pravi da je ves bogi, a seksal pa bi!!!
Jaz razumem kot da (recimo) bi seksali iz lastne želje in zaradi lastnega zadovoljstva, ne pa le zato, da se kdo le sem in tja kdaj potrudi.[/quote]
Aleluja. Vsaj ti si me razumel.
Robi… čisto narobe si me prebral. :/[/quote]
Saj nisem s tistim želel povedati, da je to tvoj način. Mislim na popredmetenje seksa, kot trgovinske izmenjave. 🙂
Vseeno pa niso stvari tako enostavne….Ker je naše zadovoljstvo pogojeno z dejanji tiste osebe s katero želimo seksati.
Ne bi prenesla resnice, da sem nekomu le predmet, nekdo ki pokriva takšne in drugačne želje, potrebe. Že od nekdaj verjamem, da človek ni zgolj predmet in niti si ne sme dovoliti, da to postane. Morbiden argument pa bom kar raje vljudno preskočila.[/quote]
Gre se za način kako dojemaš sebe.
To je tisto, kar odloča, če bomo z nekom ali ne bomo.
Saj ljudje smo predmeti..En kup materije..Prah si in v prah se povrneš…Kakorkoli že temu rečeš…:)
Pa to sploh ni pomembno. Pomembno je, kako sebe doživljaš.
Jaz razumem kot da (recimo) bi seksali iz lastne želje in zaradi lastnega zadovoljstva, ne pa le zato, da se kdo le sem in tja kdaj potrudi.[/quote]
[/quote]
Aleluja? Norca se ni treba delati, raje napiši bolj jasno kaj želiš pripomniti.
Ravno zato ne morem z nikomer biti, me straši misel, da bi nekega dne (ko bi bila v zvezi) spoznala, da izbrani človek z mano ravna slabše kakor sama s sabo.[/quote]
To je pa res. Strah je upravičen.
Zato pa smo le mi sami tisti, ki določamo kako bo kdo ravnal z nami in kje bomo sebi in drugim postavili meje.
Ravno zato ne morem z nikomer biti, me straši misel, da bi nekega dne (ko bi bila v zvezi) spoznala, da izbrani človek z mano ravna slabše kakor sama s sabo.[/quote]
To je pa res. Strah je upravičen.
Zato pa smo le mi sami tisti, ki določamo kako bo kdo ravnal z nami in kje bomo sebi in drugim postavili meje.[/quote]
Ja, in ko družba zazna, da imaš takšne in drugačne meje te kar vsi pustijo pri miru.
Ne bi prenesla resnice, da sem nekomu le predmet, nekdo ki pokriva takšne in drugačne želje, potrebe. Že od nekdaj verjamem, da človek ni zgolj predmet in niti si ne sme dovoliti, da to postane. Morbiden argument pa bom kar raje vljudno preskočila.[/quote]
Samica, s to teorijo, ki jo trosiš, pa vem, da tega ne misliš resno (le braniš se po nepotrebnem), imaš ti lahko rada kogarkoli, ne glede na to, kaj počne, kaj zna, kdo je in kako ravna s tabo. A ne? Saj človbeka imaš rada zaradi njega samega. Je pri tem še kaj pomembno?
Mogoče pa postavljaš nemogoče meje. Če jih ne, potem te taka družba ni vredna, saj te ne spoštuje. Povej kakšno mejo, zaradi katere so te pustili na miru.
Bi dodal k stavku, “ko so največje želje izpolnjene”… pričakovanega zadovoljstva pa še vedno ni. Seveda je kriv drugi, kdo pa, če nam ni izpolnil pričakovanj. Včasih se je treba samo iskreno vprašati, ali so naša pričakovanja (ne želje, pričakovanja) resnično bila upravičena oziroma uresničljiva, to je, da nas bo osrečil nekdo drug.[/quote]
Jaz bi to drugače komentiral: da se morda šele takrat kdo zave, da te želje niso bile dovolj. Da ni dovolj, da je nekdo dober oče in mož (ali žena in mama) pa karkoli si je pod zadnjim že predstavljal.
Robi… čisto narobe si me prebral. :/[/quote]
Saj nisem s tistim želel povedati, da je to tvoj način. Mislim na popredmetenje seksa, kot trgovinske izmenjave. 🙂
Vseeno pa niso stvari tako enostavne….Ker je naše zadovoljstvo pogojeno z dejanji tiste osebe s katero želimo seksati.[/quote]
Robi, seks ni blago. Seks je valuta. Samo je (kot beremo) precej podvržena inflaciji :-))))))
Mogoče pa postavljaš nemogoče meje. Če jih ne, potem te taka družba ni vredna, saj te ne spoštuje. Povej kakšno mejo, zaradi katere so te pustili na miru.[/quote]
Ah ne, dvomim, da so nemogoče; vsekakor je zaželeno spoštovanje, težko pa prenesem, da bi me kdo imel za norca, večina folka pa je tako narejenega, da si na tak način pumpa ego jaz pa nočem biti ta material za dvig ega, naj si najdejo drugo “žrtev” in ko daš do znanja, da se z mano tako ne ravna, se vsak hitro umakne. Nasplošno pa ugotavljam, da ima precej ljudi težave z lastnim obnašanjem, zase tudi vem, da nisem nobena perla, kar se tega tiče pa vendar se trudim biti zgledna.
Samica, tako kot ti pričakuješ, da se drugi prilagodijo tvojim mejam, se moraš bit tudi ti pripravljena prilagodit mejam drugih. Ko najdeš tisto pravo ravnovesje oziroma, ko ga najdeta obe strani, ni težav v odnosih.
