pravilna nega
Pozdravljeni!
Stara sem 24 let in se ubadam z mozolji na obrazu, predvsem na čelu in bradi. Na čelu imam zelo veliko majhnih pikic, na bradi pa tiste ogabne zelo velike mozolje. Kakšna je pravilna nega obraza (najprej gel za čiščenje, nato tonik ali v kakšnem zaporedju uporabljati kozmetiko), imam mešano kožo, na čelu zelo, zelo mastno, kaj storiti proti temu? Bila sem že pri dermatologinji in kozmetičarki, vendar to ni poceni, tam sem dobila neke kozmetične izdelke, vendar mi niso nič pomagali. Porabila sem že zelo velika denarja za različne kozmetične izdelke, pa ni nič pomagalo. Ali je dobro, da kozmetiko izmenujem in uporabljamo vsakič drugo ali pa je dobro uporabljati nonstop eno isto kozmetiko. Kakšno znamko kozmetike mi priporočate?
Zanima pa me še nekaj in sicer zakaj, ko se pod pazduho obrijem, se mi naredijo rdeče pikice oz. rdeči mozoljčki, brijem se že zelo dolgo pa se še koža vseeno ni navadila na to.
Hvala
LP
Glede britja bi ti priporočala mogoče kakšen drug postopek,ker je ta očitno preagresiven.Mogoče depilacijsko kremo,ki je zelo nežna.Kar pa zadeva obrazne kozmetike,uporabljaj mleko,nato tonik in potem ustrezno kremo za mešano do problematično kožo.oskusi kozmetiko Murad,je odlična pri težavnih kožah.Kozmetike pa ne menjaj prepogosto.Odvisno je od letnega časa,kaj boš uporabljala,in v kakšnem stanju bo koža.
Tudi jaz sem imela iste probleme kot ti. Nato sem poskusila z Normadermom od Vichy-ja. Moram ti povedati, da se mi je koža v treh mesecih ful popravila. Pa vsake dva mesece grem h kozmetičarki na čičščenje. Preizkušeno in deluje. Cena za celotno kolekcijo pa je okrog 10.000,00. Tonik imam za dva meseca, gel za tri do štiri mesece, kremo pa za dva meseca. No, upam da ti bo kaj pomagalo. Lp
zivjo,
tudi jaz sem imela grozne probleme s koze, katastrofa res! dermatologinja mi je predpisala neko hudo kremo, ki pa je po nanosu blazno pekla in dolgotrajnejsega ucinka ni prinesla, mi je pa grozno poslabsala kvaliteto koze. v kozmeticnem salonu sem nato kupila kolekcijo Murad, blazno draga zadeva, kot prvo. po dveh mesecih uporabe pa rezultat tudi ni bilo…
enkrat sem zavila v lusha (pri magistratu) in tam preizkusila milo za problematicno kozo. nad rezultatom sem bila resnično ZELO presenecena. nic vec mozoljev, razen se kaksen podkozni:) zadeva ni draga in res se splaca vsaj poizkusiti! pri meni je delovalo, sicer pa velja, za vsak drug tip koze, drugo zdravilo…
Forum je zaprt za komentiranje.