Pravijo,da tisti, ki vara…
Ja pravijo, da tisti, ki vara o tem molči, o tem ne govori,ampak enostavno to dela-uziva tam nekje.Je to res???Kajti ,ko prebiram tale forum, ne vem, mogoče, pa je res veliko samo takih, ki se petelinte tukaj, kako varate, kako uzivate, kako trpite, resnica pa je cisto druga, eni pa vem, da itak samo provocirate…
No če pomislim, da bi jaz varala, bi bila o tem tiho ko miš,halooo, to se tiče le oseb, ki so igralci v vsem tem, ne rečm, če je to vse skupaj že tako hudo in je treba izlit dušo na papir al kle na net, okej pol le, ampak da potem še vse razlagate kako in kaj, to se mi zdi pa mal bolan, res in kako ne bo potem clovek pomislil, da je to vse zezanje, mi pa nasedamo.
Prav imaš sara* tisti, ki vara samo zaradi lastne zadovoljitve in želje po spremembi, je tiho in ne razlaga okrog razen tukaj na netu pod anonimnim nickom. Preprosto zato, da ne bi kdo izvedel…Tak ima ženo še vedno zelo rad.
So pa tudi ljudje, ki povsod razlagajo tudi javno, da so spal s to ali ono…v bistvu varajo zato, da drugim dokažejo, da so vredni kao nekaj več in kaj vse si lahko privoščijo…ženo pa imajo kao za gospodinjo…
Narobe si me razumel…nism nobena “moralka”, če me beres po forumu…vidis, da ne sodim nikogar, ker se zavedam, da smo vsi krvavi pod kozo in da se vse to lahko zgodi tudi meni nekega dne!
Berem zato, ker me zanima,pisem-sprasujem pa tisto kar mi paše in če tebi ne paše mene brat “zgin” brat neki druzga…to ti vracam, za tvoje lepe besede, za lep dan, imej ga …
Jaz se strinjam s tabo. Ne vem eni pišejo o svojem varanju kot da bi se s tem hoteli dvigovali svoj ego. Ampak mislim da s seksom ne moreš dvigovati svoj ego. Saj če ti paše da skačeš iz cveta na cvet je to ok samo s tem jaz mislim da zaradi tega ne boš nič bol srčen mislim da so taki ljudje v sebi zelo zelo osamlejni.In iščejo vedno potrditev da so kao nekaj “vredni”.
Ni mi problem povedati kaj je “bilo”. Verjetno pa bi bil problem povedati kako “trenutno” z varanjem je, če bi sedajle varal. Predvidevam samo… Mislim, da je v redu, če kdo pove kako je s tem, tako bi si lahko marsikdo prihranil vprašanja in tegobe, ki jih sam niti nebi poznal. Kar pa se tiče “afnanja”, tega nemoreva pripisovati samo moškim. Malo si preberi kako se potem “afnajo” tudi ženske. Je kar nekako fiftififti!
Da pa te kdo ne “nategne” s posti, je potebno imeti samo malo občutka ali govori resnico ali ne. Pa niti ne rabiš imeti dosti takih občutkov!
Saj glih to je varanje, da zadevo skrivaš in zamolčiš. Drgač sploh ne bi govorili o varanju (varanje je nekoga spraviti v zmoto, recimo partner misli, da si mu zvest in ne ve, da se skrivaj dobivaš z ljubico). In če partner ne zve, da ga varaš, tudi ni prizadet. Tako sta volk sit in koza cela 🙂
Najprej moraš vedeti, kaj je sploh varanje, šele potem lahko govoriš o varanju :)))
Sicer sta pa za varanje vedno potrebna dva, kot moški in ženska, razen v redkih primerih(homo). 🙂
Tako, da niso samo moški tisti grdi packi, kot rade vedno omenjate nekatre ženske tukaj 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.