Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika PRAVA OVER.NET KUHINJA :)

PRAVA OVER.NET KUHINJA :)

Kot ste opazili smo dobili kuhinjo na razpolago, torej Miele d.o.o., nam je prijazno odstopil svojo kuhinjo, kjer bomo lahko imeli naše prvo spoznavno srečanje ob soustvarjanju kuhinjskih mojstrovin prvega kandidata-ke BABI. :))

njo smo izbrali že pred počitnicami.

torej prvo srečanje v kuhinji Miele d.o.o., v Trzinu pri Ljubljani – industrijska cona.

Kuharica Babi

recepti po njenem izboru – za sestavine bo povedala meni, da jih pripravimo

vi pa poveste datum, kdaj se lahko dobimo .:))

datum je : ?????????????

primož

p.s.
no sedaj veste že več.

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Dragi Primoz!

najbolje je, da kar ti z Babi dolocis datum, ker bo najmanj problemov…

Ostali pa pridemo!!!

lp
Nika

Se strinjam z Niko. LP Daša

Pridem tudi jaz, bom dodal kakšen skromen recept, idejo…

LP Štajerc

A če bo sila, lahko tudi koga za posodo pomivat in hrano hvalit poleg pripeljemo ;)?

Drugače se pa moramo prej definitivno za prevoze dogovorit – je škoda če se vsak z enim avtom pripelje…

Aja – Babi, razdeli naloge, da se lahko doma pripravljamo… 😉

Vsekakor pridem!! Upam le, da ne bo med 19. in 22. septembrom, ker me žal ni v LJ.

LP, Staša

Staša – ni izgovora – te pa kar z našega konca odpeljemo, če bo treba :))).

🙂 Res bom v MB, ampak je NUUUUUJNO :(((((

PRIDEM!

Evo, tako bom lahko koncno uresnicila mojo ze nekaj mesecev staro (med porodnisko zoreco) idejo: Babi bom kot ful zanimivo, a v zivo se ne poznano osebo predstavila v kateri od nasih Janinih revij. Npr. v Anji!

Upam, da bos, draga Babi, za; sem ti ze hotela pisati mejl, in evo, zdaj nas je spodbudil Primoz!

Pa se reklamo za ta forum bom naredila; si zasluzi, ker je tako fajn, fajn ste pa tudi vsi tukaj gor!

lep dan, Vesna

O fino jaz pridem pogledat. Babi ˝šefica˝ pa naj določi datum!

Tudi jaz pridem. V prvi vrsti zaradi Babi, pa seveda vseh ostalih. Se vidimo!

Bom poskusila priti. Vsekakor bo zanimivo spoznati Babi in ostale forumaše v živo :-))

Lp,
Ines

Pridem.
Enako kot Staša upam, da ne bo to ravno vikend 20. in 21.:))
LP Barb

Ja, pridem. da končno spoznam Babi. Upam samo, da bo na kakšen “prijeten” datum.

Tudi jaz z veseljem pridem, javljam pa se za pomivanje posode, ker nisem ravno izkušena kuharica, se pa učim iz vaših postov. Še bolj zanimivo pa bo kuhati v živo.
Claudia

Pridem tudi jaz. Mislim, da bo zelo zanimivo spoznati forumaše v živo ….

Sem čisto nov član med.over.net-a. Vse mi je zelo zanimivo. Prav vesela sem, ker je toliko zanimivih tem. Ko se boste zbrali v over.net kuhinji, ne pozabite name – Mica – želim sodelovati. Kuham “nerada”, rada pa dobro jem, morda poznam tudi kak dober in hiter recept. Lep pozdrav vsem, ki sodelujete. Mica.

Kolk se nas pa lahko zbere?

Jst bi tud pršla.

sonči

Tud jaz bi prišla….

lp Neja

Joj, kok fajn, jaz pa delam v neposredni sosoščini, pa bi tudi prišla. Primož, a boš objavil datum?

Drage forumovke in forumovci!