Vseeno pa niso stvari tako enostavne….Ker je naše zadovoljstvo pogojeno z dejanji tiste osebe s katero želimo seksati.[/quote]
Robi, seks ni blago. Seks je valuta. Samo je (kot beremo) precej podvržena inflaciji :-))))))[/quote]
Aha… ok Robi, sem napačno prebrala. 🙂
Seveda ni enostavno, če držimo fige v žepu; če ne bo tako, potem pa ne bo. Ccccccccccc 🙂
Boom, ko valuta propade se trguje s ‘sosedovo’ . :)))))))))
[/quote]
Aleluja? Norca se ni treba delati, raje napiši bolj jasno kaj želiš pripomniti.[/quote]
Ne delam se norca. Pripombe so pač takšne, kot so.
Zakaj pa ne bi mislila resno; pri meni tako ali tako največ šteje kakšen odnos ima do mene, do sebe in kako ravna s sabo in z mano; z ostalim pa se ne ukvarjam. Ne vem, čemu mi je potrebno servirati takšne in drugačne očitke, jaz gledam na svet in svoj life s svojimi očmi, vi pa s svojimi in če je moja teorija napačna je to moja odločitev, ki pa ni nujno, da je oz bo napačna.
Bi dodal k stavku, “ko so največje želje izpolnjene”… pričakovanega zadovoljstva pa še vedno ni. Seveda je kriv drugi, kdo pa, če nam ni izpolnil pričakovanj. Včasih se je treba samo iskreno vprašati, ali so naša pričakovanja (ne želje, pričakovanja) resnično bila upravičena oziroma uresničljiva, to je, da nas bo osrečil nekdo drug.[/quote]
Jaz bi to drugače komentiral: da se morda šele takrat kdo zave, da te želje niso bile dovolj. Da ni dovolj, da je nekdo dober oče in mož (ali žena in mama) pa karkoli si je pod zadnjim že predstavljal.[/quote]
Hja, zdaj pa že malo opisuješ “nekoga”, ki ni nikoli in z ničemer zadovoljen. 😉 Odvisno od tega, kaj je tisto, kar “še manjka”, da bo dovolj. 🙂
Poznal sem nekoga, ki je bil drvar. Cele dneve je bil v gozdu in delal drva. Imeli so manjšo kmetijo na kateri je bilo veliko ročnega dela, ki ga je povečini naredila žena (okopavanje…). Skratka preživljali so se s svojim (fizičnim) delom.
Zvečer, ko sta (izmučena?) ležala v postelji pa on njo nagovarja…
Pa mu ona reče: “Ja kaj ti nisi nič zmatran?…”
“Ja jaz sem, njega sem pa celi dan nosil….”
Zakaj pa ne bi mislila resno; pri meni tako ali tako največ šteje kakšen odnos ima do mene, do sebe in kako ravna s sabo in z mano; z ostalim pa se ne ukvarjam. Ne vem, čemu mi je potrebno servirati takšne in drugačne očitke, jaz gledam na svet in svoj life s svojimi očmi, vi pa s svojimi in če je moja teorija napačna je to moja odločitev, ki pa ni nujno, da je oz bo napačna.[/quote]Seveda je tvoja odločitev, samo nam je včasih hudo, ker se ti tako odločaš… nas boli.
Daj pomisli še kdaj na nas… 😉
Saj, to me spominja na to, ko vzgajamo otroke..Če ne bo naredil domače naloge, ne bo dobil bonbončka. 🙂
Verjamem, da obstajajo ženske, ki želijo na takšen način pre-vzgojiti svojega moža. 🙂
Ja, kriza se pozna na vseh nivojih. 🙂
Zato pa vlada varčuje, saj nas želi na takšen način prisiliti v razvoj “ročnih del” in s tem razvoj gospodarstva in samooskrbe. 🙂
S sreči nimam težav v odnosih, tako da dobro”preberem”, kje imajo drugi meje, je pa res, da nastane problem, ko kdo prestopi mojo, takrat pa se lahko dokažem kot prasica z veliko črko P :D[/quote]
Verjamem, poznam, razumem.
Je možno, da je tista meja, ki si jo postavila, tam bolj samo zaradi neke slabe izkušnje, ki ni nujno,da se bo ponovila? Je možno, da je le tvoj občutek tak, da bi tisti, ki jo je prečkal, dejansko naredil kaj slabega? Kaj ti sploh lahko naredi? Te lahko razočara? Ali pa so le tvoja pričakovanja, kaj ti nekdo lahko da, previsoka?
Ne kupim :))
Seveda se spomnim vseh iz foruma, na tak ali drugačen način, vtisi so – brez skrbi.[/quote]Daj pomisli (kupi) kako kdo trpi, ko se lahko dokažeš kot @#$%& z veliko črko P
Ni nam lahko, priznaj 😉
Saj, to me spominja na to, ko vzgajamo otroke..Če ne bo naredil domače naloge, ne bo dobil bonbončka. 🙂
Verjamem, da obstajajo ženske, ki želijo na takšen način pre-vzgojiti svojega moža. 🙂
Ja, kriza se pozna na vseh nivojih. 🙂
Zato pa vlada varčuje, saj nas želi na takšen način prisiliti v razvoj “ročnih del” in s tem razvoj gospodarstva in samooskrbe. :)[/quote]
Jah Robiii, pri nas delamo nalogo, da vadimo še doma. Pika. Bonbončke pa imamo zato, ker so pač dobri in niso ‘plačilno’ sredstvo kljub temu, da so v omejenih količinah. 🙂
V prevzgojo pa ne verjamem.
Forum je zaprt za komentiranje.