Najdi forum

Prameni

Pozdravljeni,

Imam dolge, črne (barvane) lase in razmišljam o tem, da bi si naredila temno rjave, čokoladne pramene.
Zanima me, če je to dobra kombinacija in če se da narediti pramene tudi brez predhodne belitve las?
Imam zdrave in lepe lase, zato jih ne bi rada uničila.
Pomagajte mi z nasvetom.

Hvala in LP

Žal temne barve, mislim na barvane lase, ne moremo posvetliti samo z barvo. Barva barve ne svetli, nikoli!!!Tako je treba lasem odvzeti pigment z las z belilom. Vendar pša pri nas v takšnem primeru, ki ga omenjaš, naredimo rjave pramene z belilom in samo 1,5% hidrogenom.ponekod in včasih pa so na takšne lase dajali 9% ali tudi več % hidrogen.Vendar pa z visokim % hidrogena ne dosežemo nič drugega kot to, da nam še bolj iz las udari oranžen pigment, pospešimo postopek, pri tem pa izsušimo lase.
Zato previdno!Kombinacija pa se mi zdi OK!.
lp alenka

No, danes mi je frizerka rekla, da se da narediti pramene (rdeče) tudi na barvan las, brez predhodnega beljenja. Obstajajo novejši preparati, ki to omogočijo.
Tako za info!

Midve nisva govorile o rdečih pramenih, temveč o kombinaciji rjavih, če se ne motim.
Za rdeče pramene, pa je kar nekaj barv, narejenih tako, da las ni potrebno predhodno beliti.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close