vnose… potem mlinček dobi amnezijo 😉

ne, nič nisem čistila, ne HISTORY in ne TEMP

Si morda zamenjala vzdevek (nick)? Si bila morda prej prijavljena, zdaj pa nisi prijavljena?

ma neeee, saj pravim, da mi je spremenilo na najmanj 4 forumih, kjer se občasno vključim

a imaš mogoče bratca, ki je hotel zakriti zgodovino SVOJIH surfanj in je malo počistil kišto?? 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

ne, tudi to ni…a bo že kdo kaj pomagal, al boste sam spraševal

“a bo že kdo kaj pomagal, al boste sam spraševal”

Si predstavljaš, da prideš k zdravniku in rečeš, da te boli trebuh, pa te človek poči na mizo in razpara, potem pa komaj ugotovi, da NI šlo za vnetje slepiča, ampak si pojedla preveč sladkarij prejšnji dan in bi pomagala ena dobra sadna dieta…

Jasno, da je treba o problemu najprej nekaj vedet, preden lahko ugotoviš, kako ga rešit.

evo, danes se je zgodilo isto.Ko sem prišla v službo so bili posti, ki sem jih že prebrala v petek rdeči, sedaj so pa spet usi modri.Pa tudi na drugih forumih KUL.SLO,FINANCE so tudi označeni kot neprebrani…
kaj je lahko vzrok, kot da bi nekdo cookije pobrisal, kar pa ni možno ,ker sem sama tlele

Dober nick 🙂

Preveč piškotkov na sistemu? Si v zadnjem času kaj več brskala drugje?

ne najdem piškotov…sem zamenjala računalnik XP, prej sem mela win98…temporary je kot bi bil prazen, history mi pa tudi nič ne da.

Piškotki ti ostanejo na starem računalniku, če jih posebej ne preneseš.

Mah, po 10 postih zvemo bistvo: služba, nov PC, nov OS…
Pojdi torej v Internet options in Privacy in poglej how hi si.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

ma neeeee, računalnik sem zamenjala pred 3 meseci….hočem rečt, da sem na win98 lahko pogledala v mapo history, zdej pa ne morem,pa tud temporary ne morem odpret.Kako se to naredi v winXP

Tudi v xpjih lahko vidiš te mape, samo nahajajo se drugje kot pri 98.
V xpjih jih najdeš v mapi Documents and Settings\Uporabnik_s_katerim_se_prijavljaš_v_xp\Local Settings.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close