pravi da je ves bogi, a seksal pa bi!!!
Ne kupim :))
Seveda se spomnim vseh iz foruma, na tak ali drugačen način, vtisi so – brez skrbi.[/quote]Daj pomisli (kupi) kako kdo trpi, ko se lahko dokažeš kot @#$%& z veliko črko P
Ni nam lahko, priznaj ;)[/quote]
Ne vem, koliko je komu bolj/manj lahko; vem pa da je že moralo biti moje dokazovanje izzvano, ne šenkam ga kar tako 😀
Daj pomisli (kupi) kako kdo trpi, ko se lahko dokažeš kot @#$%& z veliko črko P
Ni nam lahko, priznaj ;)[/quote]
Ne vem, koliko je komu bolj/manj lahko; vem pa da je že moralo biti moje dokazovanje izzvano, ne šenkam ga kar tako :D[/quote]V to ne dvomim, da ne bi bilo izzvano in da ne šenkaš nekaj kar tako, malo me le grize dvom, da nisi včasih “preveč radodarna” kot @#$%& z veliko črko P… 😀
Ne vem, koliko je komu bolj/manj lahko; vem pa da je že moralo biti moje dokazovanje izzvano, ne šenkam ga kar tako :D[/quote]V to ne dvomim, da ne bi bilo izzvano in da ne šenkaš nekaj kar tako, malo me le grize dvom, da nisi včasih “preveč radodarna” kot @#$%& z veliko črko P… :D[/quote]
Hehe…odvisno, koliko se kdo potrudi pri prestopu meje; bolj ko se potrudi, bolj sem radodarna 🙂
Robi, seks ni blago. Seks je valuta. Samo je (kot beremo) precej podvržena inflaciji :-))))))[/quote]
Aha… ok Robi, sem napačno prebrala. 🙂
Seveda ni enostavno, če držimo fige v žepu; če ne bo tako, potem pa ne bo. Ccccccccccc 🙂
Boom, ko valuta propade se trguje s ‘sosedovo’ . :)))))))))[/quote]
Znano. Tudi v bivši jugi smo imeli raje marke kot dinarje :-))))))
Pri nas kure včasih prestopijo mejo (za katero dvomim, da vedo, da sploh obstaja) s sosedom in revice prišepajo nazaj, če sploh preživijo sosedovo “radodarnost”…. :/
Sosed je “pravično radodaren”, nevedne kure pa plačajo ceno.
Samo one so samo (prave) kure 😉
Pri nas kure včasih prestopijo mejo (za katero dvomim, da vedo, da sploh obstaja) s sosedom in revice prišepajo nazaj, če sploh preživijo sosedovo “radodarnost”…. :/
Samo one so samo (prave) kure ;)[/quote]
Heh…zdaj sem pa v precepu, se ne morem odločiti ali sem primerjana s kuro ali petelinom 😀 niti podatek, da sem po kitajskem horoskopu petelin mi nič ne pomaga :)))
On_, se nevedne kure tudi sčasoma česa naučijo ali kak ? Morda pa namenoma iščejo sosedovo “radodarnost” in se hkrati pretvarjajo, da ne vedo kaj delajo? 😀
Samo one so samo (prave) kure ;)[/quote]
Heh…zdaj sem pa v precepu, se ne morem odločiti ali sem primerjana s kuro ali petelinom 😀 niti podatek, da sem po kitajskem horoskopu petelin mi nič ne pomaga :)))
On_, se nevedne kure tudi sčasoma česa naučijo ali kak ? Morda pa namenoma iščejo sosedovo “radodarnost” in se hkrati pretvarjajo, da ne vedo kaj delajo? :D[/quote]Tebi sem namenil vlogo (lepe) sosede….. 😀
Kdo bo dober/sposoben petelin se še odločam, ker dober petelin je še na sosedovem dvorišču gospodar….. 😉 😀
In takemu petelinu niti “pravično radodaren” sosed preko meje, ne pride do živega…… 😀
Ene kokoške se česa naučijo, druge pa tudi ne, tem sosed “pomaga” na oni svet, v kurja nebesa…..
