Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prava ženska

Prava ženska

Bodi konkretnejši. Zdajle bi se malo bockala in “spodobi se” mi je že od nekdaj kot rdeča cunja pred nosom.

A glede kajenje in popivanja? Mišljeno je bilo, da je ženska s čikom grda pa, če se je prej še tako lepo upedenala, s čikom se pokvari. Če je pa pijana pa sploh katastrofa. Isto je nagnusen pijan dedec, sploh, če zaudarja po čikih.

No vidite, tole je (že ene desetič skoraj dobesedno enako napisano) tisto, kar sem mislila.
Zdaj vsaj vem, kaj so tiste, ki niso prave ženske. Možače. Fajn.
Možača…..kaj je pol to…na pol moški? Ma joške, pa bingelna tud? Lula stoje? Si
namesto nog brije brke?
Kakšno bitje je to in kaj je njegova funkcija?[/quote]

Kaj se nikoli ne naličiš, res nikoli? Nimaš pobarvanih las? Nimaš depiliranih nog? Nimaš nobenega krila v omari, ki ga vsaj enkrat na leto oblečeš?[/quote]

Včasih sem se ličila, zdaj pa zelo malo, oziroma redko.
Nog si ne depiliram, ker imam zelo malo dlak že od nekdaj in mi ni treba. Če bi bila pa “medved”, bi
pa si verjetno jih.
Kril imam dovolj…ampak večinoma nosim hlače.
In kaj zdej? Sem moški?

In kaj če vse to ni?
Če je mila, pa cagava?
Če je hladna ko špricer?
Če ničesar ne zna ?
Če nima in ne želi otrok?
In tako naprej…kaj potem?
Še vedno je čisto taprava in tazaresna 100% ženska.

Ne, Skela, prava ženska si. Točno ustrezaš mojim zapisom. Jasno je, da si nog ne boš brila,če nimaš kaj briti. Saj pravim, da se ni treba redno ličiti, dovolj je, če se tu in tam – tako kot ti. Tudi glede kril isto velja. Saj bi vendar izpadla avša, če bi recimo bilo zunaj -15 ti pa v minici. Logično, da boš takrat v hlačah. Pa tudi večino časa v hlačah, ker so udobne. Ni pa ženstveno, če nimaš niti enega krila in nikoli ne oblčeš krila.

– imaš komentarje kaj je

Kaj se nikoli ne naličiš, res nikoli? Nimaš pobarvanih las? Nimaš depiliranih nog? Nimaš nobenega krila v omari, ki ga vsaj enkrat na leto oblečeš?[/quote]

Včasih sem se ličila, zdaj pa zelo malo, oziroma redko.
Nog si ne depiliram, ker imam zelo malo dlak že od nekdaj in mi ni treba. Če bi bila pa “medved”, bi
pa si verjetno jih.
Kril imam dovolj…ampak večinoma nosim hlače.
In kaj zdej? Sem moški?[/quote]

Ni panike, če le prav dišiš.

Jebemti, ugotovila sem, da nisem prava ženska. Na, zdaj pa še preklinjam.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Definitivno je še vedno ženska. Le prava je še za tu pa tam kakšnega moškega. Pa tudi za žensko, ki določa kriterije v primerjavi s svojimi, večinoma izpade neprava.

Seveda številni prostaški tipi tu gor tudi niso pravi moški.
Tudi tipi, ki sovražijo ženske, niso pravi moški.

Ni prav, če poveš, ni prav, če si tiho. Še ko razkriješ, da bi se mal bockal, se drugi ne zna na tvoj način… Eh, če ni to dolgčas!

Ja nč, bo treba na temeljito inšpekcijo komisije za ugotavljanje spola….
Člani se že zbirajo 🙂

Veš kaj je meni pri vsem tem najbolj zanimivo… Da ene delajo vse prav, pa jim še vedno ne gre.

