Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Praznik refoska v Marezigah – ta vikend

Praznik refoska v Marezigah – ta vikend

Hej!

Kresnica, tole te bo mogoce zanimalo:) Zacne se ze jutri in traja do nedelje; ne zamudi, ce ti cas dopusca!

Marezige na vrhu hriba nad Koprom so vredne ogleda.

Za jedaco in pijaco preskrbljeno:))) in ful stvari se dogaja. Gospodinje ze pecejo:)

Refosk pa ta “nartaboljs” in malvazija prav tako.

Seveda je obvestilo tudi za vse druge, ki bi si zazeleli malo nasega konca:)

Lep pozdrav Babi

Babi, pa res niste mogli to prihranit za kak vikend kasneje? ta vikend je že v metliki vigred…pa še na golici nismo pristali…groza, vse na kupu, pa sami različni konci! Bi pa šli povsod…samo da je dobra volja…pa kak vinček…

p iz ljubljane, maja

Hej, Maja!
15. maj je obcinski praznik in prejsnjo soboto je bilo lepo obelezeno v Kopru, ta vikend pa v Marezigah, kjer so se prvi uprli it. fasistom ( zato obcinski praznik).
Ni za pomagat:) Zgodovina je krivec za vse:)))

In maj je ta pravi mesec za razna praznovanja po nasi ljubi SLO.

Lepo se imej!

Babi, res imate na primorskem najboljšo vino. Moj dedek, se je večkrat na leto peljal k vam, si kupil nekaj litrov refoška in doma vsak dan pri kosilu spil 1 kozarček.
Pa res mate vse na primorskem refošk, dobro olivno olje, šparglje, tartufe….

:))))) Saj smo hvalezni tej zemljici in klimi! Lep pozdrav

Joj!
Šele danes sem videla… Tale teden (non stop z otroki) je bil res utrujajoč in sem tale vikend kar prelenarila 🙂
Ampak, hvala, Babi za informacijo. Če bi bila doma, bi se sigurno zapeljala na izlet…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close