Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prebodla bom popek:)

prebodla bom popek:)

ja, ja bom… že dve leti govorim da bom, jutr grem pa zares!!

joooj, kak me je strah:)) sama sebi se smejim kaka strahopetka sem:)))

a ima kdo izkušnjo s piercingom v popku? a res boli? meni je kolegica rekla da ne, sam po moje sam zato da me ne bi prestrašla:))))

držte pesti zame…. in bog vam bo poplačal:))))

ajdi punce mejte se

lupčka

Baje da ne boli, želim pa ti veliko nebolečine!!!

Lep dan, revi

imam ga!!!!
Ne boli!!!!!
pa premisli še enkrat če bi ga mela, ker meni je žal!!!!!
kakor koli že- res ne boli pa vse najlepše

boli malo,jaz sem ga imela zdaj pa je samo še brazgotina.Meni je tudi žal

No, pod vplivom nosečniških hormonov (in obremenjenosti z rekom starejši so modrejši) ti lahko povem samo to, da od tega ostanejo fine strije. Tako da malce razmisli tudi o kakem naknadnem tetoviranju tam čez, če boš kdaj nosila tudi kaj pod popkom. Drugač pa, seveda, kakor ti paše.

Takoj se premisli, tudi jaz bi se, če bi bil še čas.

lp

Mene je bolelo le tisti trenutek, ko mi je prebodel…takrat kar boli (vsaj mene je), potem je pa ok. Sicer pa mi je uhanček v popku full všeč, ampak zdaj, ko berem, kaj pišejo, me je pa res strah tistih strij, ko bodo ostele po nosečnosti…no, pa saj baje ostanejo v vsakem primeru, tu ne vem, če je kriv uhanček.

LP!

Aja

Jaz sem si ga dala ko sem drugič rodila.
Bolelo en teden; sedaj ga pa ne čutim več.
Mi ni žal.
Ne vem pa kako bi uhan v popku uplival na strije?

LP

Hojla…jaz ga imam in me tudi ni nič bolelo,tako da kar pogumno,jaz sem se celo še isti dan tetovirala,ja to pa je bolelo in še kako, če bi šla še enkrat bi dobro premislila,srečno:)

en najbolj pametn nasvet
pejt se najprej pozanimat k tistmu, k ti bo to opravil,skor bi ti najraje svetovala na malem trgu pri john-u, k ti bo tud pošten povedu, al maš sploh dost kože da ga maš lahko na tem mestu oz. če je nimaš ti ga ne bo naredil oz. odsvetoval. nazadnje je bila cena pri njemu 10000 sitov, je pa v ceno vključen nakit ( in ne uhan, a ga mata v ušesu mogoče aja in jasmina???) in delo, ti pa zagotavljam da delo opravlja zelo profesionalno kar pomeni z rokavicami in sterilnimi instrumenti.
valda boli, sej če se z bucko zbodeš te tud boli, al ne??? un k prav da ne laže, še bolj seb kot pa teb.
priporočajo da to narediš poleti, ker moraš spirati z morsko vodo oz. fiziološko raztopino, naj bi se pa to gnojilo tri mesece, kar naj bi bilo
normalno in zato boli.
odločitev je tvoja, časa imaš še dost, pred tem pa dobro premisli..

p.s. jest mam tatoo, za to tud pravjo da ne boli, ja če verjameš, mene je bolel k da bi mi kost pilil, je pa tudi res da ima vsak drugačen bolečinski prag

lp Cat24

poslušaj ti cat24, jaz sem si ga naredila pred 5 leti in me res NI BOLELO in ne lažem, zakaj bi? problemom nisem imela čist nobenih- niti enkrat se mi ni zagnojilo, je pa res, da kakor praviš sem si naredla 2 dni pred morjem in je morska voda pomagala!!!! enim se zagnoji enim pač ne, meni se ni torej nisem lagala
tatoo imam tudi , sicer majhen je pa res fajn bolelo!!!!

imela sem ga eno leto. bolelo ni nic, na zacetku se je malo vnemalo, tako da sem okolico uhana razkuzevala z etanolom in robckom (ne z vato!!!) pustila sem kar tistega, ki mi ga je dala kozmeticarka, ker je bil majhen in tudi vbodi so bili minimalni. uhani, ki so sicer v prodaji pa naredijo ogromne luknje. po enem letu se mi je zares vnelo, zaradi tega, ker pas hlac drgne in vlece kozo ob uhancku. vzela sem ga ven, mocno se je zagnojilo, vendar sem z doslednim razkuzevanjem stvar resila. zdaj sta vidni dve cisto majhni brazgotinici. se bi ga imela, vendar se je pri meni preveckrat vnemalo.

