Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Pramena-obupna barva

Pramena-obupna barva

Živjo,
imam en problem. Pridem od frizerja in sem tako nezadovoljna s svojo barvo las. Hotla sem imeti malo blond in malo oranžkastih pramenov (medenih), ven sem prišla čisto pobeljena (blond pramena) z vmesnimi rdečkastimi(bakrasti), zgledam obupno. Preveč je kontrasta, prav nič naravno. Rdečkasti se bodo menda malo sprali, ampak blond bodo pa še vedno…
Skratka ni mi všeč vse skupaj…Prej sem imela bolj taka pramena – medena, malo na lisičjo z naravnimi rjavimi..
Kaj naj sedaj storim? Po kolikem času se je “zdravo” (da ne škoduješ preveč lasem) spet pobarvati, kaj mi priporočate pramena ali da si celo glavo pobarvam (nisem še nikoli)…Naj povem, da imam drugače bolj tanke lase in peroksid mi jih je še bolj uničil. Rada bi pa nek tak naraven videz – najraje bi se pobarvala na svojo naravno svetlo rjavo barvo las. Aja, pramena imam sedaj samo po vrhu glave, ne pa spodaj.

Najverjetneje ne bom šla več k dosedanji frizerki, mi lahko kdo kakšnega ugodnega frizerja v Lj (okolici) priporoči?

Ne se jeziti na frizerko, mogoče je prišlo do malo nesporazuma ali pa je bil čas delovanja predolg. Pogovorite se z njo in jaz vam predlagam preliv v lepem zlatem tonu ali pa vmes še nekaj temnejših pramenov, kar lahko izgleda zanimivo. Barvanje po celotni dolžini pa odsvetujem saj se mi ne zdi potrebno.
Pa saj malo spremembe v barvi, sploh sedaj spomladi ne škodi. Potrebno se je malo navaditi samega sebe pa bo. Verjamem, da ni tako grozno, razen če bi bili lasej skurjeni ali res tehnično slabo obarvani.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close