Tako velika P pa menda ne želiš biti?
Ojejej….. :-/ seveda, da ne, niti z malim p ne ;)[/quote]Ti bi samo “noge” lomila kuram/petelinom, ki prestopijo (navidezno) mejo?[/quote]
Hja, če bi mejo prestopila “perjad”, katera bi mi bila blazno všeč, bi ji zelo težko kaj polomila, kvečjemu sebi, da bi z razlogom bila uboga in pri tem čakala na odrešilno (romantično) pozornost 😀
Ti bi samo “noge” lomila kuram/petelinom, ki prestopijo (navidezno) mejo?[/quote]
Hja, če bi mejo prestopila “perjad”, katera bi mi bila blazno všeč, bi ji zelo težko kaj polomila, kvečjemu sebi, da bi z razlogom bila uboga in pri tem čakala na odrešilno (romantično) pozornost :D[/quote]Lahko bi pa kdo prišel mimo in rekel:
“Poglej kako se ubožica matra, bolje, da jo odrešimo muk ” in ti zavil vrat. 🙁
Blazno všečno perjad pa ulovil in strpal v svoj (prenapolnjen) kokošnjak…. 😀
Daj kaj bolj uporabnega si izmisli za ta primer… 😉
Sploh pa govoriva o tistih malo manj všečni perjadi, ki rine čez tvojo mejo 😉
Kako trapasto in napihnjeno je tole babje jamranje o izčrpavajočih gospodinjskih delih. Vse cele dneve perejo (najbrž na roke v potoku) ,kot da bi imele doma pralnico za celo sosesko; celedneve kuhajo, kot da vodijo restavracijo ali menzo za tisoč ljudi, stalno so v generalnem čiščenju, kot da so v čistilnem servisu… V resnici je precej drugače. Marsikatera iz mlajše generacije ne zna ničesar. Če pa že, se pralni stroj vklopi enkrat na teden. Vsa muka okoli pranja je vzeti cunje iz stroja in jih obesit. Od kuhanja se v glavnem kaj na hitro pogreje, naredi kakšna solata in nič kompliciranega. Potem pa posodo v pomivalni stroj. Čisti in pospravlja se tudi enkrat tedensko. Malo sesalca, malo krpe in je. Najbolj utrujene so pa itak tiste, ki cele šihte kofetkajo v klimatiziranih pisarnah in imajo po vseh gospodinjskih “mukah” še vedno čas za vse glupe nadaljevanke, trač revije, šopingiranje po nakupovalnicah , šimfanje s sosedami in podobno. Pri seksu so pa od nekdaj bolj zadržane in nekreativne žalostne sove, zato se ga v nekaj letih tudi dokončno naveličajo in nadomestijo s kilami sladkarij,kar se jim pozna na postavi, zaradi katere so potem sploh zavrte in sramežljive.
V tem je tudi veliko resnice.
Kot sem že omenil, da je potrebno na takšne ženske pripombe pogledati iz obeh strani in videti obe plati medalje.
Saj se za tovrstnim jamranjem o nesposobnosti moškega, ki nič ne naredi, ona pa cel dan trpi, skriva tarnajoča ženska, ki se smili sama sebi.
Res marsikatera ženska pravi, kako je cel dan prala….Kot, da nimajo pralnega stroja…:)
Kot sem že omenil, da je potrebno na takšne ženske pripombe pogledati iz obeh strani in videti obe plati medalje.
Saj se za tovrstnim jamranjem o nesposobnosti moškega, ki nič ne naredi, ona pa cel dan trpi, skriva tarnajoča ženska, ki se smili sama sebi.