Mimogrede, pozabila si napisati, da ne smejo biti žleht. Hehe :))

Potem pa to ne more biti njena krivda, ampak to, da ni pravih moških. 🙂

Ni prav, če poveš, ni prav, če si tiho. Še ko razkriješ, da bi se mal bockal, se drugi ne zna na tvoj način… Eh, če ni to dolgčas![/quote]

Mhm, najbrž so vse prave ženske tudi zelo vitke. Sicer ne vem, kako se jim uspe v te okvirje stlačiti.:))

Ne, zelo vitke, neke normalne postave. Bolje kak kg preveč kot anorekscična postava. Je pa res, če ima 160cm in 100kg, je jasno zakaj ne dobi moškega. Seveda bo pa jamrala, da ni pravih moških kot je že ugotovil Robi.
Hja, zloba tudi ni ravno zaželena, to seveda velja tudi za dedce. Samo zlobne ženske kar dobijo moške. Copatke seveda.
Skela, ne trdim, da ni ženska, trdim, da ni PRAVA ženska.
Robi, en redkih, ki je dojel poanto mojega pisanja. Opazil razliko med ženska in PRAVA ženska.

Jest pa še zmeri ne štekam. A pol je NEPRAVA ženska? Ponaredek? Goljuf? Napaka narave?

160 cm? Tok majhne ne obstajajo.
100 kg? Tok težke ne obstajajo.

Mora bit kr stresno, če tebi že marjetice poganjajo iz glave, ko izveš, da si premajhen in pretežek. Ne le po centimetrih in kilah. Še sploh, če si moški.

Imaš zgoraj napisano, Skela, za posamezne zadeve kakšna je ženske, če… poboldano, za vsak primer posebej. Sicer pa zakaj te tako pikajo moji zapisi, če pa ustrezaš mojim kriterijem prave ženske :)?

Daj si predsatvljaj takšno žensko:
majhna, debela, recimo 160cm in 90kg, nikoli urejena, nikoli niti pikice ličila, vedno, ampak res vedno v širokih puloverjih, kavbojkah, majicah, nikoli v ženstvenih oblačilih, s sivimi lasmi in nič pobarvanimi. Potem pa na monu joka, da ni pravih moških, da ne najde pravega moškega.

Kje pa ti živiš? TUdi samo 150 cm so nekaterek visoke. 160cm – to najdeš še marsikaterega moškega. Povprečna višina žensk je 165cm. Glede na to, da so nekatere tudi 180cm, so tudi take, ki so samo 155cm.
Ja, tudi krepko čez 100kg jih imajo nekatere in ne samo 100. Jih celo osebno poznam.

Jaz sem v tem rangu, če me že ravno omenjate v tej temi. Par kg manj. Je pa še dosti manjših ženske od mene. Pa marsikatera je dosti debelejša. Res, da spadam med bolj debele, nisem pa najbolj debela.

Kje pa ti živiš? TUdi samo 150 cm so nekaterek visoke. 160cm – to najdeš še marsikaterega moškega. Povprečna višina žensk je 165cm. Glede na to, da so nekatere tudi 180cm, so tudi take, ki so samo 155cm.
Ja, tudi krepko čez 100kg jih imajo nekatere in ne samo 100. Jih celo osebno poznam.[/quote]

Ma ne?! Ti tudi živiš v Sloveniji?? ?

Si pa izpustil bistveno:

Mora bit kr stresno, če tebi že marjetice poganjajo iz glave, ko izveš, da si premajhen in pretežek. Ne le po centimetrih in kilah. Še sploh, če si moški.[/quote]
Kje pa….:)
A ženske gledaš in poznaš le preko raznih revij ? 🙂

Jaz sem v tem rangu, če me že ravno omenjate v tej temi. Par kg manj. Je pa še dosti manjših ženske od mene. Pa marsikatera je dosti debelejša. Res, da spadam med bolj debele, nisem pa najbolj debela.[/quote]

Lej, v tej temi sploh ne govorimo o pravih ženskah. Sam o tistih, ki so se zataknile nekje v ozkih dimenzijah dojemanj nekaterih, saj ne pašejo v kalupe tistega, kar “se spodobi”.

Mora bit kr stresno, če tebi že marjetice poganjajo iz glave, ko izveš, da si premajhen in pretežek. Ne le po centimetrih in kilah. Še sploh, če si moški.[/quote]
Kje pa….:)
A ženske gledaš in poznaš le preko raznih revij ? :)[/quote]

Valjda! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close