Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika PRAVA OVER.NET KUHINJA :)

PRAVA OVER.NET KUHINJA :)

Hojla!

Tudi jaz bi se vam pridružila, čeprav nism tko zlo aktivna na forumu!

Pozdravček, Petra

Tudi jaz bi prišla, ampak kaj, ko sem takooo, takooo daleč 🙁
Ampak ne morem pa, da se ne bi pohvalila, kako fino mi je danes uspelo vlečeno testo za sirov zavitek. So ga že vsega pojedli. Saj je res, da marsikdo pravi, da je to najlažja stvar, pripraviti vlečeno testo, a eni smo mojstri za nekaj, drugi za drugo in jaz sem na primer “mojster” za torte. Spekla sem jih že kar precej, tudi po dve na rojstni dan in pri štirih otročkih to kar nekaj nanese 🙂 V Sloveniji sem vlečeno testo ponavadi kupovala, tu v tujini pa ima tak čuden vonj. Pa dovolj hvale. Uživajte na tem srečanju še namesto mene in sporočite, kaj dobrega ste skuhali.
Lep pozdrav iz še vedno toplih krajev od nas, ki nas naši najdražji prav tako pogrešajo, kot vi Babi vašega vnučka.

Vladka

Babi, s temle sestavkom si mi polepšala utrujeno in zaspano jutro:))

In ker nihče noče nič rečt: kaj pravite na soboto 27. september ali nedeljo 28.?
LP Barb

Joj to si pa tako lepo, toplo napisala, da sem čisto paf.

Babi,

tudi jaz nisem nič napisal, ker sem čakal tebe, seveda sem vedel, da zbiraš primerne besede….in naj ti povem kar se šefovstva tiče: nekateri se borijo, d apridejo na šefovski položaj in jasno tudi zaradi tega so vedno vsi na trnih in nervozni, kdaj bodo odleteli in kaj bodo narobe naredili.

Tukaj pa je malo drugače, to šefovstvo si si zaslužila zaradi načina življenja in vse to je samo potrdilo uporabnikov, da pač preprosto si za ta položaj. Hierarhija te je brezpogojno določila:)))

Ampak to ni nobeno politično združenje, ampak družba preprostih ljudi, ki se radi vidijo in še rajši izmenjajo izkušnje.

Tisto kar nas naredi večne, je spomin drugih na nas. Poglej reveža Prešerna, največji svetovni pesnik, res da po smrti časti vreden. Ni pa lepšega videti, kot da navadnega občana, državljana, sprejmemo v hram velikih še med njihovim življenjem, zato ti ni potrebno narediti revolucije, biti moraš samo človek in to babi očitno si. Človek za svojo mamo, za svoje otroke, za vse svoje učence, za vse svoje sosede, za vse svoje upokojence, za vse naše uproabnike in za svoje vnuke…ampak vedno eno in isto preprosta oseba.

Zato nič strahu, tudi mene je strah, kako naj izpeljem, da ne bo to samo enkraten dogodek, ampak, da izpade nekaj lepega, kar se bodo vsi spominjali še dolgo potem, zato je čas da naredimo korak pa da vidimo kaj bo iz tega.

Prvo kot prvo ne bo to nič drugega kot srečanje ljudi iz foruma prehrana. Ampak ne tipično srečanje ampak neka skupno ustvarjalna druščina, ki bo zagotovo dobro jedla:))
Miele nam je odstopil kuhinjo, zato ste tudi opazili, da je naš pokrovitelj, nekaj mu moramo dati v zameno. Še enkrat pa poudarjam, da ne bo ničesar medijskega, razen toliko kolikor je napisala Vesna in kolikor bom ovekovečil jaz, za lastni arhiv.

Bom pa na čast vsem vam pripravil en sistemček, ki ga boste videli še pred srečanjem in bo koristen prav za vse.

Torej srečanje bo, datum pa je:

ali 27.09 – sobota

ali 03.10 – sobota

Babi, ti pa piši meni na mail pa se bova zmenila za program in pripravo :)))

brez skrbi, samo bodite to kar ste, vsak po svoje unikaten 🙂

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Dobro jutro vsem skupaj.

Babi, vesela sem, da si se oglasila. Sama vsak dan nimam časa pisati na forum, vendar ga skoraj dnevno odprem in preberem, kakšen nasvet si spet dala!

