Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija pravkar končan film na Pop Tv

pravkar končan film na Pop Tv

Očitno sem ravno toliko zamudila vmes, da mi konec ni najbolj jasen. Je nor tip preživel ali kaj???

Ja.

O marija, brez veze. Hvala vseeno!

Itak, da brez veze. Ni za kaj:)

Kakšne vrste psihopat pa je bil? Jaz sem samo vsebino prebrala in se mi je zdelo, da bo najbrž kak pedofil, tako da raje sploh nisem gledala!

Nisem ravno zbrano spremljala, vendar ni bil pedofil. V bistvu je hotel njo in otroka za svoja, češ, da so družina. Prevzeti je hotel vlogo moža in očeta.

Ni bilo jasno rečeno, da je tip preživel. Padel je čez ograjo hotela v reko, ki jo je enkrat bolj na zaćetku filma pokazalo. Ona je proti koncu filma rekla prijateljici, da njegovega trupla niso nikoli najdli.

ja in potem se srečna družinica odpelje na smučanje, nekdo pa pokliče na telefon in na tajnici pusti sporočilo oz. pesem, ki gre nekako da drži prst na sprožilcu, da jo najde …
Film sem sicer gledala na pol med likanjem, ampak tudi meni se je zdelo, da je tip preživel in da ji ne bo dal miru.

Ja prezivel je, ker je po telefonu spustil pesem ,ki so jo snemali, ko so bili skupaj v zabaviščnem parku.

New Report

Close