“Pravi” moški odpravi ženske dvome
Koji glupci!….. 🙁
Kdo je rekel, da ne seksam? Moja žena vam je povedala al sta to vidva kar od nekod izpeljala? O_o
Trdim, da si je narava “izmislila seks” kot tak in naša telesa opremila z vsem kar sodi zraven (od užitkov dalje), da si to želimo počet in to zgolj in samo iz enega razloga – da se vrsta ohrani, pika.
Vi pa trdite, da je seks (vaš) končni cilj, smisel vašega obstoja, iz česar izhaja, da je otrok/mladiček stranski produkt seksa.…
Zanemarjate/ignorirate dejstva, ki so pogojena od narave in definirajo naše medsebojne odnose.
Koliko kdo in s kakim (osebnim!) razlogom seksa je tu popolnoma irelevantno.[/quote]
Seveda JE RELEVANTNO glupec!
Ker če ti trdiš kako smo mi slabi ker seksamo za užitek oz. nam to pomeni več kot nekaj naravnega potem je edino LOGIČNO da ti pa tega NE POČNEŠ za zabavo ker ti deluješ v ”naravnih” zakonih in to je reprodukcija.
Torej če si od rojstva zadnjega otroka seksal in nisi mel namena spočet novega otroka nisi NIČ BOLJŠI kot jaz in Spider…..
Samo da se ti sprenevedaš midva pa odkrito poveva da nama je v seksu cilj UŽITEK… ti pa se samotolažiš[/quote]Itak, da je seks v užitek ni pa to končni cilj, če na zadevo pogledaš z neke distance.
Iz vašega ozkega gledišča pa je ravno to končni cilj-seks, itak in ženska kot taka je nepotreben privesek k pi…i, ki jo je treba čimprej in na čim lažji način zmanipulirat, da lahko čimvečkrat prideš do svojega cilja-UŽITEK…
Ja zakaj pa misliš da ti je pipi zrasel, če ne zaradi reprodukcije? O_O
Zgolj zaradi tvojega osebnega užitka?
In seveda je naravi cilj, da ti čimvečkrat “ponoviš vajo”, ker je tako večja verjetnost, da bo enkrat nekaj ratalo – dete, na pa da tebi ali njej pride…..
Seveda JE RELEVANTNO glupec!
Ker če ti trdiš kako smo mi slabi ker seksamo za užitek oz. nam to pomeni več kot nekaj naravnega potem je edino LOGIČNO da ti pa tega NE POČNEŠ za zabavo ker ti deluješ v ”naravnih” zakonih in to je reprodukcija.
Torej če si od rojstva zadnjega otroka seksal in nisi mel namena spočet novega otroka nisi NIČ BOLJŠI kot jaz in Spider…..
Samo da se ti sprenevedaš midva pa odkrito poveva da nama je v seksu cilj UŽITEK… ti pa se samotolažiš[/quote]Itak, da je seks v užitek ni pa to končni cilj, če na zadevo pogledaš z neke distance.
Iz vašega ozkega gledišča pa je ravno to končni cilj-seks, itak in ženska kot taka je nepotreben privesek k pi…i, ki jo je treba čimprej in na čim lažji način zmanipulirat, da lahko čimvečkrat prideš do svojega cilja-UŽITEK…[/quote]
To je zato, ker je še bolj neodgovorno govorit kaj šele probat delat otroke, če nimaš vseh pogojev da boš otroka lahko VZDRŽEVAL.
zaradi tega ”dejstva” pa se nebom odrekel užitku kajne?
Pa še takrat ko bi ali bom imel vse pogoje za VZDRŽEVAT lastnega otroka, bom 10x premislo, če se splača PRODUCIRAT otroka v tak gnil Svet…..
imam potem raje ”ozko” gledišče kot pa da spravim na svet še kakšno nedolžno ”dušo” ki bo trpela ob branju takih nebuloz in gledanju takih dogodkov kot se po Svetu dogajajo 🙂
No, ti si seveda iz tega potegnil, da si ti tisti “kvalitetni moški”, ki si ga pametna ženska izbere …in ravno
to je tako zelo smešno… :-))))[/quote]
A ti si pa vedno potegneš da si ti tista zanič ženska?
No saj to je kar realno tako pri daterju kot pri tebi ;)[/quote]
Kaj. oba z Daterjem sva zanič ženski?
Po mojem se ti že mal fecla od …pretirane uporabe roke…
Nerodno si obrnil kar ti, in iz tega se norca delam…..(preberi še enkrat svoj zapis, pa boš videl,
če ti še ni jasno, daj še komu drugemu za prebrat, pa naj ti pove, kako se razume)[/quote]
res ti ne rata….[/quote]
A za pismenega se imaš? A iz mene se misliš norca delat? Pa mi ti povej, kako razumeš naslednji
zapis, da se bomo še tebi malo režal…(smeha ni nikoli preveč)….
“A ti si pa vedno potegneš da si ti tista zanič ženska?
No saj to je kar realno tako pri daterju kot pri tebi ;)”
res ti ne rata….[/quote]
A za pismenega se imaš? A iz mene se misliš norca delat? Pa mi ti povej, kako razumeš naslednji
zapis, da se bomo še tebi malo režal…(smeha ni nikoli preveč)….
“A ti si pa vedno potegneš da si ti tista zanič ženska?
No saj to je kar realno tako pri daterju kot pri tebi ;)”[/quote]
Da je Dater ženska, pod milim bogom ne potegnem ven iz tega, kot si ti!
