PRAVA OVER.NET KUHINJA :)
Tudi jaz bi prišla, ampak kaj, ko sem takooo, takooo daleč 🙁
Ampak ne morem pa, da se ne bi pohvalila, kako fino mi je danes uspelo vlečeno testo za sirov zavitek. So ga že vsega pojedli. Saj je res, da marsikdo pravi, da je to najlažja stvar, pripraviti vlečeno testo, a eni smo mojstri za nekaj, drugi za drugo in jaz sem na primer “mojster” za torte. Spekla sem jih že kar precej, tudi po dve na rojstni dan in pri štirih otročkih to kar nekaj nanese 🙂 V Sloveniji sem vlečeno testo ponavadi kupovala, tu v tujini pa ima tak čuden vonj. Pa dovolj hvale. Uživajte na tem srečanju še namesto mene in sporočite, kaj dobrega ste skuhali.
Lep pozdrav iz še vedno toplih krajev od nas, ki nas naši najdražji prav tako pogrešajo, kot vi Babi vašega vnučka.
Vladka
Babi,
tudi jaz nisem nič napisal, ker sem čakal tebe, seveda sem vedel, da zbiraš primerne besede….in naj ti povem kar se šefovstva tiče: nekateri se borijo, d apridejo na šefovski položaj in jasno tudi zaradi tega so vedno vsi na trnih in nervozni, kdaj bodo odleteli in kaj bodo narobe naredili.
Tukaj pa je malo drugače, to šefovstvo si si zaslužila zaradi načina življenja in vse to je samo potrdilo uporabnikov, da pač preprosto si za ta položaj. Hierarhija te je brezpogojno določila:)))
Ampak to ni nobeno politično združenje, ampak družba preprostih ljudi, ki se radi vidijo in še rajši izmenjajo izkušnje.
Tisto kar nas naredi večne, je spomin drugih na nas. Poglej reveža Prešerna, največji svetovni pesnik, res da po smrti časti vreden. Ni pa lepšega videti, kot da navadnega občana, državljana, sprejmemo v hram velikih še med njihovim življenjem, zato ti ni potrebno narediti revolucije, biti moraš samo človek in to babi očitno si. Človek za svojo mamo, za svoje otroke, za vse svoje učence, za vse svoje sosede, za vse svoje upokojence, za vse naše uproabnike in za svoje vnuke…ampak vedno eno in isto preprosta oseba.
Zato nič strahu, tudi mene je strah, kako naj izpeljem, da ne bo to samo enkraten dogodek, ampak, da izpade nekaj lepega, kar se bodo vsi spominjali še dolgo potem, zato je čas da naredimo korak pa da vidimo kaj bo iz tega.
Prvo kot prvo ne bo to nič drugega kot srečanje ljudi iz foruma prehrana. Ampak ne tipično srečanje ampak neka skupno ustvarjalna druščina, ki bo zagotovo dobro jedla:))
Miele nam je odstopil kuhinjo, zato ste tudi opazili, da je naš pokrovitelj, nekaj mu moramo dati v zameno. Še enkrat pa poudarjam, da ne bo ničesar medijskega, razen toliko kolikor je napisala Vesna in kolikor bom ovekovečil jaz, za lastni arhiv.
Bom pa na čast vsem vam pripravil en sistemček, ki ga boste videli še pred srečanjem in bo koristen prav za vse.
Torej srečanje bo, datum pa je:
ali 27.09 – sobota
ali 03.10 – sobota
Babi, ti pa piši meni na mail pa se bova zmenila za program in pripravo :)))
brez skrbi, samo bodite to kar ste, vsak po svoje unikaten 🙂
Primož
Promoz,hej!
Hvala za vse,kar si nam ponudil lepega.Kako dobro,da Delo natancno prebiram;tako sem nasla tvojo spletno stran in z zanimanjem pogledala.Potem je sledilo,kar je.
Ves,da sem takoj,ko sem zagledala zgoraj MIELE kuhinjo,pomislila,da je nekaj v zvezi z nasim srecanjem?
Ta konec tedna sem malo na tesnem.Bom pisala,da se v miru pogovoriva.Moram biti zbrana.Prav? Aha,kje dobim tvoj e mail,prosim?
Lep pozdrav iz soncnega Kopra Babi
Dobro jutro,
komaj čakam, da se spoznamo 🙂 Meni oba datuma ustrezata.
Babi – mail je med@over.net
LP
Jaz vam bom pa samo zazelela, da se lepo imejte in da bi vam srecanje cim lepse uspelo, bi pa potem prosila za kaksne slike na internetu, da bi bila lahko vsaj virtualno zraven, a bi slo??? Za vse nas, ki smo dalec od Slovenije…
Pa se to me zanima (v bistvu je to vprasanje za vesno): a je Anja, Jana ali kjerkoli naj bi bil clanek objavljen, tudi dostopna na internetu?
En lep svedski pozdrav,
Ursa.
Ni restavracija, je kar kuhinja v prostorih podjetja Miele d.o.o. trzin industrijska cona,
imajo svojo degustacijsko kuhinja z vsemi aparati in pultom za kuhanje, če nas bo pa preveč glede na odziv, bomo pa eni mal debatiral, eni bodo pa kuhali :)))
za pospravljanje se pa zamenjamo.
primoz
Forum je zaprt za komentiranje.