Pravi odtenek
Lep pozdrav!
Pred kratkim so mi pri frizerju malo posvetlili lase. Prej sem imela črno vijolične zdaj imam pa rjave z malo oranžkastega leska. Barva mi je izredno všeč in in bi jo rada obdržala vendar ne vem kako. Za nadaljne barvanje sem hotela uporabljati kakšen preliv ali pa še celo barvni šampon vendar ne vem kako naj izberem pravi odtenek. Kako se izbere pravi odtenek da ne bo prevelike razlike?
Za odgovor se vam zahvaljujem!
Ja, saj imate najbrž prav, ampak meni lasje tako neverjetno hitro rastrejo, da imam že po treh tednih zelo viden narastek, ki me moti. Glede na ta da sem pa študentka pa tudi denarja za tako pogosto obiskovanje frizerja nimam. Že zdaj se dala 15.000 SIT kar se še danes pozna na moji denarnici. Kako pa naj izberem vsaj približen odtenek?
Najlepša hvala in lep pozdrav..
Ne morem ti povedati, kakšen odtenek, kar na pamet. Se strinjam, da je za študentko precej denarja 15.000 sit vsak mesec za frizerja. Ampak so tudi kakšni cenejši frizerji in prav tako dobri. Če ostalim težko zaupaš svoje lase, se boš pač morala sprijazniti s to ceno ali pa prositi kakega frizerja, ki te bo videl osebno,in ti povedal, kaj si lahko daš na lase, da privarčuješ.
To je vse kar ti lahko svetujem.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.