Pravkar posneto (poslušanje le na slušalkah)
darwindarko, 21.12.2021 ob 14:52
Zakaj na slušalkah?
Grenivka422, 21.12.2021 ob 19:52
Oj, ravno prišla iz BTC. Norišnica!! Folk bo znorel od kupovanja. Hvala bogu da ne delam v tej noriji.
Vsak poet, slikar, pesnik je imel svojo muzo ?? ki so jim bile navdih za lepe stvaritve 🙂
Praznična mrzlica praviš pri nakupih a?
Ja pravijo tako, da so imeli svojo muzo. Morda imam tudi jaz svojo ali pa so ta muza le spomini.
darwindarko, 22.12.2021 ob 00:35
Zdaj ob tej uri pa lahko poslušate na zvočnike 😀
? Ej ko sva že pri spominih, jaz sem nora na stare fotke in jih skoz gledam, pa okrog obračam, včasih te malo stisne, kako leta bežiiiijo in hitijo in nas nič ne vprašajo. V glavnem rada obujam spomine. Zelo. A pol praviš da ni muze? Potem pa naj bodo lepi spomini 🙂 jaz imam lepe spomine na 90-ta, čeprav so bila zelo razburkana.
Desperate female, 21.12.2021 ob 17:56
Desperate female
Ker ne citira, moram tako:
Ne pravim, da ni muze saj neka muza mora biti, da sploh kaj posnamem ?
Ja tudi sam sem danes obrnil nekaj starih fotk in res gre čas hitro mimo, uf in še kako.
Sam imam lepe spomine iz vseh življenjskih let ampak niso pa ti edini. Je blo pestro in vsega nekaj.
Heh jst pestro ti razburkano ?
Jaz:
Meni je bilo vedno fascinantno, kako so umetniki ustvarjali in pri tem so jim bile v pomoč lepe ženske, narava itd. In na koncu so ven prišle izjemne slike, pesmi, skladbe … No vidiš tudi naš Prešeren ni bil izjema :))) mu je Julija dala vetra ko se je z drugim poročila ? spomini pa mene včasih gor držijo. Sploh ko sem dobre volje, če sem slabe volje, me pa samo še bolj žalostno.
Grenivka422, 22.12.2021 ob 01:35
Ker ne citira, moram tako:
Ne pravim, da ni muze saj neka muza mora biti, da sploh kaj posnamem ?
Ja tudi sam sem danes obrnil nekaj starih fotk in res gre čas hitro mimo, uf in še kako.
Sam imam lepe spomine iz vseh življenjskih let ampak niso pa ti edini. Je blo pestro in vsega nekaj.
Heh jst pestro ti razburkano ?
Jaz:
Meni je bilo vedno fascinantno, kako so umetniki ustvarjali in pri tem so jim bile v pomoč lepe ženske, narava itd. In na koncu so ven prišle izjemne slike, pesmi, skladbe … No vidiš tudi naš Prešeren ni bil izjema :))) mu je Julija dala vetra ko se je z drugim poročila ? spomini pa mene včasih gor držijo. Sploh ko sem dobre volje, če sem slabe volje, me pa samo še bolj žalostno.
Ja ženska je simbol za lepoto, tako nežnost, kot ljubezen in gorje. Pa še bi lahko našteval.
Nič čudnega ali pa je čudesno, da lahko potem so ženske naša muza. Še bl fajn pa je ko so “maza” 😀
Jah Prešeren je dobil svojo porcijo drugi smo jo pa tudi ali jo še bomo dobili, če se bo talala.
Spomini so kot sobana, ki odpira neko obzorje. Kaj ti določeno obzorje odprto v določenem trenutku prinese,kot občutek pa je odvisno tudi od časa in razpoloženja, ko to sobano spomina, spominov ponovno razgrneš.
Enkrat nam deževno vreme čist sede, drugič pa nam dež ne ustreza. Tako tudi s sončnim dnevom in obratno.
Forum je zaprt za komentiranje.