Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pranje-help!

Pranje-help!

Mogoče kdo ve kako bi odstranila madeže od trave? Moja dva otročaja sta se v svetlih hlačah valjala po hribu. Mene pa je skoraj kap, ko sem zagledala kakšne so nova hlače.

Če mi bo kdo na to temo odgovoril se mu že v naprej zahvaljujem.

LP

Si probala vanish?
Meni skoraj vedno pomaga, sam pustim malce dlje gor da ziher prime.

Al pa tisti oxi vanish al kaj je že

lp nija

Vanish oxi action! Ko ti od reklame slabo rata….. :-))
No, izdelek je pa res dober – malo zrnc daš v merilček in toplo vodo, nato na madež, preden daš v stroj pa še malo podrgneš in to je to. Do sedaj sem tako odstranila še vsak madež, probaj. Lep pozdrav.

Tekoči Ariel.Najprej zapackane hlače dobro speri in zdrgni pod tekočo vodo,po potrebi namoči za kakšen dan,nato na madež nanesi Ariel in daj prat z ostalimi cunjami na noemalno temperaturo.Meni je do sedaj ratal vso travo ven spravt.Poskusi!

Pri pranju trdovratnih madežev uporabljam sprej od Amwaya alli pa kar mamin prastari recept. Umazano perilo v vroči vodi z veliko praška namočim čez noč pa je. na tak načim sem spravla že madeže refoška iz prta in majce dol.

Nikoli se perilo ne namaka v vroči vodi!

Ja pa tudi za vsako tkanino ni nobro namakanje.

Vanish oxi !

Naj vam povem, da sem resnično spravila ven in to ravno z Vanish oxi. Malo se je po pranju poznalo. Nato mi je mama svetovala naj obesim proti soncu. In res madežev od trave ni več. Glede spreja Amway naj povem, da mu že zdavnaj več ne zaupam. V začetku pred leti je bil res super vendar danes nima več take moči in se razni madeži ne dajo odstraniti.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close