pravi da je ves bogi, a seksal pa bi!!!
Sem 99%, da si sama kriva, da je tako. Ko sta bula še brez otrok, je tudi bilo večinoma vse na tebi, kajne? Ko bi bila na porodniški tudi, ker si bila ti doma, on delal in seveda mu ni bilo potrebno niti nogavic odložit v koš za perilo, kajne?
Tukaj so posledice. Če bi takoj, od prve dne skupnega življenja, delila dela na pol, bi jih tudi zdaj. In če bi mu od začetka pokazala, da je očetova dolžnost, da se z otroci ukvarja in igra, bi tako tudi bilo.
Povej mu, da te skrbi, da se mu ne bi kaj priščipnilo v hrbtenici, ker s hrbtenico se ni za hecat. :))[/quote]
Križ ga boli, ker se premalo ukvarja s športom in premalo razteguje svoje mišice. 🙂
Mogoče pa zato seks doživlja kot terapijo. 🙂
Verjamem, da si ob enajstih zvečer že zmatrana, on pa si do takrat že malo opomore.
Mu drugič poveš, da naj on še čez dan kaj naredi, pa si boš ti malo oddahnila, da boš lahko zvečer pripravljena. 🙂
A ti pa nisi nič “boga”? Jaz bi na tvojem mestu ubrala zrcalno taktiko: celodnevno poležavanje in jamranje, kako te vse boli, da se ne moreš premikati, naložila bi mu ogromno (gospodinjskega) dela in še več, zvečer preden gre spat pa postani totalno naspidirana, da bi rada seksala – me zanima, kakšna bi bila njegova reakcija 😀
Misliš to: http://med.over.net/forum5/read.php?163,4795829,4817891#msg-4817891
Saj je vse neke vrste trgovina. Vse se vrti okrog izmenjave energij in vsak gleda na to, da ne bo delal ali nekoga imel rad, če ne bo imel neke koristi.
Razlikujemo se le v tem, v čem vidimo korist. Brezpogojne ljubezni pa itak ni..Razen božje..On pa tako ali tako ni človek. 🙂
Ja Robi. 🙂
Drugače pa… ‘ne razumem’ plačevanja s seksom. Jaz sem ‘nerealna’, pa mislim, da vsi seksajo zato ker radi seksajo. Ne pa da poravnajo račune… Saj veš… vsak po svoje… :)))
Saj je vse neke vrste trgovina. Vse se vrti okrog izmenjave energij in vsak gleda na to, da ne bo delal ali nekoga imel rad, če ne bo imel neke koristi.
Razlikujemo se le v tem, v čem vidimo korist. Brezpogojne ljubezni pa itak ni..Razen božje..On pa tako ali tako ni človek. :)[/quote]
To se tako bere, kakor da v svetu velja le naslednja logika: vkolikor v nekom vidimo, zaznamo korist, potem imamo tistega človeka radi drugače pa ne…nič čudnega, da je toliko ljudi nesrečnih, razočaranih, zagrenjenih, žalostnih…..navsezadnje to pomeni, da imamo radi korist ne človeka in če iz tega izhajamo bomo slej ali prej mi tisti zagrenjeni, razočarani itd. A nam je treba tega? Raje sem cel life samska, kot pa sem nekomu zgolj za to razpolago, da ima od mene korist; na ljudi ne gledam le tako, da bi iskala korist od njih, to raje iščem pri sebi.
Japkica. Vem, da se sliši malo čudno, še posebej zaradi uporabe besed, kjer seks ponižaš in popredmetiš z besedo trgovina.
Saj to je resnica.
Sem v tisti temi bral, kjer avtorica piše, da ga je imela brezmejno rada…In potem bila razočarana…Pa vidiš v tem neskladje ?
Če bi res imela koga brezmejno rada, ne bi mogla biti razočarana in se počutiti izkoriščane. Brezmejno rada pomeni brezmejno sprejemanje.
Problem je, ker se ljudje ne zavedamo tega kdo smo in kakšen pogoje postavljamo. Odsotnost zavedanja, pa ne pomeni odsotnost pogojev.
Saj pa ljudje nismo vsevedni, da bi se vsega zavedali. Če se bi, ne bi bili razočarani.
Tebi Samička je ta stavek padel v oči, ker v njem najdeš potrditev tega, kar nosiš v sebi. Da je prav, če se nikomur ne odpreš, ker boš prej ali slej razočarana.