Kot vidite se še vedno (do tega trenutka) nista oglasila glavna akterka (Babi) in organizator (Primož). Upam da bosta to storila čimprej, seveda pa z nestrpnostjo pričakujemo tudi ‘uradno’ objavo datuma srečanja….

pa je, koncno,prisel tisti VELIKI DAN !!:)) datum !? imam se en vikend v sept. oz.okt. nekako “rezerviran”!:)) enega bi se dalo “losati”! drugega pa bolj tesko !! ko bo datum fiksen…bom ,verjetno, tudi jaz ze vedela !? kar povejte!! lp petra

Pozdravljeni! To je napisano bolj s tresocimi prsti.Saj me je kar zadelo!
Post sem prebrala ze zjutraj in si rekla.No zdaj si pa tam!
Potem sem skusala nanj pozabiti,ker sem imela prijetno nalogo,vosciti
stiriletnemu Jaki rojstni dan,pa se bolan je,revcek.Potem me je pot zanesla se na pokopalisce,ker je danes16 let,kar pogresam svojega oceta.
No, ob 12 h sem prisla domov in spet nasla izgovor – moram pripraviti kosilo.

Ko sem koncno sedla k racunalniku,sem pregledala vse mogoce,poskilila se sem,ugotovila,da je kar nekaj odziva.Seveda nisem Primozevega posta niti odprla. Odgovorila sem vsem ,ki so prosili za nasvet.Med njimi tudi Barb!Sem ji kar na dolgo dajala navodila.Zdaj vem,da sem odlasala in odlasala,ker me je malo strah.

Saj sem res vesela,vse poletje me je to spremljalo,se zet je vAngliji v soseki raztrobil.No,vse je bilo megleno in takooo dalec!
Vsak dan sproti sem se bala,da bo nestrpna petra-z malo zacetnico
zacela sprasevati Primoza.Mogoce se je to tudi cutilo v mojih postih. Nekako se nisem mogla sprostiti.

Dali ste mi zelo veliko! Sami ne veste,kaj so mi pomenili ti meseci druzenja
z vami.Upokojeni uciteljici,babici,ki je vcasih zelo zalostna,ker je njen vnuk tako dalec in ga silno pogresa, ste napolnili marsikatero uro.

Ce se spomnim svojih zadrzanih zacetkov,ko nisem vedela,ali so vasa
vprasanja res iskrena,ali sprasujete bolj zaradi tega,da si malo v sluzbi
oddahnete,ko sem menjala nekaj imen in se nenadoma odlocila za edino
ime,ki mi nekaj pomeni.Pritegnili so me najbolj posti mladih mamic.Sem ze enkrat povedala,zakaj.

Nekako se mi je zdelo vse malo pusto(saj recepti niso dobra jed,ki jo pojes v prijetni druzbi),zelo virtualno,da pisem nekam na Mars.Pocasi so zaceli prsti kar sami zapisovati dolocen spomin,prigodo in iz neznanke sem se zacela spreminjati v cloveka,ki cuti,ki ima kaj o sebi povedati.Seveda je bil najveckrat omenjen moj vnuk.Upam,da vas s tem nisem prevec obremenjevala.Mogoce sem kdaj tudi malo prevec razkrila svojo doso,ne vem.Taka pac sem in nimam kaj skrivati.
Neka deklica je v odgovor zapisala – Hvala,zlata si! Potem je bil vas odziv
na moje srecanje z bivsimi ucenci,pa Primozev post.Pa neki dan-
Res je-Babi je super! in vsa vasa pozitivna sporocila.Prvi hip mi je bilo nerodno,potem sem si rekla,saj jih imam tudi jaz rada in vase besede
spremenila v nekaj samo mojega,cesar mi ne more nihce vzeti.

Vsi,prav vsi ste mi dali veliko vec,kot si zasluzim;od Stockholma preko obale, Goriske,Tolminske,Gorenjske , Stajerske do Ljubljane(ki je bila nekaj let moj drugi dom).Kroki me je spomnila s svojimi recepti na Dolenjsko;
Bele Krajine in Prekmurja smo se pa skupaj spomnili z recepti.

