Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pravi dedec..

pravi dedec..

Mora biti visok, črnolas in pravih mer 😉

Kakšni so vam všeč?

Dedci vi pa mir, pri tej debati!

jebote si plitka

Visok temnolas, temnih oči, lahko tudi modrih 🙂 Odtenek temnejše polti, lep zdrav telešček, prave mere med nogami 😀 Ne rabi materialnega bogastva, samo srček in pamet, ter roke na pravem mestu! 😀

Zdaj pa k realnosti, moj je ne tako visoke postave , je okrogel medo, nerad telovadi, pritožuje se čez vse, pedenam ga od spredaj in od zadaj , prenašam zraven njega še njegovo celo “žlahto” in si zraven pojem – vedno sem sanjala njega (tisto od Fredija ) :)))

srček moj mali, kaj te muči?
Imaš slab dan, ali neprave mere?
Lupčka sam zate;)

srček moj mali, kaj te muči?
Imaš slab dan, ali neprave mere?
Lupčka sam zate;)[/quote]
ne eno ne drugo, verjemi, bila bi presenečena, vprašanje je, če si ti pravih mer? ali si sam gobčna? kar je čist ok,

Men so tud všeč visoki in črni…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

hahah, sem čist tvoj tip

ah g-mačo, imam 1.70 v višino, 62 kilc,nosim modrc št.4 in sem luškana,

če bi imela 60 kg bi bla glih ta prava, sam ajde, ne bom zajeban, ti pogledam skoz prste..prodana, vzamem ne da te vidim, pri dobri kobili še nisem nikol kompliciral in gledal v zobe

hahah, sem čist tvoj tip[/quote]

http://www.automobilesreview.com/uploads/2010/01/HAMANN-BMW-X6M-01.jpg

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pozabila si IQ 50…

no če mi daš grunt name pisat, bi se lahko kaj dogovorila;)))

Pozabila si IQ 50…[/quote]zdaj me že žališ;(
Veš drugače sva prava mon kolega, zdaj pa si me spravil v jok..

zakaj pa ne, takoj ko bodo pri nas predporočne pogodbeveljale, in ko bo ženino fukljanje okrog kaznivo dejanje, ti dam grunt čez

zakaj pa ne, takoj ko bodo pri nas predporočne pogodbeveljale, in ko bo ženino fukljanje okrog kaznivo dejanje, ti dam grunt čez[/quote];)))) ti samo povej, kdaj bo to v veljavi;)

Pozabila si IQ 50…[/quote]zdaj me že žališ;(
Veš drugače sva prava mon kolega, zdaj pa si me spravil v jok..[/quote]

Boš nehala jokat, če ti pripopam svojo sliko..?

http://farm2.static.flickr.com/1011/3264717119_7956de60e9.jpg?v=0

zakaj pa ne, takoj ko bodo pri nas predporočne pogodbeveljale, in ko bo ženino fukljanje okrog kaznivo dejanje, ti dam grunt čez[/quote];)))) ti samo povej, kdaj bo to v veljavi;)[/quote]
če si uporabna in vsestranska ko 5r, lahk kar prideš, jebote te preporočna))))))

tudi meni … Visoki, obvezno nad 185, najboljše nekaj čez 190, temni, čokoladni (lasje, če je še barva kože – super!!!), klasičen moški, ki ve kaj hoče, ne neko piskajoče, poženstveno bitje …

Jaz, kadar menjam sifon, montiram police ali po dežju popravljam cesto;))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close