prazne steklenice-nakup
Lep pozdravček vsem skupaj
Včeraj smo pridno nabirali bezeg, zdaj ga namakamo, in najpozneje jutri bomo rabili kakih 15 literskih steklenic, po možnosti temnih.
Torej imam na voljo eno samo popoldne za iskanje. Ker do zdaj teh stvari še nisem kupovala, bi prosila za kak namig. Imam v spominu, da so povsod v vseh trgovinah le tisti literski kozarci za vlaganje. Ali pa se motim?
Aja, če ima katera za iz rokava strest kako trgovino v MB, bi bila zelo vesela, pa še kako urco laufanja bi mi prihranila. Hvala
Sem ti kar skopirala odgovor Maje,je pa pri temi malo nižje:
Avtor: Maja
Datum: 01-06-05 00:52
Od kod pa si, cica mica? Če si iz MB, ti lahko povem, kje sem jaz nabavila steklenice, ker plastenke res niso zdrave, kot je že nekdo omenil – se izločajo ftalati!
No, take fajn ozke in brezbarvne litrske steklenice se dobijo tam na Tržaški, ne vem točno ime trgovine, ko se pelješ proti Obiju, tam kjer je Vema Vegros ali kaj že – no, v tisti veliki trgivini v pritličju jih imajo, pa tudi originalne zamaške (tiste na navoj)!
A moraš it čisto do konca trgovine, na koncu na levi strani so skrite! 🙂 Drugače imajo tam tudi neka oblačila itd., skratka, ko stopiš v trgovino, se ti steklenice zdijo zadnje, kar bi tam našel.
Forum je zaprt za komentiranje.