Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pravo vprašanje te dni

Pravo vprašanje te dni

je, kaj nekaj je narobe s človekom, da te že mesece zasleduje, nadleguje in še celo po anonimnih forumih napada, kot bi mu bil dolžen milijon?

Izmišljuje si stvari o tebi, kot da te pozna, ne zamudi niti ene priložnosti da te poniža in že od prvega dne napada. Ne pomaga ignoriranje, ti pride pred dom. Ne pomaga prošnja naj neha, ves čas se zaletava vate.

Predvsem pa prosim za pomoč moderatorje, da temo pravilno razvrstijo pod bodisi: mom/narcisoidna motnja/ginekologija(zaradi j…v glavo)/psihologija(da ugotovimo kaj nekaj je narobe)/spolnost(očitno je manjka)…… ipd

Res bi mi vaša pomoč prišla prav. Kakšen nasvet kako se ga znebiti, da neha.

113?
prepoved približevanja?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Opcija ostane. Mislim pa, da ni še tako hudo, da bi posegala po tako drastičnih ukrepih. Ne želim mu uničiti življenja, samo mir bi rada…

Opcija ostane. Mislim pa, da ni še tako hudo, da bi posegala po tako drastičnih ukrepih. Ne želim mu uničiti življenja, samo mir bi rada…
[/quote]

če ti pride pred dom, te zasleduje ti uničuje življenje in mir ter psiho, sploh ni več vprašanja o tem da spedenaš prepoved približevanja, ker to je bolno kar počne…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

če ti pride pred dom, te zasleduje ti uničuje življenje in mir ter psiho, sploh ni več vprašanja o tem da spedenaš prepoved približevanja, ker to je bolno kar počne…
[/quote]

Saj se strinjam s teboj, a vseeno bi poskusila vse druge opcije prej, ker se mi to zdi res hudo ali da še dodatno ne podžgem te jeze ali karkoli to je. Jaz ne gojim zamer, celo lahko do nekatere meje razumem, a ne dovolim več. Je postalo precej moteče. Po drugi strani se bojim za lastno varnost in česa vse je dejansko zmožen. Do kod misli it s tem? Nič mu nisem naredila, vsaj da bi vedela ne.

Spet izmišljena zgodbica.

Saj se strinjam s teboj, a vseeno bi poskusila vse druge opcije prej, ker se mi to zdi res hudo ali da še dodatno ne podžgem te jeze ali karkoli to je. Jaz ne gojim zamer, celo lahko do nekatere meje razumem, a ne dovolim več. Je postalo precej moteče. Po drugi strani se bojim za lastno varnost in česa vse je dejansko zmožen. Do kod misli it s tem? Nič mu nisem naredila, vsaj da bi vedela ne.
[/quote]

to so psihopati, nič ujčkat, nič slabe vesti, 113 pa postopat dalje v smeri odstranitve iz privat življenja, online pa it v ilegalo.
druga opcija pa se soočit in dat jasno spiročilo da če ne odneha, lastnoročno piskrbiš da izgine iz obličja planeta, samo ni več, mogoče se najde ko kličeš policaje, ko bi nekje imela njivo krompirja, da namesto tebe prekopljejo teren…

to so psihopati, nič ujčkat, nič slabe vesti, 113 pa postopat dalje v smeri odstranitve iz privat življenja, online pa it v ilegalo.
druga opcija pa se soočit in dat jasno spiročilo da če ne odneha, lastnoročno piskrbiš da izgine iz obličja planeta, samo ni več, mogoče se najde ko kličeš policaje, ko bi nekje imela njivo krompirja, da namesto tebe prekopljejo teren…
[/quote]

Zakaj bi se jaz morala odpovedovati svojemu življenju online / offline pa po ilegali segati? Se mi ne zdi prav. Nisem ničesar naredila narobe, ne vem kaj mu je?! Sem jasno povedala, naj neha pa noče.

Jaz nisem za take drastične prijeme, a res ne vem več kako človeku dopovedati…

Lahko da pa je lezbijka in se te želi.

…se fukneš dol s foruma kjer si skoz neki zmišljuješ.

[/quote]

V praksi mislis da ukrepajo glede na forumski nemir?
Bolj se ne ukvarjajo s tem s kom se ti ne ujames na netu in pogovoru.

[/quote]

Napisala si. Če je tukaj, je prebral.

Napisala si. Če je tukaj, je prebral.
[/quote]

Prebral je že večkrat, pa ni pomagalo. Ampak ja, upam da odpre oči in dojame, da kar počne ni prav.

Eno je nedolžen hec… tako pa, nekje je treba postavit mejo. To je moja.

Dej šemrazloži, kako te prepozna na anonimnem forumu?

Prebral je že večkrat, pa ni pomagalo. Ampak ja, upam da odpre oči in dojame, da kar počne ni prav.

Eno je nedolžen hec… tako pa, nekje je treba postavit mejo. To je moja.
[/quote]

Kaj pa tebi dela konkretno in kaj okoli bloka?

Sem se dolgo spraševala tudi sama. Ne vem. Iskreno. Zamenjala nick, ni pomagalo. Marsikaj čudnega se je vmes dogajalo, morda imam shekan telefon?
Sem pa precej osebnih stvari pisala, pa način pisanja je kar prepoznaven.. predvidevam, da po temu? Vsaj upam, da ni kaj drugo.

