pravi da je ves bogi, a seksal pa bi!!!
Ja, res si z malim zadovoljna …
Na kvaču ti leži in počiva, medtem, ko se ti mučiš po hiši, kuhaš, pereš pospravljaš. Če slučajno mimo prideš, iztegne svojo roko in te po riti potrplja … In potem, ko si odpočije celi dan in si ti že vsa izmozgana, potem ti še eno lepo šalo pove …
Pa dej no. Malo samospoštovanja.
Na kvaču ti leži in počiva, medtem, ko se ti mučiš po hiši, kuhaš, pereš pospravljaš. Če slučajno mimo prideš, iztegne svojo roko in te po riti potrplja … In potem, ko si odpočije celi dan in si ti že vsa izmozgana, potem ti še eno lepo šalo pove …
Pa dej no. Malo samospoštovanja.[/quote]
Kar sem napisala,je samo delček najinega življenja.Tudi jaz grem kdaj počivat,če sem utrujena.
Tudi on dela in je zelo priden in deloven,nimam se kaj pritoževat.
Tako da-celotne slike ne moreš posploševat,ker je to samo drobec…
ne pretiravaj. nalašč si tako napisala da je grdo izpadlo.
a imaš svojo verzijo zgodbe doma?
a imaš svojo verzijo zgodbe doma?[/quote]
Da nimaš ti take verzije doma in jo zagovarjaš, ker si ne upaš priznati, da se mal pustiš izkoriščat? Se tolažiš?
a imaš svojo verzijo zgodbe doma?[/quote]
Da nimaš ti take verzije doma in jo zagovarjaš, ker si ne upaš priznati, da se mal pustiš izkoriščat? Se tolažiš?[/quote]
Upam,da si samska in glej,da si ne dobiš partnerja,da te slučajno ne bo izkoriščal.
Ker partnerja imamo zato,da Mi njega izkoristimo,ne?
Da nimaš ti take verzije doma in jo zagovarjaš, ker si ne upaš priznati, da se mal pustiš izkoriščat? Se tolažiš?[/quote]
Upam,da si samska in glej,da si ne dobiš partnerja,da te slučajno ne bo izkoriščal.
Ker partnerja imamo zato,da Mi njega izkoristimo,ne?[/quote]
Kaj pa ti takoj v luft? Ne vem, zakaj imaš ti partnerja, jaz ga gotovo nimam zato, da mu bi bila podnevi mamica, ponoči pa ljubica.
Forum je zaprt za komentiranje.