Prebavne težave in prehrana
Pozdravljeni, ze kaka 2 tedna se mi dogaja, da je moje blati bolj mehko, obcasno bolj tekoce, obcasno pa je ze kar driska. Vem da taka prebava vpliva na delovanje kontracepcijskih tabletk, saj se ne absorbirajo pravilno, zato bi rada to resila.
Vem, da je v takih primerih najbolje vzeti oglje, vendar pa ga najraje nebi, saj jemljem kontracepcijo, in le-ta zaradi tega lahko izgubi ucinek. To slabo prebavo bi rada popravila s kaksno prehrano. Nikoli se nisem imela takih tezav, sedaj pa ze kar nekaj casa ne grem normalno na wc. Prej sem kar dolgo jedla po paleo nacinu prehranjevanja, z normalnim prehranjevanjem med vikendi, sedaj pa sem paleo opustila. Prehranjujem se normalno, tako kot druzina pa imam le jaz probleme. Z nicemer ne pretiravam, sladkarij itak ne jem, takoda mi res ni jasno kaj bi lahko imelo tak vpliv na prebavo. Kot sem omenila, takih problemov se nikoli nisem imela.
Kaj svetujete? Banane, probioticne jogurte, borovnice kaksen dodatek? Sem veliko prebrala ze na to temo, a moje tezave nisem nikjer zasledila.
Najlepsa hvala za odgovore in pomoc.
Forum je zaprt za komentiranje.