Kaj pa tebi dela konkretno in kaj okoli bloka?
[/quote]

Razen teh anonimnih napadov osebno nič konkretnega. In zato se držim nazaj pri ukrepih, ker še vedno upam, da ni neumen, da bi naredil kaj več.

Okoli bloka sem ga osebno videla le 1x pa še takrat nisem bila prepričana na začetku, da je on, ker ne vidim dobro na daleč😁🤷‍♀️ Ga pa moja mama pogosto videva. Nič. Stoji in opazuje. Dovolj creepy zame, prisežem. Za psihirat nekoga ne rabiš več. Vsako jutro s kijem za baseball hodim v avto, ker je velik možakar, se bojim da ne skoči kje izza ovinka in me napade ali kaj. Strah me je. Ne počutim se varno. Razmišljam že o nakupu kakšnih pripomockov za samoobrambo… kaj jaz vem zakaj to počne in kaj vse planira v prihodnosti storiti. Meni to ni smešno.

Razen teh anonimnih napadov osebno nič konkretnega. In zato se držim nazaj pri ukrepih, ker še vedno upam, da ni neumen, da bi naredil kaj več.

Okoli bloka sem ga osebno videla le 1x pa še takrat nisem bila prepričana na začetku, da je on, ker ne vidim dobro na daleč😁🤷‍♀️ Ga pa moja mama pogosto videva. Nič. Stoji in opazuje. Dovolj creepy zame, prisežem. Za psihirat nekoga ne rabiš več. Vsako jutro s kijem za baseball hodim v avto, ker je velik možakar, se bojim da ne skoči kje izza ovinka in me napade ali kaj. Strah me je. Ne počutim se varno. Razmišljam že o nakupu kakšnih pripomockov za samoobrambo… kaj jaz vem zakaj to počne in kaj vse planira v prihodnosti storiti. Meni to ni smešno.
[/quote]

Naj ga poslika pa na policijo gre mami tvoja.

Drama queen. Prejsno rundo je blo, da se mal hecas.
Zdaj bom pa ostala na enosmerni.

Lahko te je sram. Čakaš, da se mi res kaj zgodi, da mi verjameš? Nič novega v Sloveniji. Potem ko ženske umrejo so si pa verjetno bile same krive kajne? Sigurno je izzivala,varala in sto drugih obtožb.. sem napisala kako je. Nimam potrebe po drami, me pa resno skrbi in ne vem kaj naj.

A moramo priti res do policije, sodišč, detektivov in ne vem kaj? A ni bolj preprosto nehati brez nadaljnih komplikacij?

Me ne zanima, če mi ena raglja verjame ali ne. Takrat je bilo tako, da nisem osebno videla, ampak je mama prva opazila, potem se je od sosede fant en cajt dobival z njo zadaj pri motorjih in je bil zelo podoben, sem rekla ocitno si se zmotila. Na koncu sem ga videla tudi jaz osebno. Je stal dolgo in gledal. Prav psiho scena. Meni ni vseeno in ne mi rečt, da iščem dramo ker jaz nobenega ne ogrožam na tak način. Živim svoj lajf. Očitno ga to moti, ne vem… ne morem pa čakati, da se kaj zgodi, ker bo lahko prepozno in bi rada ukrepala

“Kaj naj storim, ojoj, ojoj…. ampak življenja mu pa ne mislim uničit, čeprav ga on meni pravzaprav uničuje.”

Odloči se že, kaj hočeš, mir ali se ti zdi fino, ko lazi za tabo? Futranje ega za oba?
S prepovedjo približevanja mu nič ne uničiš življenja, razen če bo tako neumen, da bo prepoved kršil.

Ma kako ne. Ko nekoga prijaviš na policijo mu naredijo kar lepo kartoteko… saj če ne bo nehal bom točno to naredila, ker mi ne pusti nobene druge možnosti.

Ja sorry, meni se do sedaj niti ni zdelo tako resno, sem mislila da morda želi kaj povedati pje sramežljiv ali zafrkava, ker sem mu všeč, kaj jaz vem, če ne pove.. potem so se začele dogajati čudne stvari, tudi na fb in te scene v živo, zdaj pa kamorkoli grem je nekje tam. Naključje? No, če bi zivel v istem mestu bi rekla da ja, je možno..tako pa..

Mogoče delam brezveze paniko, a tudi mama pravi, da je bolje preprečit kot kasneje obžalovati, da nisem ukrepala.

Ne, ni mi všeč da “lazi za mano”. Rada bi mir.

Ce bi mu bila vsec, bi te povabil na zmenek. Bi bila ze njegova.
Zakaj pa hodi potem okrog tebe?
Pazi da te ne ukrade.😂

Kaj pa ce te njegov best frend opazuje pri drugem bloku in par ur strmi v vhod? Kaj pa ce ima rocno bombo al laser, da ti usmeri v celo? 🤔
Povej mami. Lahk da te en dan ne bo vec, ker te bo spocal in reva bo jokala.

Napačno osebo sprašuješ…zaenkrat mu še iščem izgovore za tako neumno početje, ma mi jih počasi zmanjkuje.

Lahko tudi ja, pa kot Fritz kam zapre. Vse je možno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close