Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prah na televizorju

Prah na televizorju

S kakšnim čistilom brišete prah na ekranu ? Zdaj ko sije sonce vidim, da je kot magnet za prah.

Wc net

Wc raček

Tudi vim ali arf pomagata

Kupim vlažne blazinice za čiščenje leč očal v DM.

Tv ekrani se načeloma ne čistijo z nobenim čistilom. Vlažna bombažna krpa je popolnoma dovolj. Isto je za računalnike.

Odgovor na objavo uporabnika
Mitzi987, 05.03.2025 ob 17:36

S kakšnim čistilom brišete prah na ekranu ? Zdaj ko sije sonce vidim, da je kot magnet za prah.

Ko je na njem preveč prahu, grem v trgovino in kupim nov tv. Pa gdo se bo zajebaval s tem sranjem.

MR. Musculo, to je to!

Jaz ga s klofarjem usekam, kot pri tepihu. 🙂

Najboljša je soda bikarbona, z malo vinskega kisa. Pustiš stati 3 dni. In splakneš z vrelo vodo.

Tanajtaboljši recept je, da prižgeš tv, daš jakost do konca, kolikor pač gre. Drži najvišjo jakost vsaj 3 ure in bos opazila, kako je ekran nenadoma čist.

Jaz pucam tak kak nekda. Sirknata krtača, pesek, voda. Krožni gibi v vse smeri, celi dan in celo noč. Tudi če tv laufa, se ne ustavim.

Nastavim program proti nabiranju prahu.

Uf, bebci ste zmazki in prismodujete. Mene tudi prah na tv, monitorjih moti ali umazanija na tablci telefonih. Zgolj prah obrišem s krpicami iz mikrovlaken. Ne tistih iz špara, unimi za optiko. Za umazanijo pa uporabljam namensko čistilo za ekrane, ki ga dobiš v vseh trgovinah. Točno takega od philipsa imam. So pa tudi drugi.

https://imguh.com/image/0hYkj

Prah si in v prah se povrneš.

Kaj čes to pucat?

Je enkrat zenska vprasala, kaj je na tv-ju, sem rekel: prah.  je bila en teden tiha masa.

Anonimno 7619, 05.03.2025 ob 20:21

Prah si in v prah se povrneš.

Kaj čes to pucat?

Ja. Čestitke. Velik si povedalo in zelo izvirno.☝️?….tele….trol…phhhh

modrivrag, 05.03.2025 ob 20:23

Ja. Čestitke. Velik si povedalo in zelo izvirno.☝️?….tele….trol…phhhh

Ja vem ja. Ampak ni zraslo na mojem zelniku. Nekje sem to slišalo…pa večkrat veš

Anonimno 7619, 05.03.2025 ob 20:27

Ja vem ja. Ampak ni zraslo na mojem zelniku. Nekje sem to slišalo…pa večkrat veš

Res je. Pa fejst ima zveze s temo.☝️?

Izgleda da ste sami zmazki na forumu. Ker za ekrane pa res ni vseeno ali so usrani in spraskani. Kot za očala ne, za tiste ki jih nosijo.

Spucaj enkrat za foro tv ekran. Boš naenkrat imelo povsem drugačno briljantno sliko, veš?☝️????

modrivrag, 05.03.2025 ob 20:32

Res je. Pa fejst ima zveze s temo.☝️?

Izgleda da ste sami zmazki na forumu. Ker za ekrane pa res ni vseeno ali so usrani in spraskani. Kot za očala ne, za tiste ki jih nosijo.

Spucaj enkrat za foro tv ekran. Boš naenkrat imelo povsem drugačno briljantno sliko, veš?☝️????

TV ne gledam, ker bi potem ga moralo čistit.. Ostali ekrani pa so čisti kot sinje modro nebo!!

Modri mora popackat temo. Kot vedno.

🙂

Tema super zabavna, dokler se ni vtaknil prismojeni modri. Škoda.

Zelo, zelo, zelo nujno življenjsko pomembna in potrebna tema v današnjih, negotovih časih.

Anonimno 2484, 05.03.2025 ob 20:41

Zelo, zelo, zelo nujno življenjsko pomembna in potrebna tema v današnjih, negotovih časih.

To je v bistvu namen našega življenja, da si izmenjujemo bogate izkušnje s tv-jem. Nekje je bila raziskava, da ljudje tretjino lajfa prespimo,tretjino pa gledamo tv. Tako da je očitno zelo pomembno, da ne dopuščamo, da se prah kakorkoli naseli na tv sprejemnikih. Si predstavljaš, da gledaš nogomet, in namesto zelene trave na igrišču,ti vidiš puščavski pesek. To se nikakor ne sme dogoditi.

Malo sprostitve ne bo škodilo. A tudi po tv gledate samo novice, nobenega filma, oddaje?

Malo smo se pohecali, nič takšnega.

Diluente Nitro.

Jutri bo spet sonce! In 3/4 državljanov, ne boste verjeli, bo jutri na veliko čistilo prah s svojih tv- jev! Tako mogočen je vpliv SČ …

Mogoče bo 6.marec v prihodnje Dan čiščenja tv-jev…nikoli ne veš!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close