Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pravilno sem napovedala, cene hiš na podeželju gredo gor

Pravilno sem napovedala, cene hiš na podeželju gredo gor

Katere regije pa? So dosti spustili ceno?
[/quote]

jap
tudi 25k od oglaševane.
če spremljaš ponudbo, boš ugotovil tudi sam.
Lokacij ne bom razkrivala, ker če mogoče še jaz malo znižam … 🙂
Pa ni bila samo ena takšna nepremičnina.

jap
tudi 25k od oglaševane.
če spremljaš ponudbo, boš ugotovil tudi sam.
Lokacij ne bom razkrivala, ker če mogoče še jaz malo znižam … 🙂
Pa ni bila samo ena takšna nepremičnina.
[/quote]

Pa to vse preko agencij?

Ljudje se selijo iz stanovanj v hiše, v Ljubljani recimo največja rast cen hiš v zadnjih petih letih.

https://www.finance.si/8969191/Cene-his-v-Ljubljani-letos-najvecja-rast-cen-v-zadnjih-petih-letih

Torej… povpraševanje je v velikih mestih in ne vukojebinah.

Torej… povpraševanje je v velikih mestih in ne vukojebinah.
[/quote]

Na podlagi česa to sklepaš?

Povpraševanje je po hišah z veliko zemlje. Zemlja je bila nekoč zelo iskana. Kdor jo je imel, ni bil lačen, saj so si ljudje veliko pridelali doma. Zdaj je prav da si več pridelamo doma. Najprej lahko poješ nekaj, kar veš, kako je zraslo. Ni ti potrebno hodit v trgovino po zelenjavo ali sadje, saj imaš svoje. Iskane so pa hiše z zemljiščem tudi po Vukojebinah, saj se tam dobijo za ceno enega stanovanja v bloku.

Midva informativno prodajava dve hiši.
Ena 20-40 min po ac iz Ljubljane, novejša, moderna, dvonadstropna hiša, Logatec. Dvorišča malo, za 3 avte, malo več.
Druga starejša, kamnita, naredila sva nekaj knaufa, samo začela, 15,000 + zemljišča okrog,, Loški potok, krasna zimska lokacija. Če koga zanima naj spooroči.

A še ne boste nehal s temi oslarijami?

A še ne boste nehal s temi oslarijami?
[/quote]

Ne vem, če je zate oslarija zemlja okrog hiše. Mogoče zato, ker jo nimaš in živiš v čebelnjaku.

“Jaz imam, ti pa nimaš.” Kakšna otročja izjava. Zdaj bodo mevže, ki vsak dan cvilijo tukaj, kako so vse izčrpane, ker se morajo skupaj z otroki učiti na daljavo, kupovale še hiše z zemljo, da jo bodo obdelovale. Give me a fuckin break!

Midva informativno prodajava dve hiši.
Ena 20-40 min po ac iz Ljubljane, novejša, moderna, dvonadstropna hiša, Logatec. Dvorišča malo, za 3 avte, malo več.
Druga starejša, kamnita, naredila sva nekaj knaufa, samo začela, 15,000 + zemljišča okrog,, Loški potok, krasna zimska lokacija. Če koga zanima naj spooroči.
[/quote]

Kaj to pomeni, da informativno prodajata? Da imata na netu oglas s ceno pol milijona za vsako od hiš, pa čakata, če bo slučajno kdo dovolj naiven mimo prišel? Take “informativne prodaje” avtorici in njej podobnim dajejo mislit, da imajo dejansko prav in se bodo kupci zdaj zdaj začeli v vrsto postavljat.

Kje na katerih portalih razen nepremičnine.net se še oglašuje nepremičnine? Kje oglašujete?

Hiše v LJ, MB se prodajajo kot za med.
Medtem pa v vukojebini čakaš par mesecev na prodajo za 4x nižjo ceno koz v mestu.

Kako pa veš to?

A bi se za mene pogledala v stekleno kuglo, ce bom bil zadel glavni dobitek na lotu?

Danes spet precej oglasov, predvsem za vikende v okolici Ljubljane, očitno spet iščejo pred novim lockdownom.

Kar veliko časa preživim v prebiranju oglasov nepremičnin. Ni mi jasno od kje avtorici take trdite. Zadnjič je ena na Facebooku zapisala da kupuje enosobno stanovanje v Ljubljani in da se prodajo še preden ona pride na ogled.
Naši sosedje prodajajo več let hišo, okolica Ljubljane 20 km izven, pa je cena čist solidna, realna, cena trosobnega stanovanja v LJ, ampak se ne proda. Tisti ki iščejo vikende za do 60.000 eur, pa iščejo, ker za več ne zberejo. Tak ne more kupiti niti garsonjere, tako pa dobi eno mini hišico z zemljo nekje v Rovtah, za ceno enega boljšega avta.

Če po tolikih letih niso dobili kupca, potem cena očitno ni realna.

Cene hiš gor, stanovanj dol.

Državni statistiki so zaznali rast števila poslov; cene rabljenih stanovanj so v minulem četrtletju upadle za pol odstotka, hiš pa zrasle za poldrugi odstotek

Vir: https://www.finance.si/8969810/Nepremicnine-v-tretjem-cetrtletju-za-nakupe-his-smo-Slovenci-namenili-najvec-v-zadnjem-desetletju

Zdaj boš končno prodala svojo precenjeno staro hišo in to za 1,5 odstotka več, kot si nastavila.
Ali kako si to predstavljaš? 😀

Cene novozgrajenih hiš in stanovanj pa so upadli za 4.4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Tako, da težko iz tega potegneš neko statistiko.

Zdaj boš končno prodala svojo precenjeno staro hišo in to za 1,5 odstotka več, kot si nastavila.
Ali kako si to predstavljaš? 😀
[/quote]

Trend je navzgor in vsako leto bo samo še raslo.

Trend je navzgor in vsako leto bo samo še raslo.
[/quote]

Saj ti lepo piše. Te številke veljajo za tisto, kar se je prodalo, ker je atraktivno.

Saj ti lepo piše. Te številke veljajo za tisto, kar se je prodalo, ker je atraktivno.
[/quote]

Ljudje so pokupili, kar je bilo, ponudba hiš ni ravno velika.

Ljudje so pokupili, kar je bilo, ponudba hiš ni ravno velika.
[/quote]

Ponudba je velika.

Koliko časa že prodajaš svojo hišo? Imaš enako ceno ves čas?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close