Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pravkar iz Turčije-ALANYIA

Pravkar iz Turčije-ALANYIA

Bili smo v hotelu Blue fish***, 10 min od samega centra. Če koga še kaj zanima, naj vpraša.

Hojla mene zanima,koliko zvezdic ima,sobe,hrana,preko katere agencije si šel,razpiši se ,hvala ti:)

Hotel ima tri zvezdice, klima, ki dela ob določenih urah( vklopit jo moraš sam ) pop.13-16, 18-19.30 in 23-2.30, sobe so solidne, balkon majčken, tuš ima samo zaveso, tako da je kopalnica po tleh čist mokra, ko se stuširaš( čeprav se to mojemu možu ni dogajalo, meni pa ). V kopalnici, me je malo motilo, ker je bila slaba luč, drugače pa so sobe čiste in urejene. Brisače menjajo redno, čeprav smo pogosto namesto treh dobili samo eno veliko in malo…pa se nismo preveč sekirali…
Šli smo preko ILIRIKE-last minute, vodička Anja nam je povedala zelo praktične stvari.
Hrana pa je bila trem zvezdicam primerna, bilo je veliko izbire pri solatah, zajtrki pa bolj skromni -fetka sir, en navaden sir, jajca, ena vrsta salame, marmelade,med,kruh zelo dober. Sladice pa so vseh teh državah bolj cukraste-enako kot v Tuniziji. Hotelsko osebje zelo prijazno in ustrežljivo.
Ne splača pa se vzeti all inclusive, razen če res popiješ ogromne količine piva, kave in ostalih pijač.
Animacija je skoraj vsak večer, začnejo pa s plesi za otroke, potem pa nastopajo v “skečih”.
Skratka za malo denarja ne moreš nevemkaj pričakovat, en par je celo predčasno odšel domov, vendar se to dogaja tudi v hotelih z ***** zvezdicami, tko da…Tistih 14 dni se pač nekako vzdržiš, oz. sprostiš ne pa da samo iščeš napake, ker je potem najbolje da ostaneš doma….
Hotel ima sicer tudi svojo plažo, kjer pa se moraš malo grebsti za ležalnike, ker so pač zastonj…prav tako tudi na bazenu…
če te zanima še kaj pa vprašaj…

Hvala ti za tako lepo obrazložitev in zanima me koliko časa sta bila in koliko sta plačala ter ali je velika razlika med 3 in 4*…ter v katerem hotelu sta bila in, če imaš kakšen link,kjer bi se ga dalo pogledati,hvala ti…

hoj,
tudi jaz grem jutri v Alanyo, pa me zanima kaj si je vredno ogledati ni na kaj moram biti pozorna?
hvala zs odg.

predvsem srednjeveko ppokopališče v steni nad Alanyo. Drugo je pa itak samo ležanje na plaži

lp

bv

Med tri in 4 **** je ful razlika, predlagam da vzameš hotel s **** , če boš imela tudi hotelsko hrano, ker hoteli z *** imajo zelo malo izbire.Bili smo 14 dni v hotelu Blue fish. Plačali 117000sit na osebo*
40.000 pavšal za 2 leti starega otroka( ina svoj sedež v letalu in svojo posteljo v hotelu, kar je res v redu) skupaj nas je stalo 308.000 + vize(21000 sit).Zapravili pa še 550 eur, pa nismo nevem kaj nakupovali, vendar voda je draga, prav tako alkohol in kava…pa kaki prigrizki..pa je
Če bi kdo slikce, naj javi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close