Evo, en mesec nazaj sem se tudi jaz odločila za piercing. To sem si že dolgo želela, pa nekako nisem mogla zbrati poguma. Če sem iskrena… Malo je bolelo. Samo takrat, ko mi je tip preluknjal popek niti ne… Potem kasneje in naslednji dan… Ampak ni bilo hudo.
Ajd, držim pesti zate.
Lp

Bljek.

Fuj & Bljak! Never & Never!

Ja itak. John ima 10 000 sit za pirs.Ta je pa res nekritičen.

a si prezivela mutantka? 🙂

Malo je bolelo, ampak to je logicno, nikoli pa se mi ni zagnojilo, pa ga imam ze 3 leta in niti enkrat v tem casu mi ni postalo zal da ga imam, tako sem se navadila, da mi je postal popek brez pirsinga prazen in nelep.
A si ze zbrala pogum?

Pol pa tvoj popek ne bo več tko luštkan k je zdaj.

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

Moja friendica ma tud piercing v popku. So si šle to 3 friendice sočasno narest in je koža pred piercingom na popku tako zelo stanjšala, da ga zdej ne morejo več nositi. Ona ga ma edina še.

jaz sem poskusila že 2x dat uhanček v popek, tudi razkuževala sem po navodilih. samo luknjanje ni čisto nič bolelo, potem pa se mi je obakrat hudo gnojilo in bolelo, pa ena fina bula se je vedno naredila, tako da sem mogla uhncek ven dat. zdaj mam brazgotinici, uhanček pa verjetno nikoli več ne bo potoval po mojem popku.

> > KDO RAZUME ŽENSKE?
> >
> > > DELAJO SI PIERCINGE,
> > > TATUJE PO CELEM TELESU,
> > > SI DELAJO LIFTINGE,
> > > DELAJO CARSKE REZE IN LIPOSUKCIJE,
> > > SI OPERACIJSKO ZMANJŠUJEJO ŽELODCE,
> > > SI V SVOJE ŠOBICE INJEKTIRAJO SILIKON,
> > > SI OPERIRAJO PRSA,
> > > SE DEPILIRAJO S PINCETO IN VROČIM VOSKOM,
> > > SI PULIJO OBRVI IN OBREZUJEJO UŠESA,
> > > IN TI NE DAJO V RIT, KER JIH BOLI.
> > >
> > > HALOOOOOOO????
> >

dragi vitko
a pa ti veš da je večina posegov ki si jih omenil narejena pod anestezijo ali lokalno ali splošno?????????

Ej jaz si na tvojem mestu ne bi dala piercinga ker 3 mesce ful boli če je vse normalno. Men se je ful, ful grdo zagnojil pa s tem da sm si ga dala delat pri profesionalcu in tudi sama zelo skrbela za higieno. Meni je žal ker sem si dala prebosti popek in vsakemu odsvetujem, čeprav pa je pri nekaterih zelo lepo za videti. Odločitev je pa seveda tvoja.

pa lep pozdrav

joj joj joj, nism dala prebost…. še:) neki so meli zaprto pa sm rekla da bom pa ta teden šla. sej v bistvu tko je… jst sm gledala strani na netu kako je če se ti zagnoji, pa full res full grdo zdleda, pa tut mislm da ne malo boli..

ampak, men je piercing v popku tko lepo za vidt!! pa mojmu fantu tut! tko da on me ne odvrača od tega, prej spodbuja:) sej to je fajn, sam kaj res če se mi zagnoji?? matr…

aja, a pa mogoče kdo ve, kolk stane tak poseg (približn).

aja, pa hvala za nasvete;)

lupčka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close