Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Prava ženska

Prava ženska

Skoz poslušamo, kaj “prava ženska”je, pa kaj ni, pa prava ženska si blazno želi otrok, pa prava ženska
čaka možeka doma z copati v roki, pa prava ženska zna vsaka kuhat, pa prava ženska je to in je ono…

Kaj pa ostale?
So pol ne-prave? Ponaredki? Al so kar (bohnedej) moški z napačnimi organi? Nespolniki?
Kaj so pol vse tiste ženske, ki ne ustrezajo standardom “prave ženske”?

Buh ve:).

505 za ženske, 500 za moške. Ostalo pa v lastni režiji, če se le da, hvala. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

…On vas tut dela take in onake… 🙂

…On vas tut dela take in onake… :)[/quote]

Jst sem prava:).

Prava ženska je tista, za katero vprašaš kaj bi lahko naredil zanjo in ne kaj bi ji delal…
Prava ženska je tista, zaradi ti gre nasmeh, tudi kadar je ni zraven…
Prava ženska je tista, ki te pripravi da greš nakupovat tudi kadar ti ne reče ničesar, samo zato ker si predstavljaš njen pogled, ko privlečeš tisto kramo domov…
Prava ženska je tista, ki ti s pogledom ustavi čas…
.
.
.
.
.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Mogoče srečne in zadovoljne ženske ?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Tako je, “prave” ženske ni, splošno gledano, ker vsak ima svoje predstave o pravem partnerju. Pa še te predstave o pravi ženski ali pravem moškem čez čas vodijo vsak 2. zakonski par v razvezo, dokler ne najdejo spet “pravega” partnerja. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Medsebojno osrečevanje. Za marsikoga le ideal in lepe sanje. 🙂

Tako je, “prave” ženske ni, splošno gledano, ker vsak ima svoje predstave o pravem partnerju. Pa še te predstave o pravi ženski ali pravem moškem čez čas vodijo vsak 2. zakonski par v razvezo, dokler ne najdejo spet “pravega” partnerja. :)[/quote]

Dej no Matjazek, ravno ti si mi stokrat solil pamet, kako nisem prava ženska, kako se
moram tako in tako spremeniti, da bom prava ženska, našteval, kaj mi vse manjka do
prave ženske…
Očitno sem pol kaktus?

Tako je, “prave” ženske ni, splošno gledano, ker vsak ima svoje predstave o pravem partnerju. Pa še te predstave o pravi ženski ali pravem moškem čez čas vodijo vsak 2. zakonski par v razvezo, dokler ne najdejo spet “pravega” partnerja. :)[/quote]

Dej no Matjazek, ravno ti si mi stokrat solil pamet, kako nisem prava ženska, kako se
moram tako in tako spremeniti, da bom prava ženska, našteval, kaj mi vse manjka do
prave ženske…
Očitno sem pol kaktus?[/quote]
Pol kaktus, pol roža? Ali prej nekaj pol pa kaktus:-))?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Katere ostale? 🙂 Saj, če bi namesto treh pikic nadaljevala z naštevanjem, bi opisala vse ženske, ki obstajajo. Pomeni, da so vse prave. Le da ne za vsakega. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matjažek je tudi napisal
Njega očitno bodeš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Inteligentne teme visoko izobraženih ljudi.

prave ženske…
Pol kaktus, pol roža? Ali prej nekaj pol pa kaktus:-))?[/quote]

Kaktus z rožo…:-)))
Kaktusovi cvetovi so lepi….

Katere ostale? 🙂 Saj, če bi namesto treh pikic nadaljevala z naštevanjem, bi opisala vse ženske, ki obstajajo. Pomeni, da so vse prave. Le da ne za vsakega. :))[/quote]

Še eno vem :-))
Prava ženska je tista, ki jo udariš po riti, pa se še tri dni gunca …. :-))

Pa tvoja?

3 minute bo čist dovolj. Pol pa še enkrat udariš. :))

3 minute bo čist dovolj. Pol pa še enkrat udariš. :))[/quote]

🙂

prave ženske…
Predvidevam, da je Matjaž prav tako izhajal iz sebe in svojih pogledov in želja glede tega, kakšna je za njega prava ženska.
In če bi se spremenila, bi v njegovih očeh bila prava in prava za njega. 🙂

3 minute bo čist dovolj. Pol pa še enkrat udariš. :))[/quote]
Ni problema, če je take sorte, da se ji rada trese:-))

Pravi moški ve, da so ženske čustveno nestabilna bitja, razvajene, otročje, domišljave, neodgovorne, nesposobne logičnega sklepanja/razumevanja. Potem pa lepša, kot je, bolj se ima za nekaj več. Krivico pripisujem točno takšnim romantičnim dušicam kot si ti, ki jih stalno nekaj hvalite, oblegate s komplimenti in pa valda staršem, ki ne znajo/znate vzgajat svojih otrok.

Pravi moški ve, da so ženske čustveno nestabilna bitja, razvajene, otročje, domišljave, neodgovorne, nesposobne logičnega sklepanja/razumevanja. Potem pa lepša, kot je, bolj se ima za nekaj več. Krivico pripisujem točno takšnim romantičnim dušicam kot si ti, ki jih stalno nekaj hvalite, oblegate s komplimenti in pa valda staršem, ki ne znajo/znate vzgajat svojih otrok.[/quote]

Pravi moški si s tem ne beli glave…

Takih ne delajo več.

Potem se usuje kritika mladcev, ne odgovor na vprašanje: kaj je za vas prava ženska?

Sej si ne. Dovolj je, da se zaveda tega 🙂

Sej si ne. Dovolj je, da se zaveda tega :)[/quote]
To je že veliko:-))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close