Res marsikatera ženska pravi, kako je cel dan prala….Kot, da nimajo pralnega stroja…:)[/quote]
V veselje ji mroa biti, če kuha in pomiva za svojega junaka, a ne? :))) To je ja najmanj, kaj lahko storijo te tarnajoče kvazi gospodinje, če jih doleti tako velika sreča, da imajo moškega (krono stvarstva) ob sebi. 😀
Res marsikatera ženska pravi, kako je cel dan prala….Kot, da nimajo pralnega stroja…:)[/quote]
V veselje ji mroa biti, če kuha in pomiva za svojega junaka, a ne? :))) To je ja najmanj, kaj lahko storijo te tarnajoče kvazi gospodinje, če jih doleti tako velika sreča, da imajo moškega (krono stvarstva) ob sebi. :D[/quote]
Ja, še noge ti bo umivala tvoja žena, ker bo srečna, da si se je usmilil in jo izbral, pha. 🙂
A perilo se samo sortira, naloži v pralni stroj, tudi obesi in zlika se samo kajne 😀
Problem je verjetno v tem, da nihče teh drobnih/velikih vsakodnevnih nujnih opravil ne zna ceniti, kot da so nekaj samoumevnega, podobne velja za čiščenje, kuhanje, serviranje od spredaj/zadaj….vsaka vezana ženska se tega nekega dne naveliča, potem pa naj bo še služi kot nastavek za praznjenje jajc….jamranje me ne čudi.
V veselje ji mroa biti, če kuha in pomiva za svojega junaka, a ne? :))) To je ja najmanj, kaj lahko storijo te tarnajoče kvazi gospodinje, če jih doleti tako velika sreča, da imajo moškega (krono stvarstva) ob sebi. :D[/quote]
Ja, še noge ti bo umivala tvoja žena, ker bo srečna, da si se je usmilil in jo izbral, pha. :)[/quote]
A ni grozna banalnost, da se ženska pritožuje že v štartu, da jo je strah (mislim, da je tu le jeza v ozadju), še preden spozna moškega, da jo bo dal v kuhinjo za lonce in v kopalnico za pralni stroj? Če si izbere takšnega, si je čisto sama kriva, da je ne spošuje. Čeprav take mora iskati, da jih najde, ker Slovenci večinsko nismo taki, ampak nas je sama dobrota in ustrežljivost, kako poskrbeti za svoje dame, a ne?. :))
A perilo se samo sortira, naloži v pralni stroj, tudi obesi in zlika se samo kajne 😀
Problem je verjetno v tem, da nihče teh drobnih/velikih vsakodnevnih nujnih opravil ne zna ceniti, kot da so nekaj samoumevnega, podobne velja za čiščenje, kuhanje, serviranje od spredaj/zadaj….vsaka vezana ženska se tega nekega dne naveliča, potem pa naj bo še služi kot nastavek za praznjenje jajc….jamranje me ne čudi.[/quote]
Če nek odnos doživlja kot nujno zlo, potem je res bolje, da je sama. Pa čeprav bo sama, bo še naprej jamrala…:)
Jaz tudi skoraj vsak dan dam perilo prat, pa sušit, pa zložit….Pa še nikoli nisem trdil da, sem cel dan pral.:)
Ko pa ženska reče, da je cel dan prala, pa jo vprašam, če se je pralni stroj pokvaril..:)))
Problem je verjetno v tem, da nihče teh drobnih/velikih vsakodnevnih nujnih opravil ne zna ceniti, kot da so nekaj samoumevnega, podobne velja za čiščenje, kuhanje, serviranje od spredaj/zadaj….vsaka vezana ženska se tega nekega dne naveliča, potem pa naj bo še služi kot nastavek za praznjenje jajc….jamranje me ne čudi.[/quote]
Če nek odnos doživlja kot nujno zlo, potem je res bolje, da je sama. Pa čeprav bo sama, bo še naprej jamrala…:)
[/quote]
Ne vem, kako bo z jamranjem v solo izvedbi, niti ni to predmet težave. Vsekakor je jasno, da bo morala avtorica nekaj urediti s svojim partnerjem glede opisanega problem; da o tem le piše po forumih ne bo porihtala ničesar, kvečjemu bo le kopičila le svojo jezo, slabo voljo.
Forum je zaprt za komentiranje.