Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PRAGA – več dni… – kako it

PRAGA – več dni… – kako it

Nisem še potovala v lastni režiji… šla pa bi v Prago za nekaj dni…
Agencije imajo za 3 največ, varianta pred novim letom…
A kdo ve, ali kakšna organizira za več dni? Sem že veliko preiskala pa nisem našla.

Greš v lastni organizaciji, prek npr.Bookinnga pa si rezerviraš nočitve.

Ali pa prek agencije, le da se domeniš, da greš z eno skupino gor in z naslednjo nazaj, pa doplačaš za nočitve.

v prago lahko poceni letiš iz benetk, premikanje po mestu je najhitreje s podzemno železnico, nočitve rezerviraš preko bookinga, kot pravi barca. do benetk vozi poceni vlak iz trsta ali goopti, ki tudi ni ravno drag…

Če ti ni problem vozit avto na večje razdalje, pojdi v lastni režiji. Spanje lahko rezerviraš preko bookinga, dobiš pa tudi na licu mesta . Greš v i center…. Midva sva bila na tak način poleti in je vse šlo o.k.

Za obisk Prage seveda ne potrebuješ agencije. Kar se tiče prevoza, imaš precej možnosti, za namestitev tudi en kup, poleg bookinga še apartmaji na airbnb, housetrip, homeaway, roomorama, flipkey itd. itd…
Po mojih izkušnjah te pride takle lasten aranžma, seveda če najdeš zelo ugodne cene, skoraj pol ceneje kot z agencijo. Če se začneš z organizacijo ukvarjat par tednov pred odhodom, je seveda za ugodne cene mnogo manj možnosti.

Pred nekaj časa smo bili. Čudovito!
Nas je bilo več 5oseb.Šli z avtom, najeli apartma v coni 2 na meji z 1
Super.za mestni prevoz nismo nič porabili ker je bilo vse.tukaj in peš dosti blizu vse. Odvisno kaj želiš.

Jaz bi se na tvojem mestu podala na pot z avtom, sploh če imaš družbo. Lepo do Nemčije, prespiš, nato pa počasi naprej..

ne preko Nemčije.

Lj – Maribor – Gradec – Dunaj – Praga. zelo enostavno. Lahko greš pa z vlakom in si najdeš sobo nekje v centru, tako da lahko vse peš obdelaš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close