Najdi forum

prameni

Povejte mi nekaj, ko delajo pramene vam ali vam res ostane na vrh glave kakšne skoraj pol centimetra, ki niso v pramenih? Izgleda kot da imam že malo narastka pa so prameni narejeni tri dni. Ali naj se grem prepirat s frizerko, ker ipak to ni stalo malo denarja? Se vi pritožujete na storitev s katero niste zadovoljni ali požrete in ste tiho? Mi ima pravico kaj zaračunat, če se bo že lotila in spedenala še ta del las? tisočkrtat hvala!!!

Pri meni so vedno narejeni od začetka do konca lasu. Tak narastek imam jaz po 1 mesecu. Tako, da zamenjaj frizerko

sem prišla domov in videla kot da imam narastek, sem šla nazaj in ji rekla naj popravi ali pa mi vrne denar.

je popravila, je pa izgubila eno stranko.
zdaj ko se barvam premena, si jih delam sama, boljša barva in bolj natančna. in po vrhu vsega še zastonj,

lp

Po moje je odvisno, kako dolge lase imaš. Jaz imam dolge in sem še vedno, pri kar nekaj različnih frizerjih slišala, da ne bodo čisto čisto od lasišča, ker se na folijo ne da drugače barvati. Če imaš pa kratke lase, je pa morda drugače?

Vedno mi delajo na folijo pa je od začetka do konca lasa. Lasje so krajši. Kaj bi imela dolžina las veze s tem? Jaz bi šla nazaj.

Jaz sem frizerka in ti svetujem, da greš nazaj in lepo pokažeš oz. poveš da nisi zadovoljna. To je povsem normalno, in če ta frizer-ka da kaj nase bo to sprejel-a popolnoma normalno. Vsaj jaz bi. Samo tehnika barvanja pramenov lahko naredi to, da imaš narastek po parih dneh. Res pa je tudi to, da eni ne upajo preveč ” do glave” pramenov barvati, ker se bojijo, da se bo blaž/barva ” razlil” po lasišču. Če se pa to zgodi, uuuuuf – ni fain. Pa srečno!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close