pravkar iz topolšice
tokra izjemoma brez fotoaparata / ki je ostal doma /
ocena :
nasmeh je najlepša melodija srca , nikjer backpakerjev in where is a internet caffe ? , uslužbenci topolšce pa različno pojmujejo njihov največkrat ponovljen slogan.a rak mene zadeva je topolšca zakon , saj sem tokra rabil samo in zgolj mir , in termaliranje.kolikor ur sem bil v vodi ali na vodi niti nisem štel , toliko da zvečer sem maksimalno zdržal do 10 !
topolšca je imela ta teden slab obisk , upokojenski raj , nekaj upokojencev z vnuki , nekja parčkov iin ena zelo postavna mojih let mladenka.težil ji nisem nič , ker sem rabil zgolj in samo mir.
zelo prijazni : animator , ki je že zdavnaj legenda , vsi receptorji in receptorke in še zlasti referentka marketinga in sobarce !
prijazni : natakarji
ne preveč prijazni : receptorke bazena
da se v topolšci z vodnim parkom zora veliko spreminja, dokazuje tudi zmanjševanje stroškov in sicer:
– prvi dan samo en menu
– sadje izgine prehitro oziroma ostanejo samo jabolka
– banane zjutraj zelo hitro izginejo
italijanski pregovor je za malo denarja malo muzike , vendar topolšca ki je zame zakon še vdno več nudi kot povprečen hostel / fruštki po hostlih so dieta / čprav niiso samo en evro !
hutelski turizem je vedno bolj priljubljen, tudi v tipičnih popotniških destinacijah.zakaj zdravje je prvo, in dvomim da tekanje po aziskih tržnicah kaj izboljša zdravje, kakor tekoče zadeve po lokalih !
procent kadilcev v topolšci je manj kot 5 % !
in najmanj 2 prospekta v slovenščini !
pripravil lordwales
Forum je zaprt za komentiranje.