Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija praznenje baterij

praznenje baterij

Pozdravljeni
Zanima me nekaj imam digitalca znamka TRUST pa me zanima zakaj se mi tako hitro praznijo baterije. Ali se to dogaja tudi vam? Kaj narediti? Koliko stanejo te male baterije za polnjenje.

Ojla,

tudi pri mojem digitalnem fotoaparatu (Olympus D-390) se noro hitro izpraznijo baterije.
Meni so povedali da naj bi to bili cisto normalno. Kolega mi je svetoval naj si kupim polnilec, ki naj bi stal cca. 5000 tolarjev, ker naj bi se mi to veliko bolj splacalo, kot da stalno kupujem nove baterije.

Lp, Naja

Res se splača kupit polnilec in Ni-Mh baterije. Svetujem ti trgovinico v BTCju poleg Conrada (pa tudi v Conradu poglej, ko boš že tam) To je v tisti dvorani pod emporiumom. sam sem zelo poceni – okrog 1200 sit dobil 2100 mAh 1.2V baterije (AA velikosti) znamke GP (? tudi jaz še nikol slišu) in ne samo da zdržijo trikrat dlje kot sicer navadne, še polniti se jih da.
povprašaj malo. Prej ali slej se ti povrne – Poglej, za baterije (4 kom.) in polnilec daš 10 jurčkov, baterije pa boš potem lahko upoabila vsaj 1000 x.

Wega

Pri Canonu G3 zlepa ni prazna 🙂 Tudi v tem je njegov čar.

New Report

Close