Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Praznovanje z ljubimcem in njegovo ženo

Praznovanje z ljubimcem in njegovo ženo

Pred leti sem preko skupnih znancev spoznala poročenega moškega. Živimo v malem kraju  Sama sem ločena in zapletla sva se. S prekinitvami je trajalo tri leta. Želela sem si, da bi prišel k meni. Na koncu je ženi priznal, z mano prekinil vse stike. Od tega so minila 4 leta. Sem sprejela in ga nekako prebolela, čeprav je bilo težko. Čez mesec pa imajo skupni znanci veliko praznovanje. Vabljen je tudi on z ženo in tudi jaz. Imam tremo, ne vem, kako se obnašat. Za najino vezo veje samo ti znanci, drugi ne. Kako se naj obnašam pred ženo, kako pred njim? Kaj če me spodnese, kaj če tudi njega? Kaj če me žena napade? Sem ko najstnica, ki ne ve kako se obnašat. Razmišljam samo kaj bom oblekla in kake pete si bom obula.

Jaz sploh ne bi šla. Ti pa bi šla vsem in sebi še enkrat odpirat te rane? Svašta! Še najstnice se tako ne obnašajo..

Ah, daj nehaj no. Na takole zadevo jest sploh ne bi šla, ti pa samo razmišljaš o tem, kako ga boš spet zmešala. A ne moreš dobit enga normalnega desca al kaj? Daj no, pozabi nanj in na tole veliko zabavo. Poskusi srečo na ONA ON, če še obstaja, oz. sedaj je Tinder.

Do predzadnjega stavka bi še šlo, pri visokih petah pa je počil lonec in pravljice je konec.

Glej, če si želela odzive, ne smeš dati namigov. Pa jih vedno vtakneš na koncu poleg – te klišejske o kičasti tekmovalni ljubici recimo tokrat.

Bo še treba malo izpiliti slog pisanja.

Bejz no, ti pa rabis dramo.

Stara, vse en klinc je kaj bos oblekla in kake petke bos obula!

Najbolj pomembno je, koga bos drzala pod toko! Kak moski bo sel s tabo!

Jaz vem bolj zanimive teme in vse so iz resnicnega zivljenja.

Naj cez vikend vzamem v varstvo ljubimcevo necakinjo? Zivim z mamo in ona nima nic proti, a pravi, da je prestara, da bi mi pomagala. Otrok je sicer neproblematicen in ga ze dolgo zelo dobro poznam.

Naj grem na dopust z ljubimcem, njegovo zeno, njegovo svakinjo in necakinjo?

Ljubimceva svakinja je moja najboljsa prijateljica.

Moj me je varal z neko žensko in situacija je bila taka, da sva ostala skupaj. Ženska je bila za neko stvar obsojena in je bilo celo v medijih. Mojega je bilo sram, da bi to kdo izvedel in ga je še vedno strah. Z njo je prekinil stike, mogoče tudi iz strahu. Niti ni bila ona največ kriva v tej situaciji. Enkrat se je zgodilo, da me je morala en teden prenašati par ur na dan, ker sem bila njena nadrejena pri enem projektu. Njej je bilo bolj nerodno kot meni. Šlo je za to, da je morala opraviti družbeno koristno delo, sicer bi šla v zapor. Dejansko se po eni strani fajn počutiš, ko vidiš kako je en mali proti tebi. Po drugi strani se mi je pa zasmilila. Ker kaj hudiča moraš slabega v otroštvu doživet, da narediš tako glupost kot jo je ona. Se me je pa ves čas po malem izogibala, po drugi strani pa probala biti prijazna in pokazat, da ni v resnici tako slaba oseba. Samo mogoče naivna. In tu se je videlo, da je bolj moj bil v tej situaciji kriv. Enkrat se mu bo to vrnilo. In v tistem tednu je moral biti tam z menoj.

Odgovor na objavo uporabnika
Nekoč ljubica, 30.07.2024 ob 17:54

Pred leti sem preko skupnih znancev spoznala poročenega moškega. Živimo v malem kraju  Sama sem ločena in zapletla sva se. S prekinitvami je trajalo tri leta. Želela sem si, da bi prišel k meni. Na koncu je ženi priznal, z mano prekinil vse stike. Od tega so minila 4 leta. Sem sprejela in ga nekako prebolela, čeprav je bilo težko. Čez mesec pa imajo skupni znanci veliko praznovanje. Vabljen je tudi on z ženo in tudi jaz. Imam tremo, ne vem, kako se obnašat. Za najino vezo veje samo ti znanci, drugi ne. Kako se naj obnašam pred ženo, kako pred njim? Kaj če me spodnese, kaj če tudi njega? Kaj če me žena napade? Sem ko najstnica, ki ne ve kako se obnašat. Razmišljam samo kaj bom oblekla in kake pete si bom obula.

Zakaj ze gres tja?

Ne potrebujes tega, res ne. Ceni se.

Nikar ne hodi. Ni tvoj. Raje se vrni k svojemu možu in obmovita vezo. Morda obudita iskre. Porocene se ne vpletaj. Ne bi trajalo.

