pravi puder
Nikakor ne uspem najti pravega tekocega pudra zase – do sedaj sem preizkusila ze ogromno pudrov, od drazjih do cenejsih, od svetovanih in po lastni zelji…, pa se zmeraj ne najdem nobenega, ki mi ne bi izsusil koze! Naj povem, da si vedno pred pudranjem temeljito navlazim kozo s hidratantno kremo, nato uporabim tekoci puder in cisto malo pudra v prahu…kozo imam precej cudno – od stresa se mi pogosto pojavljajo mozolji, obenem pa se mi na marsikaterem mestu koza lusci.
Resnicno vec ne vem kaj naj. Tudi same kreme za obraz prav nic ne zalezejo. Trudim se pravilno prehranjevati (vitamini itd.), se manj sekirati, a kozo imam se zmeraj precej grdo. Celo veke se mi luscijo!
Prosim za korenit nasvet!
Najlepsa hvala in lep pozdrav!
Kaj pa če je problem bolj v kremi, da ne najdeš prave? Jaz sem isto imela problematično kožo, na eni strani se mi je luščila, na drugi pa mozolji. Sprobala sem celo vrsto krem in meni osebno so pasale tele: Estee Lauder Verite (najbolj), Dior Icone in Chanel Hydramax. Kožo sem si tako uredila, da se mi več ne lušči in potem tudi pudri niso problem. Trenutno uporabljam Chanelov Vitalumiere in meni je super. To je seveda moja osebna izkušnja.
Kaj pa če je problem v tem, da nimaš prave kreme? Namreč, jaz sem imela iste težave: ponekod mozolje, drugod kožo, ki se lušči. Ko sem vrgla cel kup denarja za kreme stran, sem končno našla 3 kreme, ki so mi ustrezale: Estee Lauder Verite, Dior Icone in Chanel Hydramax creme. Tako sem si popravila kožo, da se mi več ne lušči in potem tudi tekoči puder ni problem. Seveda mi tudi ti vsi ne pašejo. Trenutno uporabljam Chanelov Vitalumiere creme in sem z njim zelo zadovoljna.
To je moja izkušnja. Predlagam, da probaš s testerčki. Če jih nimajo, prinesi s seboj kak lonček in ti naj dajo kremo iz velikega testerja.
Forum je zaprt za komentiranje.