Seveda imaš prav. Nerealno je pričakovati večno ljubezen…
Ampak saj ni v tem bistvo..To je tako, kot če bi se otrok, ko se zave sebe in svoje umrljivosti, rekel, da je brezveze živeti, saj bo tako ali tako enkrat umrl.
In v čem je smisel ? V tem, da čakaš na smrt ali v tem, da živiš ?
Razlikujemo se le v tem, v čem vidimo korist. Brezpogojne ljubezni pa itak ni..Razen božje..On pa tako ali tako ni človek. :)[/quote]
To se tako bere, kakor da v svetu velja le naslednja logika: vkolikor v nekom vidimo, zaznamo korist, potem imamo tistega človeka radi drugače pa ne…nič čudnega, da je toliko ljudi nesrečnih, razočaranih, zagrenjenih, žalostnih…..navsezadnje to pomeni, da imamo radi korist ne človeka in če iz tega izhajamo bomo slej ali prej mi tisti zagrenjeni, razočarani itd. A nam je treba tega? Raje sem cel life samska, kot pa sem nekomu zgolj za to razpolago, da ima od mene korist; na ljudi ne gledam le tako, da bi iskala korist od njih, to raje iščem pri sebi.[/quote]
Sem že nekajkrat rekel, da se nekateri ne zaljubijo v človeka, temveč v to kaj jim predstavlja v pričakovanju realizacije nekaterih želja. Trenutek streznitve pa pride, ko so nekatere največje želje izpolnjene. Ampak takrat je ponavadi spet “kriv” drugi. Pa tudi, če ga boli križ. :-))))
To se tako bere, kakor da v svetu velja le naslednja logika: vkolikor v nekom vidimo, zaznamo korist, potem imamo tistega človeka radi drugače pa ne…nič čudnega, da je toliko ljudi nesrečnih, razočaranih, zagrenjenih, žalostnih…..navsezadnje to pomeni, da imamo radi korist ne človeka in če iz tega izhajamo bomo slej ali prej mi tisti zagrenjeni, razočarani itd. A nam je treba tega? Raje sem cel life samska, kot pa sem nekomu zgolj za to razpolago, da ima od mene korist; na ljudi ne gledam le tako, da bi iskala korist od njih, to raje iščem pri sebi.[/quote]
Sem že nekajkrat rekel, da se nekateri ne zaljubijo v človeka, temveč v to kaj jim predstavlja v pričakovanju realizacije nekaterih želja. Trenutek streznitve pa pride, ko so nekatere največje želje izpolnjene. Ampak takrat je ponavadi spet “kriv” drugi. Pa tudi, če ga boli križ. :-))))[/quote]
Lahko sklenem, da je ljubezen je popredmetena za večino folka (zato pa je svet tak kakršen je, ker premore predvsem v glavi bolno človeštvo).
Sem že nekajkrat rekel, da se nekateri ne zaljubijo v človeka, temveč v to kaj jim predstavlja v pričakovanju realizacije nekaterih želja. Trenutek streznitve pa pride, ko so nekatere največje želje izpolnjene. Ampak takrat je ponavadi spet “kriv” drugi. Pa tudi, če ga boli križ. :-))))[/quote]
Lahko sklenem, da je ljubezen je popredmetena za večino folka (zato pa je svet tak kakršen je, ker premore predvsem v glavi bolno človeštvo).[/quote]
Ne bom rekel, da za večino. bemtiš, jaz sem večni optimist. :-)))))
Ne razumem točno kaj sprašuješ s tem ?[/quote]
Jaz razumem kot da (recimo) bi seksali iz lastne želje in zaradi lastnega zadovoljstva, ne pa le zato, da se kdo le sem in tja kdaj potrudi.[/quote]
Aleluja. Vsaj ti si me razumel.
Robi… čisto narobe si me prebral. :/
Bi dodal k stavku, “ko so največje želje izpolnjene”… pričakovanega zadovoljstva pa še vedno ni. Seveda je kriv drugi, kdo pa, če nam ni izpolnil pričakovanj. Včasih se je treba samo iskreno vprašati, ali so naša pričakovanja (ne želje, pričakovanja) resnično bila upravičena oziroma uresničljiva, to je, da nas bo osrečil nekdo drug.
Ne bi prenesla resnice, da sem nekomu le predmet, nekdo ki pokriva takšne in drugačne želje, potrebe. Že od nekdaj verjamem, da človek ni zgolj predmet in niti si ne sme dovoliti, da to postane. Morbiden argument pa bom kar raje vljudno preskočila.
Forum je zaprt za komentiranje.