Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem praske, odrgnine,…

praske, odrgnine,…

Nekaj mesecev imam izpit, kupila sem dobro ohranjen deset let star avto. Po nekaj mesecih je že precej manj lep: v napoto mi je bil en količek, pa zid v parkirni hiši, svoje je opravila pa še sol. Pleh ni skrivljen, ne moti me, da je pobutan, samo nekaj teh “prask” je globljih in na eni ze že kaže rja. Slišala sem, da menda lahko to sama pobrusim in pobarvam. Če ima kdo izkušnje s tem, s katerim brusnim papirjem se tega lotiti in kje dobiti ustrezno barvo, se priporočam za nasvet. Tako starega avta se najbrž k ličarju ne splača peljat…

Ne splača se ga barvat, globljo prasko pa tud ni možno kar spolirat…
A je problem se vozit z opraskanim in z malo rjavine? Očitno res za 90 % slovenčkov…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ja, problem se je vozit z zarjavelim avtom. Od rje prežrta pločevina nima več strukturnih lastnosti nepoškodovane.
Novopecena, ti potrebuješ PaintFixPro. Tam iz barv namešajo odtenek tvojega avtomobila, polakirajo in spolirajo poškodovano mesto. Za ris na odbijaču so mi zračunali 60€, trajalo je pa dobre pol ure.

New Report

Close