Prebolevam?
Vprašaj se, česa te je strah. Te je strah ostati samska ?
Z njim si že bila, to je dejstvo. In če sta šla narazen, sta verjetno šla z razlogom.
In lažje bo z njim dokončno prekiniti, če boš imela pred očmi te razloge in spoznala, da nima smisla izgubljati življenja in časa zato, da boš spet razočarana.
Živjo, še jaz bi rada delila svojo zgodbo, ker se mi zdi, da mi bo veliko lažje, če spravim iz sebe. S fantom sva bila skupaj 7 let, zaradi razdalje sva se videvala samo med vikendi, občasno med tednom, čeprav, če bi bilo to res to bi se verjtno bolj potrudila. Kar nekajkrat sva šla že skoraj narazen, ker je rekel, da bi se moral še znoret, da ne ve, če se bova prenašala, ko bova živela skupaj in podobno…pa sva vedno ostala skupaj. Vmes me je enkrat prevaral, je rekel, da je bil pijan in da se sploh ne spomni, mi je to tudi priznal in rekel, da mu je žal. Pred enim tednom pa sva zvezo končala oz. jo je končal on z istim razlogom kot prej. Rekel je, da sem super punca, da se je imel z mano vedno super, vendar ne more biti več v zvezi z mano. Da bi zelo rad videl, da bi bila še prijatelja pa da bi šla še kdaj skupaj na kavo. Nekako se mi zdi, da sem že nekaj časa vedela, da to ni bilo to, nekako si nisem predstavljala da bova kdaj živela skupaj, zaradi malenkosti, ki so me začele motiti, če bi bila zveza prava, vrjamem, da teh malenkosti sploh ne bi opazila. Govorim si, da mi je naredil uslugo, ker sama ne bi mogla prekiniti zveze, saj me je strah biti sama. Preden sem spoznala njega sem šla na nekaj zmenkov iz katerih ni nikoli nič bilo. Strah me je, da ne bom našla fanta, kakršnega si želim in zaslužim. Bil je moj prvi fant in resnično boli, da se ne bova več videla…vem, da je velik del tega le navada in, da bo slej ko prej bolje…samo živcira me, da vem, da mora preteči nekaj časa, da bo to za mano..samo kaj ko čas teče tako počasi.
škoda, da ni več osvajalnih pohodov, vojn … ko so bili desci po nekaj let od doma … ko ste same “zveste” čakalke tukaj.
kolk bi bilo fino brat kaj si na forumih tipkate ☺
Ja so bli verjetno takrat deci res deci :)[/quote]
Itak!! Če je jih je med vojnim pohodom nekaj nategnil, je to bilo po vojaški dolžnosti.[/quote]
pa neke vrste “mednarodna” izmenjava, ker so ji domače od onih drugih fasale ☺
Forum je zaprt za komentiranje.