Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prava ženska

Prava ženska

Modrosti, kateri kriterij te je tako blazno zmotil, da se tako napihuješ kot kak varan :)?

Normalne se bolj težko stlačijo v okvirje, veš…

Imam pa še eno vprašanje. Če bi bila jaz npr. moški, bi me zelo privlačile inteligentne ženske. Tega na tvojem seznamu ni. Kako to, da ti kaj takšnega ni prišlo na pamet.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Inteligentni so recicmo tisti, ki ima IQ nekje nad 120, 130. Teh je pa koliko 5%?
Večina ima IQ tam okrog 100. Pa so potem zato vsi slabi ljudje? Ne, niso. Če računaš samo na inteligentne, bo kriza.

Simpl: “spodobi se”. Si imel že napisano, a povem, ker me ravno vprašaš.

Prostor za tvoje razmišljanje: __________________

Se pravi, nič hudega, če je butasta kot noč, pomembno je, da ima depilirane noge in da nima sivčkov (al kaj že)?

Zame ljudje, ki imajo IQ okrog 100 nikakor niso butasti. Mi je zanimivo, da so zate butasti. Veš, da s tem pljuvaš po 95% ljudi? Saj menda ne šteješ med inteligentne tiste z 100, 110 IQ?

Simpl: “spodobi se”. Si imel že napisano, a povem, ker me ravno vprašaš.

Prostor za tvoje razmišljanje: __________________[/quote]

Ok, da ti razložim bolj enostavno. Spodoben človek, ne glede na spol, ne bo smrdel. Ne po alkoholu, ne po cigaretih.

Če ma svojo bajto, pa avto, pa dost denarja, bo prec koga dobila, garant.

Zame ljudje, ki imajo IQ okrog 100 nikakor niso butasti. Mi je zanimivo, da so zate butasti. Veš, da s tem pljuvaš po 95% ljudi? Saj menda ne šteješ med inteligentne tiste z 100, 110 IQ?[/quote]

Nimam pojma koliko ima kdo IQ. Še manj, koliko jaz. Kje si sploh dobila te številke? Jaz to bolj po občutku …

Samo sprašujem te, kaj je zate bolj pomembno. Biti pameten, razgledan ali imeti depilirane noge.

Kaj se niste učili v šoli o IQ? V SŠ? Ne veš, da je povprečen človek nekje med 90-110 in da jih je nad 120 izredno malo? Nad 130 pa že lahko rečeš, da so inteligentni, ampak ja, resnično jih je zelo malo.

Intelingenten ni enako pameten in ni enako razgledan. Zdaj že precej mešaš pojme.

Margot, imaš fejst kosmate noge, da te je tako zbodlo moje pisanje :)?
Aja, pa IQ so nam merili v 7. razredu. Ne vem, če še to počno. Ampak vrsto let so to počeli. Se spomniš testov? Verjetno vam niso povedali kaj merijo z njimi :).

Zame ljudje, ki imajo IQ okrog 100 nikakor niso butasti. Mi je zanimivo, da so zate butasti. Veš, da s tem pljuvaš po 95% ljudi? Saj menda ne šteješ med inteligentne tiste z 100, 110 IQ?[/quote]

Nimam pojma koliko ima kdo IQ. Še manj, koliko jaz. Kje si sploh dobila te številke? Jaz to bolj po občutku …

Samo sprašujem te, kaj je zate bolj pomembno. Biti pameten, razgledan ali imeti depilirane noge.[/quote]

Brez dvoma depilirane noge: te lahko zatipaš tudi, če nič ne vidiš.

P.S.
Margot- in ostali, pred odhodom vam zaupam, kaj je bisteno: da se imate radi.

Naj vam še jaz nekaj zaupam: namerno vas babnice provociram. Namerno pišem samo takšne pogoje, ki jih vse izpolnjujete in se zabavam kako se repenčite. Točno mi je bilo jasno, da vse izpolnjujete pogoje, vendar pa se vseeno prepirate. Preprosto zato, da se prepirate.

Odvisno kako zgledajo nedepilirane. 🙂

Ah, jaz ti po pravici povem, da sem hodila bolj mimo šole, kot pa v šolo. Verjetno sem bila kje na kakšni čik pavzi in osvajala fante. Kaj češ… :)))

Testiranje je bilo obvezno za vse sedmošolce. To je bilo še v časih, ko niso spraševali vse žlahte kaj lahko zahtevajo od otroka 🙂

Potem pa popravek: Verjetno sem takrat kje osvajala fante. :))))

Odvisno kako zgledajo nedepilirane. :)[/quote]

To so take tople, da te pozimi pogrejejo :)))

Upal že bi, le smisla ne bi v tem videl.
Raje predavam tistim, ki so pripravljeni poslušati in razumeti. Kdor bi rad poslušal le zato, da bi se potem posmehoval in poveličeval svojo speriorno pamet, pa si naj poišče takšne, ki bodo le njega poslušali.[/quote]
Prvo kot prvo, ne bi si upal. Kot drugo pa, če vidiš smisel pametovat neznancem na forumu, potem si zagotovo želiš tako obnašat tudi v reali. Samo si ne upaš, ker si prpa 🙂

Ma ni vse v depiliranih nogah… tud joške mora met vsaj C košarico, pa čvrsto rit 🙂

Ma ni vse v depiliranih nogah… tud joške mora met vsaj C košarico, pa čvrsto rit :)[/quote]

No vidiš. Še to. Joj, kolk ste dedci zahtevni :))

itak sta samo dve vrsti Žensk in Zlata ribica
pr.a.sice dajo vsakemu razen meni, kurbe pa tudi meni ☺

Prava ženska je tista, ki ima ženske spolne organe.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jest pa še zmeri ne štekam. A pol je NEPRAVA ženska? Ponaredek? Goljuf? Napaka narave?[/quote]

Veš kaj je?

Punčka 🙂 Tako kot ene ženske rečejo da eni niso moški ampak fanti………………

zakaj se sprenevedat, poglej kaj govoriš moškim in prekopiraj na žensko, ne pa spraševat banalnosti kao kaj pa je?

PRAVA ženska, predvsem ne TEŽI tipu, in RAZUME, da moški NE GLEDA na zvezo enako kot ona in da PRI NJEJ on daje na drugačne ”zadeve” povdarek kot ona pri njemu……………

Ko bodo ženske dojele v popolnosti da moška lestvica pomembnih lastnosti na ženski ni enaka njeni bodo razumele, zakaj od moškega ne MOREJO(no lahko že, samo padle bodo v spiralo ki se težko konča in ne obrodi sadov) pričakovat enakih zahtev in lastnosti če jih one posedujejo………

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če povzamem…Prava ženska razume in spoštuje moške zahteve in lestvice. Pravi moški pa ženske ?
In če se najdeta dva, ki jima takšno spoštovanje ne predstavlja ovir, sta lahko idealen par. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close