Sam toliko! In to si hotela Matkiču podvalit? Slab poskus
Ne vem zakaj bi potreboval tolazbo. Ti si rekla, da eni imajo zensk v izobilju, krs pa si pomaga z roko. Bi me to moralo frustrirati? :)[/quote]
No, ti si seveda iz tega potegnil, da si ti tisti “kvalitetni moški”, ki si ga pametna ženska izbere …in ravno
Najprej TI pises o dveh vrstah moskih, eni ki jebe vse povprek in drugi ki masturbira.
Potem TI trdis, da so prvi kvalitetni, drugi pa krs.
Okay. TI ze ves. Ali pac?
Med tem ko masturbiras, pa se spomni mene. Takrat namrec servisiram. Samo ne krs. Ta masturbira. Hahahaha…
Najprej TI pises o dveh vrstah moskih, eni ki jebe vse povprek in drugi ki masturbira.
Potem TI trdis, da so prvi kvalitetni, drugi pa krs.
Okay. TI ze ves. Ali pac?
Med tem ko masturbiras, pa se spomni mene. Takrat namrec servisiram. Samo ne krs. Ta masturbira. Hahahaha…[/quote]
Vau. A pa vse to si si čist sam izmislil?
Bravo.
Vse na začetku veze iščemo močne moške, z jasno vizijo …. ki nas potem zmotajo tako, da se jim podredimo in vedno pogosteje obvelja njihova volja. Potem pa smo ženske nezadovoljne, ker se vedno prilagajamo. Počasi pozabljamo na naše želje in smo nesrečne. Ded pa ima dovolj tečne babe in si išče novo.
Povem ti, da je na daljši rok bolje biti v vezi s povprečnim fantom s katerim se lahko pogovarjaš in ki res ceni tvoje dobre lastnosti.
Se strinjam. In obratno prav tako velja. Da je bolje živeti z neko povprečno žensko, ki si ne misli, da je najlepša ali najbolj pametna. 🙂
Seveda ni edini smisel. Kdo pa bi še seksal, če ob tem ne bi bilo užitka ?
To bi bilo isto, kot če bi jedli le zato, da bi imeli kaj srati ali “reproducirati”. :)))
Se strinjam. In obratno prav tako velja. Da je bolje živeti z neko povprečno žensko, ki si ne misli, da je najlepša ali najbolj pametna. 🙂
To bi bilo isto, kot če bi jedli le zato, da bi imeli kaj srati ali “reproducirati”. :)))[/quote]
No in dokler se ne počutiš pripravljenega imet otroka(bodisi zaradi tega ker nisi finančno dovolj preskrbljen ali zato ker pač nisi miselno tako naravnan ali odločen), zakaj bi se odrekal užitkom?
To bi bilo isto, kot če bi jedli le zato, da bi imeli kaj srati ali “reproducirati”. :)))[/quote]Smisel seksa je užitek? Narava si je izmislila seks zato, da mi lahko uživamo v njem? O_o
Tole precej smrdi po narcisizmu…..
Če se pelješ na vlaku in gledaš ljudi okoli sebe, ki tam sedijo boš trdil, da so pri miru in jim ne grozi nobena nevarnost. Nekdo drug, ki gleda vlak od zunaj bo pa trdil, da se premikajo in da lahko vlak iztiri, ker se pelje prehitro.
Kaj je sedaj bolj prav, pogled znotraj vlaka ali ta od zunaj?
Iz naravnega vidika je smisel seksa (spolnega nagona) razplod, zato nam je za nagrado podarila “užitek”.
Iz čustvenega vidika je smisel seksa ohranjanje intimne bližine in zaupanja s partnerjem.
Iz telesnega (hormonskega) vidika je seks bazična fiziološka potreba.
Se pravi, ti ne uživaš v seksu, kot milijarde ljudi po svetu, če prav razumem, ker nisi “narcis”? 🙂
To bi bilo isto, kot če bi jedli le zato, da bi imeli kaj srati ali “reproducirati”. :)))[/quote]Smisel seksa je užitek? Narava si je izmislila seks zato, da mi lahko uživamo v njem? O_o
Tole precej smrdi po narcisizmu…..
[/quote]
Seks, katerega ni namen reprodukcija je narcizem v paru ? 🙂
On
Hoces povedati, da je uzitek le stranski produkt ob reprodukciji, ki je kot primarna funkcija ?
Kako pa potem to, da je zenska, ko ni vec zmozna reprodukcije, prav tako sposobna uzivati ?
Kar pomeni, da nasi odnosi in s tem pogoj za uzitek, niso pogojeni z nameni reprodukcije in to ni osnovni namen intimnih odnosov, saj imamo ljudje se druge potrebe.
Iz naravnega vidika je smisel seksa (spolnega nagona) razplod, zato nam je za nagrado podarila “užitek”.
Iz čustvenega vidika je smisel seksa ohranjanje intimne bližine in zaupanja s partnerjem.
Iz telesnega (hormonskega) vidika je seks bazična fiziološka potreba.
Se pravi, ti ne uživaš v seksu, kot milijarde ljudi po svetu, če prav razumem, ker nisi “narcis”? :)[/quote]Matjazko hvala za skrb. 🙂 Nisem vedel, da te tako skrbi zame. :))
Tvoj drugi in tretji stavek izhajata iz prvega. Prvi vse to pogojuje, če tega smisla, ki si ga v prvem napisal, ne bi bilo potem tudi ne bi bilo vsega ostalega in meni smiselno in logično je tisto kar je osmislila narava, izhajam iz tega, ne pa da začnem zidat svojo teorijo o seksu nekje na sredini in razpredam kako se okol mojega pipija svet vrti, kot to vneto počnejo nekateri kolegi tu na forumu.
Pa se ti redno zanimaš tudi za moške? :)))
Oprosti ampak jaz nisem pravi naslov 😉
Forum je zaprt za komentiranje.