Pravi razlog
Pa se nekaj bom povedal. Vceraj sem bil na delavnici. In je en pac povedal da se je cepil. Ko je koncal pogovor z drugimi sem ga tudi jaz malo povprasal.
Itak se ne da vsega napisat.
Je rekel… Karantena… Moram se testirat… Zdej zaostrujejo… Blabla itd… Torej za kaj se je cepil?
A mi verjamete da mi je izgledalo kot da ni bil najbolj zadovoljen ker je to naredil.? Ni bil najbolj navdusen nad svojo odlocitvijo.
Nič narobe s twm, 18.09.2021 ob 09:15
Ja bojijo se. Ampak ta strah zapakirajo v sto in en razlog, da ne priznajo strahu.
Problem ni v temu, problem je v temu da nepismeni Darmuni in slični potem pametujejo na polno o zadevah o katerih pojma nimajo.
Kolega “Darmun” je dalekovidniji i osavestčeniji od 95 posto vas ovdje.
Ne vidim trenutno potrebe po tem- v mojem primeru seveda, govorim izkljucno zase. Navkljub polni bajti okuzenih in bolnih se nisem okuzila, sumim da sem imuna. Vecinoma sem doma, stika z ljudmi nimam veliko, v sluzbo ne hodim, vsi ostali doma in v ozjem prijateljskem krogu so cepljeni ali preboleli in se pazijo. Ne cutim potrebe po trgovinah, kavicah, druzbi zunaj, lepo mi je doma zato ne vidim potrebe po ceplenju, saj ne grem nikamor sploh cez zimo ne.Poleti grem na hr, ker sem tudi hr drzavljanka mi ne morejo prepreciti vstopa na hr. Potujem drugam ne, ker mi ni vec do tega (ne do avijonov niti do hotelov, se manj do lazenja okoli med virusom) bom pocakala se ene 2 leti, da vidim kaj bo. Ce bo obvezno se bom pa cepila.
Virus je, ker sem zbolela za korono. Ni bilo lahko a sem prebolela doma.
Pol leta je okoli in se ne grem cepiti daj cepivo nima polnega dovoljenja ampak samo za krizno obdobje. Torej ni še preverjeno in polno odobreno in tudi proizvajalec nima odgovornosti.
To si lahko preberete na spletu EU.
Kaj ni bolje, da ostane prosta izbira. Kaj ce se cez cas pokaze da so dolgoročni stranski ucinki, kaj bi se zgodilo ce bi bili vsi 100% cepljeni, kdo bi cepljene negoval?
Cisto tako hipoteticno…
Poleg tega cepljeni lahko tudi zbolijo, tudi širijo lahko virus…
Torej?
Komunikacija vlade in ljudje ne verjamejo vec nič in si razlagajo po svoje… razne teorije zarot… antene…
Ce bi vi dosledno upostevali osnovne ukrepe bi lahko imeli zelo nizko obolelost…
Tako pa nekateri ne verjamejo v sam obstoj virusa… hodijo bolni na okoli, ne upostevajo osnovnih ukrepov….
Ampak prisila z omejevanjem…s tem se ne strinjam in siljenje z % cepljenih se mi zdi grob poseg
Judi… Znam da tebi niko ne moze pamet solit i ako imas 50 kila (taman za prevrčat)
Eto tebi jos kazem. Nemoj se cepit! Pusti ove mamlaze nek govore sta hoce. Opiceno sve. Goni to.
Kome cu ja nabacivat za palestinu ako mi te vakcina pokosi? Kome cu pesnce pisat? Kome cu tepat? Repliki, jel?
Nemoj zajebavat. Ni ako je obavezno! Nacemo neku sa metelkove nek ide umjesto tebe.
Forum je zaprt za komentiranje.