Ko sem bila v Angliji,ste sprasevale po meni.Nekdo je rekel,da sem verjetno imenitna zenska.Kar nasmehnila sem se.Zame sta imenitni zenski
Polonca Kovac s svojimi prvaljicami(prijateljica iz studijskih let) in gospa
Vranisic,ki je pri svojih letih opravila tako veliko delo.Prevesti Prousta
mora biti krasen obcutek.Vedno se spomnim magdalenk,ki jih pece svojim vnukom,pa jih ima ze devetdeset. Sem ljubeca mama,zena in predvsem
babi krasnega vnuka.Rada imam to nase zivljenje in cutim predvsem pozitivno.Pa se raznezim se v druzbi otrok in zivali.To je vse.

Da,malo me je strah! Spet bom v skupini najstarejsa,kot povsod;pri telovadbi,pri urah,ki jih prebijem na Univerzi za tretje zivljenjsko obdobje,
na kopaliscu v druzbi babic in mamic,ki so vrstnice moje hcerke.Sicer se z mladimi zelo dobro ujemam.

Da bi bila jaz sef?Primoz,raje bolj od zadaj.Imela sem sorodnika-dobrega francoskega kuharja,ki je bil sef.Pa ga je hcerka pri kaksnih desetih letih vprasala,kako to zgleda.A tako? Kuhar vlije v ponev testo za palacinke,ti pa plosknes z rokama in kuhar obrne palacinko.Taka je bila njena predstava.Kaj pa tvoja?

Ne izpostavljam se rada.V soli med ucenci, je bilo naravno in zelo prijetno biti vodja klape.Z vami bo malo tezje.Samo enkrat sem bila izpostavljena v javnosti.Kot upokojeno uciteljico me je novinarka Radija Koper povabila 1.
septembra pred par leti na razgovor o tem,kaj meni pomeni 1.dan sole,
spomini,razlike,ki jih opazam.Bil je prijeten razgovor,se zlasti,ker sem tam
zagledala svojega bivsega ucenca v vlogi tonskega mojstra.Ponovitev je bila v poznih vecernih urah na valu 202.Odziv je bil velik in v veselje mi je,da so starsi povedali,kako cloveska in nic uciteljska nisem bila.

Datum prepuscam vam,ker ste v sluzbi.Ne bo tezko, prilagoditi se vam.
Avto vozim po pameti in cestnim razmeram primerno.Voznisko imam od 64.
leta in tok,tok se nobene nezgode.

Zelo se veselim srecanja z vami vsemi.Videla bom,kako tocne so moje predstave o vas.iIskreno vam bom povedala.O vsaki imam svojo predstavo,tudi o mocnejsem spolu.
Strasno vsec so mi bila sporocila tistih,ki bi rade pomivale posodo in kaj dobrega pojedle.

Stajerc,zdaj ti je upam jasno,zakaj se nisem prej oglasila.Morala sem vam vse to povedati.Pa ne obsojajte me,ce me je malo zaneslo.

No,se porocila zamujam.Popovica so odpeljali v zapor in nad Koprom je bilo neurje.Zdaj je spet soncek.

Torej,srecanje bo in to tudi uspesno,castna taborniska!
Za dogovore bo poskrbel Primoz.Zdaj bi bilo pa najbolje,da bi za obleke,
licenje,vedenje …povprasali za nasvet kak drug forum.Ha,ha,ha!

Hvala vsem in lep iskren pozdrav! Se beremo! Vasa Babi

Draga Babi!

Nisi edina, ki te je strah. Tudi mene je. Vedno imam težave, ko naj bi se priključila množici. Veš, tudi jaz včasih predavam. V službi skupinici 10-20 sodelavcev. Moja najhujša mora: vse oči strmijo vame, ali pa še slabše: polovica jih spi, druga polovica pa zeha. Srce pa mi tako razbija, da čutim pritisk v žilah na vratu. Problematična je tudi množica, ki te še ne pozna, ampak o tebi že nekaj ve. A to je tista, kaj je že enkrat rekla… hehe

Ampak tudi to bo minilo in cmok bo kmalu zdrsnil po grlu navzdol. Verjetno si vsi želimo najbolj spoznati prav tebe, Babi. Ravnokar sem spodaj prebrala LEPO MISEL >> “Smehljaj je najkrajša razdalja med ljudmi.”
In jaz pošiljam smehljaj iz deževnega Kranja tebi in vsem forumovkam. LP Daša

PS: Jaz se javim za lupljenje krompirja, česna, bučk, sekljanja zelenjave…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close