Doživela, 30.07.2024 ob 20:20

Moj me je varal z neko žensko in situacija je bila taka, da sva ostala skupaj. Ženska je bila za neko stvar obsojena in je bilo celo v medijih. Mojega je bilo sram, da bi to kdo izvedel in ga je še vedno strah. Z njo je prekinil stike, mogoče tudi iz strahu. Niti ni bila ona največ kriva v tej situaciji. Enkrat se je zgodilo, da me je morala en teden prenašati par ur na dan, ker sem bila njena nadrejena pri enem projektu. Njej je bilo bolj nerodno kot meni. Šlo je za to, da je morala opraviti družbeno koristno delo, sicer bi šla v zapor. Dejansko se po eni strani fajn počutiš, ko vidiš kako je en mali proti tebi. Po drugi strani se mi je pa zasmilila. Ker kaj hudiča moraš slabega v otroštvu doživet, da narediš tako glupost kot jo je ona. Se me je pa ves čas po malem izogibala, po drugi strani pa probala biti prijazna in pokazat, da ni v resnici tako slaba oseba. Samo mogoče naivna. In tu se je videlo, da je bolj moj bil v tej situaciji kriv. Enkrat se mu bo to vrnilo. In v tistem tednu je moral biti tam z menoj.

Kaj ima ljubica veze s tvojim možekom oziroma z vajin odnosom? Aja, uboga je bila, skrhana, nizka samozavest, tako da je razumljivo, da se je tudi tvojemu zlatemu, dobrosrčnemu soprogu zasmilila in jo je “potolažil” na moški način? 🙂

Kakšna glupača si,ni čudno, da si sama.Vsak te ima verjetno za sex,za kaj več pa ne ,če te spozna in vidi kako si plehka.Jaz sploh ne bi šla in si tam delala bruko,ti pa samo misliš kako ga boš spet zapeljala.V glavnem keš pička si.

..’dozivela’..kaj pa ti bluziš; si si dvigovala ego, ko si jo ‘poniževala’, hkrati pa.priznavaš, da jo je tvoj zapeljeval – res si patetična do skrajnosti..

Tu je dejstvo, da je Slovenija majhna in da se skoraj vsi poznamo, prijatelji, sorodniki, sosedje , sošolci, znanci, šefi ,sodelavci…Zato se dobro premisli varanje , dolgo se ne more skrivat v malem okolju…

Avtorica- so ti že napisali- kar je bilo -je minilo in šov gre naprej…

Znaš živet po svoje ali se boš še vtikovala v druge…

Da bos tam a prides kasneje, naj gre ven na cigareto in medtem ko kadi mu ga ti potegneš. 15 minut za njim pridi na zabavo. Tako ga ne bo spodneslo ti pa boš imela nekaj njegovega v sebi in boš mirna. Tako je najbolje.

Ce si malo normalna, ne bos sla nikamor, ne pa da razmisljas, kako se bos za njega zrihtala. Kokos!

Jaz bi pa šla in se krasno zabavala. Z njim itak nimaš nič več. Škoda bi bilo zamuditi dobro fešto?

Da ti postavim samo eno vorasanje , ko se ti je taspodnja vzgala ti je po vsej verjetnosti bilo popolnoma vseeno kaj bo z njegovo ženo a ne? Ti bi njej vzela vse, sreco, partnerja , družino… pahnila pa bi jo v jok, depresijo in še kam. Vidiš … tukaj pa se je tvoj ljubimec k sreči prebudil zadnji hip .,Moški namreč ne marajo prevec ženske ki so hladne, preračunljive in sebične . Tvoj stavek razmišljam kaj bi obleka lepo kaže na to da bi spet rada vrgla mrežo nanj . Zbudi se trapa! Poglej se v ogledalo in se vprašaj kdo sploh si . Koga bi ti rada osrečila takšna? Še svojo mamo najbrž ne moreš

Ti si šele reva na kvadrat.

Z njo te je varal in ti se imaš za dominanto nad njo?

Pa kaj je s folkom narobe zradiraj se v asfalt.

Jaz se pa nikakor ne strinjam z zapisi o tem, da bi ljubica uničila družino.

ČE BI MOŠKI BIL TAPRAVI NIKOLI NE BI VARAL.

Ljubica ima prav, ničvreden je ženi pa dokazala, da ona zanj ni edina.

Patetične ste vse PREVARANE PRASICE in prav vam je.

V takem zakonu kjer moški vara, žena mu oprosti že dolgo več nič ne štima.

Razdrla ljubica družino, malo morgen!!!

Grozno je imeti moža, za katerega veš, da te vara in se ne bo nikoli spremenil. To je trpljenje. Ženska s ponosom in samospoštovanjem ne bi pristala na tak zakon, ker je to poniževanje, ljubezni ni, so samo obojestranske koristi.

Anonimno 6598, 12.08.2024 ob 07:52

Grozno je imeti moža, za katerega veš, da te vara in se ne bo nikoli spremenil. To je trpljenje. Ženska s ponosom in samospoštovanjem ne bi pristala na tak zakon, ker je to poniževanje, ljubezni ni, so samo obojestranske koristi.

Točno tako. In danes je največ teh, ki za vsako ceno želijo obdržati kao “popolno” družino. Drugače pa možu vsakodnevno nabijajo varanje in so pretirano ljubosumne, živijo v kaosu in se tolažijo.

Zapomnite si, ljubica NI KRIVA za varanje.

TVOJ MOŽ JE.

Pusti mu malo svobode. Naj se napase še kakšen pa saj je nimaš edina. Možje nismo možje če poleg žene ne napičimo še kakšno.

Najboljše je da greš naga in bosa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close