Pravzaprav se veselim srečanja z vami vsemi in z veseljem se vam pridružim

LP

Pozdravljeni,

draga Babi, ob tvojem pisanju so mi solzice stopile v oči, ker si tako iskreno in toplo napisala.

Verjemi, da se boš odlično odrezala in naj te ne bo strah. Zbrali se bomo vsi tisti, ki imamo radi kuhanje, družbo in dobro hrano.

LP,
Ines

Tudi jaz bi prišla, če me sprejmete…
Sem namreč bolj opazovalka kot aktivna članica foruma.

Nataša

Hojla!

Kar se tiče datumov se prilagodim večini, ker mi oba ustrezata. Imam namreč dopust do 6. oktobra. Pa lep pozdravček s sončne Gorenjske

Petra

Aja, da glasujemo še za datum. Meni bolj odgovarja 27.9., ker me 3.10. ni (službena odsotnost) in se vam ne bi mogla pridružiti.

Jaz tudi pridem……..pa prinesemo kakšno dobroto………..

Dobro jutro Vladka! Ce me spomin ne vara ,je tvoj zacasni dom v Kuvajtu.
Popravi,ce ni prav! Se te bomo spomnili na srecanju.
Lep soncen dan zelim iz domovine Babi

Promoz,hej!
Hvala za vse,kar si nam ponudil lepega.Kako dobro,da Delo natancno prebiram;tako sem nasla tvojo spletno stran in z zanimanjem pogledala.Potem je sledilo,kar je.
Ves,da sem takoj,ko sem zagledala zgoraj MIELE kuhinjo,pomislila,da je nekaj v zvezi z nasim srecanjem?
Ta konec tedna sem malo na tesnem.Bom pisala,da se v miru pogovoriva.Moram biti zbrana.Prav? Aha,kje dobim tvoj e mail,prosim?
Lep pozdrav iz soncnega Kopra Babi

Dobro jutro,

komaj čakam, da se spoznamo 🙂 Meni oba datuma ustrezata.

Babi – mail je med@over.net

LP

Primož, 3.10.03 je petek, verjetno bi bilo boljše v soboto 4.10., ker smo iz različnih krajev – mislim oddaljenost. V petek pa smo v glavnem še v službi.
Pozdravček, oli

Če ne pride kaj umes, bi vas priša malo pogledat. Da še kaj novega slišimo in vidimo!

ČAO

Ja, mislil sem v soboto 🙂

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaz vam bom pa samo zazelela, da se lepo imejte in da bi vam srecanje cim lepse uspelo, bi pa potem prosila za kaksne slike na internetu, da bi bila lahko vsaj virtualno zraven, a bi slo??? Za vse nas, ki smo dalec od Slovenije…

Pa se to me zanima (v bistvu je to vprasanje za vesno): a je Anja, Jana ali kjerkoli naj bi bil clanek objavljen, tudi dostopna na internetu?

En lep svedski pozdrav,

Ursa.

Glasujem za 4.10. Pa Primož bo malo bolj natančno razložil, kje je ta restavracija, ja?

lp
Modra

Bom jaz poskrbel, da bo viden :)))

primož

Ni restavracija, je kar kuhinja v prostorih podjetja Miele d.o.o. trzin industrijska cona,

imajo svojo degustacijsko kuhinja z vsemi aparati in pultom za kuhanje, če nas bo pa preveč glede na odziv, bomo pa eni mal debatiral, eni bodo pa kuhali :)))

za pospravljanje se pa zamenjamo.

primoz

Tudi jaz sem tu, da se vam pridužim!!

Babi res prisrčno pisanje, ki mi je kar cmok naredilo v grlu.

Se vidimo – navijam za 4. 10.

Marinka

No, the best, komaj cakam. :)))
Se ena ideja: lahko bi pa zraven na tej strani s slikami bili potem tudi recepti, ki jih boste zares udejanili.

Še enkrat pozdravljena Babi!
Bo držalo, tukaj je trenutno naš dom. V vaši soseščini, v Izoli, pa imam jaz očeta in sem se letos poleti tudi tam naokoli potikala 🙂
Čim manj mraza vam želim in naj vas greje misel na naših 40 in še malo stopinj.

Vladka

Veliko željo imam, da se srečamo, spoznamo, saj ste-smo tukaj na forumu že tako domače, kakor da bi se poznale že celo večnost. Sicer se ne oglašam kaj dosti, ampak berem vas redno. Poznam vas po imenih. Zelo ste prijazne, dobrohotne, da svoje izkušnje delite z ostalimi.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close