Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika PRAVA OVER.NET KUHINJA :)

PRAVA OVER.NET KUHINJA :)

glasujem za soboto, 4.10.

lp
Nika

Pozdravljeni,
veselim se srečanja z vami, čeprav bolj malo sodelujem tule, preberem pa vsak dan vse! Krasni ste.
Glede datuma mi je vseeno. Imam samo prošnjo: sem iz Lj, brez avta : a me lahko kdo vzame s sabo?
Lep vikend,
Sister

Občutek imam, da nas bo veliko. Bomo lahko skuhali za vse?
Mogoče lahko kdor želi prinese s seboj svojo specialiteto, tisto v čemer je najboljši in kar najraje kuha:))
LP Barb

Jaz sem iz LJ, lahko te kje poberem. Moj mail je stasatomazic@hotmail.com

LP

Barb, neeee… če imamo srečanje v kuhinji, ne bomo doma trošili elektrike :))))

LP

Hej,Ursa!
Kadarkoli bos to prebrala,naj bo za lep dan!
Si bila medtem kaj v domovini ali si se potepala drugod?Vedi,da se te bomo spomnile na dan S .Sicer se pa beremo naprej neobremenjene s tem.
Se dnevi pri vas na severu ze obcutno krajsajo,ali so se vedno kar dolgi?
Lep pozdrav iz domovine Babi

Hej,Vladka!
Mojemu zetu,ki ima Slovenijo zelo rad,je med vsemi obalnimi kraji najbolj vsec Izola.Kadarkoli pridejo s sprijatelji,jih vlece tja.
Jaz grem vcasih na cassato,ker je v Kopru ne premoremo, kljub tolikim slascicarnam.
Upam,da ima tvoj oce se kaksnega otroka,ki mu dela druzbo in mu ni tako zelo dolgcas po tebi in vnukih ,kot je meni.
Vcasih sem se zamislila ob moznosti,da bi hci po studiju ostala v Ljubljani in mi je bilo kar hudo.No,z mozem v sali receva,da zanjo ni bilo pravega fanta v Sloveniji od Pirana do zadnje vasi na Stajerskem ali v Prekmurju.
Res pa je tudi,da midva ne bi nikoli spoznala toliko lepih krajev,ce ne bi ona zivela v tujini.HA,tudi taka tolazba je dobra!Mogoce se pa imamo radi
prav zaradi daljave,kdo ve?
Pohvaljena za vleceno testo. Meni se je primerila zadnjic mahjna nezgoda.Ko se je ze razvleceno testo malo susilo,ga je moj mackon potegnil z mize in vse je bilo fuc.On pa je bil ves ovit z njim.Nic zato,
se malo nasmejali smo se,sicer bolj kislo.Dobro,da sem imela se eno kepico.
Ko si bila doma,si verjetno tudi ti cutila,da je bilo posteno vroce.Zet,ki je navajen vrocine v Izraelu,je kar gagal in ugotavljal,da jo tam laze prenasa.
Na nasem malem trgu platane ze spreminjajo barvo listov.In drevored
kostanjev na Belvederju tudi.Prihaja jesen! Lep pozdrav Babi

Pozdravljena Babi še enkrat!

Hvala za vse prijazne besede. No, našemu Nonotu verjetno res ni tako dolgčas, ker imam še dve sestri in enega polbrata po njegovi strani in tako mu, kljub temu, da naše 4 bolj malo vidi, še vedno ostanejo 3 vnuki v Sloveniji. Je pa mož edinec, tako, da njegovim staršem je pa verjetno podobno dolgčas po vnukih, kot vam po vašem.
Glede vročine res drži, da je to tukaj druga vročina in se jo drugače občuti.
Naj vam lepe jesenske barve vsaj nekoliko ogrejejo srce ob že nekoliko hladnejših dnevih.
Lep pozdrav!

Vladka

http://www.kordez.com

Tudi jaz navijam za 4.10. Takrat sem pa za stvar, tudi če bodo “prekle padale”!

Jaz sem malo počivala, (trgatev, prehlad in podobno), pa me prosim obvesti, kdaj in kje bo srečanje, kaj prinesem s seboj poleg dobre volje in (brata- sem Gorenjka – malo za šalo), sestavin, ki so potrene za kuhanje. Prosim, da mi javiš. Lep pozdrav Mica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close